[Ankara - MT]

Ooovvvv, eski 3color'lara bayılmıyordum ama yenileri tam bir kepazelik abidesi, o ney lan! :farao: Dostum ihtiyaç ve geresinimlerini az çok biliyorum, 250cc aldığına çok memnun olacaksın. Ben yine de Hyo X5 alırdım senin yerinde olsam. Ama sen CBR al derim :cat:

AMM derken?
Bunlar yeni ve eski cbr250

Askerliğini yapmayanlar belli oluyor :p (Hiç sevmem bu muhabbetleri). Acil Müdahale Mangası :wiinkk:

kardeşim sattınmı tivstrıı? bu yeni cbr çok bi tatlı geldi yaaa bi testmest etsekk

Aman da kimler gelmiş,,, kimler gelmiş, Naabıyon sen...

ay-ay-ay-kim-gelmi%C5%9F.png

Baapocun-cen-45563.jpg

Sen yaşıyon mu kaçak?

Tırların geri geri gitmesi de şahane. Söyleşide "tırların direksiyon hassasiyetini ve doğruluğunu vurgulamak istiyoruz" diyor :)

Alakası yok bikerem, Van Damme o tırları yola sokuyor, başka birini koysalardı ikisi de yoldan çıkardı taaammm mııı :)

Tataro oleydi açeydi kollarını über ultra hayikidosuynan birbirine yabıştırırdı bence o tırları..

Sattım ama gene küçük bişey alacam son anda karar değiştirmezsem. Beni en iyi sen anlarsın bizim mahalle şehir dışında git gel yapsak 80 km yapıyoruz :)

kanka 250candır can az yakar çok kaçar motogp demi kapışıcaz sanki :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

Ooovvvv, eski 3color'lara bayılmıyordum ama yenileri tam bir kepazelik abidesi, o ney lan! :farao: Dostum ihtiyaç ve geresinimlerini az çok biliyorum, 250cc aldığına çok memnun olacaksın. Ben yine de Hyo X5 alırdım senin yerinde olsam. Ama sen CBR al derim :cat:

Askerliğini yapmayanlar belli oluyor :p (Hiç sevmem bu muhabbetleri). Acil Müdahale Mangası :wiinkk:

Aman da kimler gelmiş,,, kimler gelmiş, Naabıyon sen...

Sen yaşıyon mu kaçak?

Burdayım kanka bu gün buluşma var dimi 5dk ugrarr kaçarım eve gidip çamaşır yıkyacam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------

Alakası yok bikerem, Van Damme o tırları yola sokuyor, başka birini koysalardı ikisi de yoldan çıkardı taaammm mııı :)

ben 3 kere izledim harbiden de vandam reiss bi başka yavvv

Motosikleti
VFR1200X
kanka 250candır can az yakar çok kaçar motogp demi kapışıcaz sanki :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

Burdayım kanka bu gün buluşma var dimi 5dk ugrarr kaçarım eve gidip çamaşır yıkyacam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------

ben 3 kere izledim harbiden de vandam reiss bi başka yavvv

ANGARAJ buluşmaları çarşamba akşamları olur. Bugün değil yani :wiinkk:

geleneksel "ANGARAJ goy goy akşamları" her çarşamba olduğu gibi bu çarşamba da kapılarını tüm motor severlere açıyor:)
herkes davetlidir...

"goy goy da bir numarayız"

Gençlik Caddesi
Döngel Sokak girişinde Sefa Cafe Bistro
Saat 19:00

http://goo.gl/maps/Iuz4S

aley uygun valla da vfrler için de en itici bulduğun renk kırmızı ve beyaz..:) bordosunu alır bağrıma basarım...
ama adam fiyatı uygun yazmış ve temiz bir motor...ikinci sahibi olması ise avantaj...
her halükarda değerlendirilebilir..

vfr nin benim için tek eksisi cbr deki gibi bir oturuş pozisyonu...bana gelmiyo

Motosikleti
VFR1200X
Adam 24bin km vfr ye binmiş. hesap yaptım bir motor parası benzine para vermiş saygı duydum :rendeer:

Not: yzf250 r çıkmış diye bir söylenti var ama kesin bilgiye kavuşamadım henüz..

Son düzenleme:
"Daha önce piyasaya çıkan, Honda’nın Avrupa’da iyi fiyatlandırılmış ve çok satan, tam giysili spor motoru CBR500R ve çıplak CB500F’dan sonra, şimdi de Japonya’nın 1 numaralı üreticisi, seriyi üçleyen macera motorunu tanıttı."

Şaka mı yapıyorlar? Lan tanıtım klibini bile 3ü bir arada çektilerdi... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar