Yeni multistradanın yandan yemişi ya,
neyini beğendiniz anlamadım ki..
Ahh pantolonumun sağ arka cebi yaaaa.... 98 model motoruna bakıp da "çağının çok ötesinde bir tasarım, bayılıyorum ben" diyen bir adamın Ducatiyi beğenmesini beklememek gerekir zaten![]()
https://www.facebook.com/video/video.php?v=161336328914
Sen bi ÇAMT toplantısına gel, sıkıntım çok büyük...
Merhaba ANKARA.Aranızda bayan var mı?Yoksa ben ilk olmak isterim.Motorda alırsam çok iyi olacak!
Yaaaaaaaaaaaaaaa Bende Bi Ankaraki Olarak Burdayimmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Merhabalar yakışıklı motorcular. Ben ER6N'e hastayım, aşığım, bayılıyorum, bitiyorum, içim kıpır kıpır oluyor, beni bindirir misiniz?![]()
bülent bey sizinle tanışmayı çok istiyorum, arzu ederseniz kendi evimde maşaz hizmeti veriyorum. özel mesaj attım, arayın beni.
Merhaba Bulent Bey, gecenlerde yaninizda gordugum, sizden iyi olmasin ama bayaa gobekli, keltos ama cok seksi bir bey vardi, hatta dalga geciyordunuz kendisiylen macun falan diye, taksimetre aciyo musun olm motora binince falan diyordunuz kendi aranizda, o beyden cok etkilendim ben, kendisine acilamadim da biraz utangac bir yapim var, acaba sizden rica etsem tanismamiz icin bir firsat yaratabilir misiniz? NOT : Bence hic te macuna falan ihtiyaci yok, gayet edeleli, gucu kuvveti yerinde gorunuyor, tuhhhhh masallah koc gibi adam !!
Uffff o motor satilmaz be Erhan![]()