[Ankara - MT]

Ugur bence en ucuz surucu kursuna yazil...direksiyon egitimini kesinlikle surucu kurlarindan alma.direksiyon egitimi profesyonel olan oocan kodlu okan hocadan alabilirsin...

Kursta da baya ciddi sanırım verdikleri eğitim öyle 2 saat denge kurmayı öğretip göndermiyorlar ama emin de olamıyorum. Belki o kursa giden arkadaşlar varsa onlar yardımcı olsunlar lütfen :) Bu arada okan hoca kaç liraya eğitim veriyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu tek günlük sevdanızı anlayamadım, çok yorucu olmuyor mu evladım ??

evliyim olm daha ne diyim alala.

sen gibi yaya yaya gezemiyom nabıyım. gerçi sen gezmiyon da :D

oturduğum yerde sıkıntıya girdim ya la, anaaa, gideyim de çaya vereyim kendimi bari

müdür yanlış söylemişim 28 nisan a düşünüyorum, belki uygun olursa yol eğitimi de olur...net değil şimdi...tek net olan o cumartesi pazar bi atraksiyona girmek için müsaitim, başka yerden cazip teklifler gelirse oraya da kayabilirim...

tamam sen devam et. Yunus un bolu mt de arkadaşı varmış, o da onlara haber verecek heralde, yunus yazar şimdi. biz onlara gidecez, onlar bizle gezecek felan bişeyler yani.

neyse hele gün ola devran döne, tavuk döner, et döner hesap... öyle işte

Ewet arkadaşlar Bolu organizesi bende buyrun gelin...Biz hazırız...

teşekkürler Samet.

inş. bu değil, diğer hafta sonu pazar günü oradayız ;)

başka katılacak var mı BursaMT den ? ( biz dedin ama sayıyı sormak istedim :) )

tabi öncelikle havanın uygun olması lazım !

teşekkürler Samet.

inş. bu değil, diğer hafta sonu pazar günü oradayız ;)

başka katılacak var mı BursaMT den ? ( biz dedin ama sayıyı sormak istedim :) )

tabi öncelikle havanın uygun olması lazım !

BursaMT???:)
Bizim için de aynı durum ,hava yağışlı olmadığı müddetçe her türlü eşlik ederimm...Sayı olarak bi aksilik çıkmazsa benle beraber 5-6 motor geliriz...
28 Nisan hazırlıklarına başlayım ben...:cherry:

BursaMT???:)
Bizim için de aynı durum ,hava yağışlı olmadığı müddetçe her türlü eşlik ederimm...Sayı olarak bi aksilik çıkmazsa benle beraber 5-6 motor geliriz...
28 Nisan hazırlıklarına başlayım ben...:cherry:

hay dilime.. Bolu mt özür :)

tamam, inş. bi maraz olmaz orada oluruz ;)

Geziyi gerçekleştirebilirsek Bolu da Samet kardeşimiz ile buluşacağız. Gezilecek yerleri artık beraber gezeriz. Bolu Mt ile de bir buluşma olabilir.

Samet, hangi samet???

Kursta da baya ciddi sanırım verdikleri eğitim öyle 2 saat denge kurmayı öğretip göndermiyorlar ama emin de olamıyorum. Belki o kursa giden arkadaşlar varsa onlar yardımcı olsunlar lütfen :) Bu arada okan hoca kaç liraya eğitim veriyor

Fiyat deyatlarını biz bilmiyoruz. Kendisiyle öncelikle eğitim hakkında bir görüşmeni, daha sonra da fiyatı konuşmanı tavsiye ederim. :cat:

evliyim olm daha ne diyim alala.

sen gibi yaya yaya gezemiyom nabıyım. gerçi sen gezmiyon da :D

oturduğum yerde sıkıntıya girdim ya la, anaaa, gideyim de çaya vereyim kendimi bari

Haklısın hacı, hep unutuyorum senin evlü olduğunu... Hemde 1 çocuk babbası :mrgreen:

Haklısın hacı, hep unutuyorum senin evlü olduğunu... Hemde 1 çocuk babbası :mrgreen:

hayır evlilik kötü birşey değil ama niye gözüme gözüme tutuyon hala anlamıyom,

tiz urun kellesini

Yok yok tamam, sustum

Allah vere siz Bolu'ya da otobandan gidersiniz şimdi... ???

yok. otoban sıkıcı, Anlaştık, eski yoldan gidecez. ücretsiz geçiş hakkımızı kullanırız :)

hem sen gelcen mi de :D niye soruyon

Samet, hangi samet???

Fiyat deyatlarını biz bilmiyoruz. Kendisiyle öncelikle eğitim hakkında bir görüşmeni, daha sonra da fiyatı konuşmanı tavsiye ederim. :cat:

Syanur sende gel tanışalım....
Ben Samet...:p

Syanur sende gel tanışalım....
Ben Samet...:p

Samet !!! Vaaay samet naber yaaa!! :mrgreen:

Abi inşallah bende gelebilirim, ayın o vaktinde bir işim yok. :cat: Tanışmış oluruz :wiinkk:

Bir David Beckham kadar olamadın Turgay...
david-beckham2012-03-22_09-05-12cruises-around-hollywood.jpg

Samet !!! Vaaay samet naber yaaa!! :mrgreen:

Abi inşallah bende gelebilirim, ayın o vaktinde bir işim yok. :cat: Tanışmış oluruz :wiinkk:

Gelirseniz memnun oluruz...Dediğim gibi biz hazırız buyrun gelin...İrtibatı biz aramızda kurmaya başladık,top sizde artık...
Gerçi ben Ankaraya geliş duyurularımı yaparken dikkat ettim beni pek iplemedin ama :)canın sağolsun...Siz yeterki gelin...Bekliyoruz saygılar selamlar:rendeer:

Sallamama demeyelim de gelemeyeceğini bildiği bir toplantı konusundaki konuşmalara fazla bulaşmamıştır belki :mrgreen:
Kendimden yola çıkarak diyorum. Bakalım yine sınavlara denk gelmezse bu sefer ben de gelirim umarım :cat:

Gelirseniz memnun oluruz...Dediğim gibi biz hazırız buyrun gelin...İrtibatı biz aramızda kurmaya başladık,top sizde artık...
Gerçi ben Ankaraya geliş duyurularımı yaparken dikkat ettim beni pek iplemedin ama :)canın sağolsun...Siz yeterki gelin...Bekliyoruz saygılar selamlar:rendeer:

Arkadaş iplerdi ama ipleyen yerleri ağrıyormuş o vakit demekki :queen:
Halbüse iyi ipler yanii
Ziyaaaa 1
Umurcan 2 nede olsa :p

Turgay Başgan senden çok elim ve zalimce bir atak bekliyoruz kartaşş..:joker:

Ne halden anlamayan mekan la bura ::lac::
Sınav diyoz sınav sınav ::gozluk::

Yunus efendi bu da sana gelsin :mrgreen:
A4ZB9hRCAAA9mL9.jpg:large

Hey! Benim tarzım bu adamım! ::repci::
Neyse benden size cümleten iyi geceler :mrgreen: sözde 2 saat evvel yatıyoduk

Beyler bugün bir scooter motoru açtım temizledim, tutacak yeri kalmamış yağ çubuğunu deldim çıkardım. Sonra da tabi yan kapağa yeni conta koymak gerekti 1.5 saat kapaktaki eski contayı kazıdım bıçakla, sesi hala kafamda yankılanıyo gırç gırç offff :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar