Ne olmiş laaaaa
Enes hoşgeldin
beni bilirsin hemen hemen her gün görüşüyoruz :queen:
enes merhaba de arkadaşlara![]()
özgür bide ıslık çalaydın bari yela.
nese hoşbulduk arkadaşlar..
syanur sende kusura bakma. özgür öle bi takılalım dediydi ama yimedi sanki.
eywallahHosgeldin Yolgezerrrr,
Akşama doğru yollar kuruyacak inşallah, o zaman çık Hakan, benim motor rehin kaldı sabahki işyerimde yağmurdan dolayı![]()
Bu arada supertoto, motorun komple rafa kalkmis dogru muNe zaman tekrar denize indiricen aleti ? Ne kadar guc artisi beklioruz yapilacak islemlerden sonra ? Bu sorularima cevap bekliyorum.
Hoşgeldim elessar2010 model GV 250'in hayırlı olsun. Ama söylemedilerse ben belirteyim, Hyonun en sıkıntılı serisini almışsın, güle güle kullan...
eywallah sağolasın. sıkıntı derken? anlatta bende öğreneyim biraz. gerçi bi stop etme sorunumuz var, özgür hala bakacak ama nirdee..
Çok çeşitli sıkıntılar çıkartıyor onlar, elektrik, enjeksiyon ve debriyajda. Arka amortisörler de allaha emanet. Sen özgüre böyle söyle, o anlar, detaylarını anlatır :wiinkk:
olum kinaye yapıp durma bilmeyen etmeyen okuyan da bişey var zannedecek...
faceteki angaraj grubu kapatıldı mı? En son ismi değişmişti.. ya da bir ihtimal daha var grup üyeliğinden silindim?sağlık olsun..
Arkadaş fırtınalı bir giriş yapınca benzer bir karşılama yapalım dedim. Tek başıma zevki çıkmıyordu zaten
Seni sevmediğimizi en sonunda anladın valla...::blusssh:
faceteki angaraj grubu kapatıldı mı? En son ismi değişmişti.. ya da bir ihtimal daha var grup üyeliğinden silindim?sağlık olsun..
sanırım bir isim değiştirme operasyonu sonrası baya bi silinme zaiyat oldu...
grubun ismi ankara motosiklet sevdalıları şeklinde eski haline döndü...şu an bu isimle bulunmakta sanırım..iş yerinde bakamıyorum. ANGARAJ adında başka bir grup oluşturuldu...
kamuoyuna saygıyla duyrulur![]()