Bence bir güzel kitlerler![]()
Ankara'lı motorsikletçi arkadaşlarım artık ben de sizden biriyimHepinize selamlar
![]()
Yamaha'da servis standartı yok mu? Biz Honda'dayken telefonu aldılar söylediler Honda sizi bir ara arayıp fiyatları teyit edecek diye. Honda :cat:şimdi bu ABS tertibatını gözden geçirtmek için oraya gidecem...gitmişken sübap ayarı ve diğer şeylere de baksınlar, onun alternatifi nazarımda metin usta olduğu için ve o da kitleme yaptığı için en azından bi daha başka yere götürmmeiş olurum diyorum....nisan son haftası şehir dışına çıkma ihtimalim var motorla, o zaman yetişsin bi de..
Yamaha'da servis standartı yok mu? Biz Honda'dayken telefonu aldılar söylediler Honda sizi bir ara arayıp fiyatları teyit edecek diye. Honda :cat:
şimdi bu ABS tertibatını gözden geçirtmek için oraya gidecem...gitmişken sübap ayarı ve diğer şeylere de baksınlar, onun alternatifi nazarımda metin usta olduğu için ve o da kitleme yaptığı için en azından bi daha başka yere götürmmeiş olurum diyorum....nisan son haftası şehir dışına çıkma ihtimalim var motorla, o zaman yetişsin bi de..
Abi Baydar dan bahsediyoruz, servisini bilmiyorum ama kapıdan girdiğinde, soru bile sorduğunda masasından kalkmayan hatta suratına bakmayan adamlar vardı orada enson...
Subap ayarı, senkron ayarını kontrol et dersen büyük ihtimal bunların ayarı bozuk der ve ayar yapar. Tabi gerçekten bozuksa iyi olur.
Subap ve senkron, ikisi iyi tutar diye düşünüyorum. Gitmeden önce ara bi sor derim ben.
reputasyonu kötü olduğunu duydum ama ben ABS için sormaya gittim...sahibi görünen adam alıp turladı kontrol etti, sonra digital kadrandan baya değişik şeylere bakarak kontrol etti...bi sorun olmadığını, problemin lastikten kaynaklandığını söyledi...lastiği değiştirip tekrar gidince de bi gün bırkıp incelemeleri gerektiğini belirtti...herhangi bir yamaha ile gitmediğin zaman o şekilde davranmış olabilir
ben ordayken motor bakan karı koca vardı onlarla da gayet ilgiliydi adam...bilemedim şimdi...
yunus ve lastiği değitiren usta da sübap ayarının yapılması gerektiğini belirtti..sesli çalışıyomuş, sen de duydun gerçi...bunun üzerine yapılması gerektiğini düşünüyorum ben de...
ben yukaridakinin siyah beyazindan 229 tlye aldimyukardakide vardi ama...
Bu sübap işlerini yapmak gerçekten zor mu? Bence Yunus Usta'nın level atlama zamanı gelmiş. Tork anahtarı ve sentil çakısı yeterli sonrası kullanım kılavuzunu okumak.
Olum yunus usta ne anlar Capondan, 4 silindirliden.... Onda 2 zamanlı 2 tane motor var, biri Jawa biri AsyaSuzukiyi bile Kawasaki diye satmışlar adama, "Suzuki olduğunu bileydim o kadar para verir miydim
r:" diyor kenarda köşede. Metin ustaya çırak olacaaam diye geziniyormuş geçende. :joker:
Abi hayırlı olsun buarada, umarım test dahi edemezsin :wiinkk: Güle güle kullan
30 nisan düşünüyorum abi...
30 nisan salı ya denk geliyor, izinlimisin o zamana ?
Şu tek günlük sevdanızı anlayamadım, çok yorucu olmuyor mu evladım ??
O değil de bu 23 Nisan resmi tatil mi ? Tatil... Pazartesi de bağlandı dediler... Şimdi kimler 4 gün izinli ??? Bizim burası pek tatil yaptırmayacak gibiale:
30 nisan salı ya denk geliyor, izinlimisin o zamana ?
bizde bu değil, diğer hafta sonuna, (hüseyingazi deki) yunusla beraber abant + yedigöller düşünüyoruz.
tek gün git gel. önce abant 240 km, gezdikten sonra + 80 km yedigöllere gidip dönmek
düşünen olursa şimdiden demiş olayım...