[Ankara - MT]

Calimero Sen yine başvurunu yap AMS ye, bir değişklik oldu. Kimsenin seni sevmemesinden değil yani. Ama erhan sana pire dedi, çok ağır oldu, daha bişey yazmam ben...:bounce:

. ANGARAJ adında başka bir grup oluşturuldu...

kamuoyuna saygıyla duyrulur:)

Olum Angaraj'ı duyurmayacaktın kamoyunda... ??

Calimero Sen yine başvurunu yap AMS ye, bir değişklik oldu. Kimsenin seni sevmemesinden değil yani. Ama erhan sana pire dedi, çok ağır oldu, daha bişey yazmam ben...:bounce:

öyle bir kıstasımız yok şekerim. yani yoktur herhalde...kongreden sonra netleşir:)

Erhan bana pire mi dedi::eek:hmy:: Ben yorgan olduğuma kanaat getirmiştim :p ..daha bişey yazmama konusuna gelince yazmasan iyi edersin :pl:

Yine mi yaww, yalama oldu artik, mehter takimi gibi, iki gun foruma giriyor bir gun ceza aliyor :)

Siyasiler kogusuna mi koydular acaba yine? Daha dun gorustuk bisi dememisti, belki bu sabah yolda birileriyle kavga etmis ve onlar da MT yonetiminin yakin arkadasi cikmis olabilir. "Gorursun ulennnnn, attiricam seni o forumdan" demis olabilirler ve bunun uzerine de macunun sol krosesiyle tanismis olabilirler :)

Ne guzel yazdim ama iki dakikada :)

Yine mi yaww, yalama oldu artik, mehter takimi gibi, iki gun foruma giriyor bir gun ceza aliyor :)

Siyasiler kogusuna mi koydular acaba yine? Daha dun gorustuk bisi dememisti, belki bu sabah yolda birileriyle kavga etmis ve onlar da MT yonetiminin yakin arkadasi cikmis olabilir. "Gorursun ulennnnn, attiricam seni o forumdan" demis olabilirler ve bunun uzerine de macunun sol krosesiyle tanismis olabilirler :)

Ne guzel yazdim ama iki dakikada :)

Sewmeyenlerim yakında benim de kuyumu kazacaklar..son demlerim :p

ben de motomaxı önerecektim ama internet sitelerinde söylenilen markayı bulamadım ne yazık ki..

arkadaşlar peki Ankara'da cruiser, chopper tarzı motorlar için aksesuar ve kıyafet satılan bir yer var mıdır? İstanbul'daki Hudson veya Feyizoğlu gibi

Selamlar,
Facebook grubuna ne oldu? Organizasyonlara katılamasakta oradan takip ediyorduk. Aktif olmayanları dışlama kararı mı aldınız :p Canınız sağolsun, tekerinize taş değmesin...

Selamlar,
Facebook grubuna ne oldu? Organizasyonlara katılamasakta oradan takip ediyorduk. Aktif olmayanları dışlama kararı mı aldınız :p Canınız sağolsun, tekerinize taş değmesin...

öyle bir durum yok en azından benim adıma,
feysbuk grubunuda kuran kapattı,
biz ne zaman nerde buluşacağımızı zaten burdan bildiriyoruz :king:

havalar iyice soğumadan günübirlik cc farksız bir organzasyon bekliyoruz sayın büyüklermizden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar