Buda biloya gelsin,
http://image5.sahibinden.com/photos/01/61/60/1280161603lv.jpg
10luk çivi+Fortum ikilsinden muhteşem bir çalışma olmuş bence..
Şereffsizimm benim aklıma gelmişti
Buda biloya gelsin,
http://image5.sahibinden.com/photos/01/61/60/1280161603lv.jpg
10luk çivi+Fortum ikilsinden muhteşem bir çalışma olmuş bence..
Cümleten selamlar cuma günü mersinden ankaraya geliyorum artık ankaradayım aktivitelerde görüşmek dileğiyle
Buluşma yapmıyormusunuz?
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.
İsmim Kuter, ilaç firmasında çalışıyorum, Çayyolu/Yaşamkent tarafında ikamet ediyorum![]()
Yarın Ankara'dan Nallıhan'a misafirliğe gideceğiz hareket var, Cumartesi ise Sorgun'a geçip çadır kampı yapacağız, iki kişi iki motoruz. Pazar günü de orada oluruz, Cumartesi gelip kamp yapmak isteyen yahut Pazar günübirlik motoruyla Sorgun yapmak isteyen falan ben ve yine foruma da üye bir arkadaşımı orada görebilir, bekleriz![]()
Arkadaşlar adım Ferhat Honda cbx 250 kullanıyorum Ankara Altındağ da ikamet ediyorum...
selam arkadaşlar. Bugün motoru muayeneye götürmem gerekiyor. Ankara'nın yabancısıyım ve tavsiyeye ihtiyacım var.
Otomobil sahibi arkadaşlarım iki yer söyledi. Biri İvedik organizedeymiş. Bana çok yakın. Ancak en ufak ayrıntıya majör hata yazıp geri çeviriyorlarmış. Ancak biraz sıra varmış.
Bir de Akyurt'ta varmış. Sıra yokmuş. Her halukarda geçiyormuşsun. Ama bana çok uzak.
Motorumda küçük plaka var. Ayrıca cam siyah filmli. Benden önceki sahibi uzuna zenon takmış. Söküp yerine osram nightbreaker taktım. O da 3000K gibi birşeymiş. Dolayısıyla farların biri soğuk beyaz (üzeri mavi renkli bir ampul), diğeri sıcak beyaz (nightbreaker) oldu.
Bu değişiklikler muayenede sorun çıkarır mı? Tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
şu saat itibariyle ivedik muayene istasyonuna gidersen rendevu almadığın için bakmayabilirler acele değilse internetten randevu alıp öyle git derim yok acele ise gidip orda şansını deneyeceksin artık
farlar içinse açıları düzgünse renk konusunda sorun olmuyor sadece hafif kusur yazıp onaylıyorlar
O zaman bir süredir binemediğim motorumla yollara düşüp Akyurt'a gitmek mantıklı gibi. Ah bir de nerede olduğunu bilsem:silent:
bu yeni sistemde randevusuz olmuyor ama akyurt sakinse girişte yine bir randevu almak için sistem kurmuşlar şansını deneyecen![]()