öyle bir durum yok en azından benim adıma,
feysbuk grubunuda kuran kapattı,
biz ne zaman nerde buluşacağımızı zaten burdan bildiriyoruz :king:
Aynen yunus arkadaşın dediği gibi
Kısmen aksesuar bulunabiliyor ama genellikle az çeşit oluyor ve kalitesiz oluyor, HD ye aksesuar var ama japon cruiser ları için mecbur internetten alışveriş edeceksiniz..arkadaşlar peki Ankara'da cruiser, chopper tarzı motorlar için aksesuar ve kıyafet satılan bir yer var mıdır? İstanbul'daki Hudson veya Feyizoğlu gibi
haftasonu ankarada olacağım. nerelerden venom mont bulabilirim???
arkadaşlar peki Ankara'da cruiser, chopper tarzı motorlar için aksesuar ve kıyafet satılan bir yer var mıdır? İstanbul'daki Hudson veya Feyizoğlu gibi
Selamlar,
Facebook grubuna ne oldu? Organizasyonlara katılamasakta oradan takip ediyorduk. Aktif olmayanları dışlama kararı mı aldınızCanınız sağolsun, tekerinize taş değmesin...
Yanlış anlamayın, çok beklersinizhavalar iyice soğumadan günübirlik cc farksız bir organzasyon bekliyoruz sayın büyüklermizden![]()
Yanlış anlamayın, çok beklersiniz![]()
Ben hala bekliyorum....
Evet, okudum..ben üşüyorum calimero...havalar modumu düşürdü ( yerim dar yanihafta sonu karagöle gidiyorlar sanıyorum Helin değerlendirmek istersen..
Evet, okudum..ben üşüyorum calimero...havalar modumu düşürdü ( yerim dar yani) Bu haftasonunu batıkentte geçirmeyi düşünüyorum..
kendisine sormak lazım genel manada söyledim ben onu ,
ama buluşacak eleman varsa bende çıkar geçerim sorun değil
Eryamanlılar sakin olsun; Tukuaz Toki den selamlar. buluşmalara ankaraya 35 km mesafeden gelirim (temelliye 20 km yakınım) :bounce: