[Ankara - MT]

akadaslar benim ankaraya gelme işim yattı... piknik varmış burda ailecek. bide antepten bi emniyet mensubu bi abimiz (eski ankara motosize ekipler amiri ) bana 2 tane kask ve motorcu botu yollucak onda fazladan duruyomuş. 4-5 gun sonra gelicek onlara bakıcam eğer hoşuma giderse o kaskları kullanırm heralde yunusların kullandığı kasklar iyidir demi :)

yunusların kullandığı kaskı bilmem ama altlarında bmw motor olup kafalarında safebet olacak değilya:) senin 200-300 milyon verip alacağın bişeyden daha iyidir büyük ihtimal..
hayırlı olsun şimdiden

açıkyol' Alıntı:
ohyeah nerdesin?
cox kask aranıyor.
baco,hayırlı olsun ekipmanlarını tamamla biran önce.
maalesef fuarda toplanan ekip bidaha canlanamadı henüz.ninya uyuma:)
haftaya emok'a katılan yok mu başka?
RR'cular nerde sesleri çıkmıyor,aranıza biri daha katıldı bu arada.
bu pazar küçük çaplı bişey olabilir ne dersiniz?

açıkyol işyerimdeki modemim bozuldu giremiyorum 1 haftadır nete gündüzleri akşamlarıda işim oluyo yazı yazamıyorum hiç foruma. Cox kask dedikleri gibi motomaxda var bide honda satıcılarında da olabilir.

just life koskoca mt-ankara'dan sadece 3 kişi gidiyoruz sanırım festivale...:pale: bişeyler yapalımda artıralım sayıyı.
hadi arkadaşlar biraz hareket lütfen. benim herşeyim hazır kesin gidiyorum.
justlife sanırım sen perşembe gideceksin. Ben ve açıkyol cumartesi sabahı çıkıcaz yola. Gelecek olan arkadaşları bekliyoruz

ohyeah
just life koskoca mt-ankara'dan sadece 3 kişi gidiyoruz sanırım festivale...

Malesef Mt de değiştiremediğimiz bir durum bakalım görüceğiz....
Mt'den 3 kişiyiz diğer taraftan Ankaradan Hareket edicek motorcu sayımız ise 25'den fazla
justlife sanırım sen perşembe gideceksin. Ben ve açıkyol cumartesi sabahı çıkıcaz yola. Gelecek olan arkadaşları bekliyoruz

Efe ben Malesef perşembe günü gidemiyorum CUMARTESİ ekibinde olucam.. Bir ihtimal cuma gününe geçmeye calısıyorum....

Hani? İki haftadır misafir olmaya çalışıyoruz ama ne toplantı var, ne başka birşey...

Emok mu? Tarih uymuyor. En başında demiştim zaten...
Hem benim tatil günlerim bitiyor. water'ı günışığına çıkarmak için geç kaldınız :p

Watercolours Dostum valla çok uğraştık seni su yüzüne çıkarmak için halende uğraşırız Tamam Emok'u geçelim ozaman... Bir perşembe akşamına yaparız bu daveti... Bu perşembe emok'a yolculuk var diğer perşembeye mesai saati dışında bir akşam :D

Çok teşekkürler ama söz vermeyeyim şimdi. Söz vermek isterdim ama sözümü tutamayınca kendimi kötü hissediyorum sonra. Siz bensiz toplanmanıza devam edin. Ben katılabilirsem katılırım. Tabii önce Ankara'ya gelmem lazım, ama o kolay iş.

Peki teklif var buraya resim koymak isterdim :) Ama nasıl koyuluyor bilmiyorum desem :wiinkk: yalan olucak oda :cat:

Bu pazar (02.07.2006 )için bir buluşma ayarlıyorum ben piknik tarzı bişeyler bakalım gelecekler şimdiden yavaş yavaş isimlerini yazsın buraya da en sona bir liste yaparız. Ne dersiniz şöyle gölge bi yerlerde uzanmış dinleniyoruz sohbetin doruklarındayız bir yandan ben size mangal yapıyorum açmışız bi coca cola biride salata yapar daha ne olsun.. amanda aman bide plastik top alır voleybol oynarız artık :)

Alper'cim,
Nerelerdesin kardeşim haftalardır?
Bu haftasonu da Emok olayına girelim dedik:pr:
Neyse sonraki haftalarda görüşürüz artık,özledim sizi.
Siz toplanın da en azından resimlerinize bakar avunurum biraz:p

Abi ben Emok olayına giremem ya zamanım yokki o kadar merak etme ben mangalın fotosunu senın ıcın cekerım :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar