[Ankara - MT]

Sen gelme söyleşiye, sonra sor burada sorularını.... Orada senin sorularına cevap veren birileri vardı, oraya gitmiştik :wiinkk:

Şimdi nasıl bir soru sormuşsun zaten kafan karışık belli :) Öncelikle arkaya abanınca ön de çalışıyor mu onu kendin test edebilirsin.

Kısaca bildiğim kadarıyla kombine fren ön yada arka frenden birini fazlaca kullanıp diğerini kullanmadığın zaman devreye giriyor olması lazım. En azından temelde ortaya çıkma sebebi buydu sanırım, bugünün teknolojisiyle hangi noktaya geldi bilemiyorum.

Sen CB deki gibi fren kullanırsan normalde kombine sistem devreye girmemesi gerek sanırım. Yada devreye girse bile, ön yada arka frene gereğinden fazla güç uygulamayacak kadar gelişmiştir o sistem. Zaten şimdiki kombine sistemleri ABS ile de birleştirince olay epey karışıyor, bilmiyorum nasıl bir mantıkta çalışıyorlar.

Ama bunu en güzel yavaş yavaş deneyerek öğrenebilirsin, boş bir alanda. Çünkü Kaan beyin anlattığına göre de markadan markaya ABS veya kombine sistemlerin çalışmasında net farklar varmış. En iyisi O.Sinan abiyi arayarak bir ön bilgi alınabilir, ondan sonra kendi motorunda test edersin :wiinkk:

Sinan?
hangi sinan??
Hani şu bilonun sinan mı yoksa başka sinan mı bu??

O.Sinan demis olm, Ordinaryus Okan Sinan anlaminda, yani bizim bildigimiz Okan Abiden bahsediyiiiiii :)

Motosikleti
VFR1200X
Fatih abi gene ban mı yedi ya hiç sesi çıkmıyor.. televizyonun hayatımızdaki yeri hakkında bir konuyu tartışıyordu en son gördüğümde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Osman abicim yeni yol arkadaşın hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

Ankara MT merhaba, yeniden TR deyim.. Uzun zamandır yatan fazeri çalıştırmak için aküyü şarj etmem gerekiyor. En pratik ve çabuk nasıl yapabilirim. (Geçen sene aldığım akü şarj aparatının nerede olduğunu bilmiyorum, yenisini de almak istemiyorum.)
Yani yardım söz konusu var mı şöle bi babayiğit...
İlgililere duyurulur..

Vayyyy Unal gelmiş hoşgelmiş, nettin naptın anlat hele dicem ama burdan olmaz, tez elden çalıştır motoru da görüşelim, bizim Yunusta vardı bi ara akü şarj aleti ama noldu bilmiom, en mantıklısı şarja takmak, enjeksiyonlu aleti vurdurmaya kalkma hacı. Haftasonu görüşürüz illaki, bol bol konuşuruz.

bide aynalar ne işe yarar....

Boyle damdan düşer gibi saçma sapan bişi yazıp da ne cevabı bekliyosun ki, müneccimmiyiz araba aynası dedi galiba diye düşünücez...

Ankara MT merhaba, yeniden TR deyim.. Uzun zamandır yatan fazeri çalıştırmak için aküyü şarj etmem gerekiyor. En pratik ve çabuk nasıl yapabilirim. (Geçen sene aldığım akü şarj aparatının nerede olduğunu bilmiyorum, yenisini de almak istemiyorum.)
İlgililere duyurulur..
Lastikçiler akü şarjı da yapıyo genelde, aküyü sökün götürün birine 10-15 liraya şarj ederler. En kolayı bu şarj aletiniz yoksa.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oo ünal abi hoşgeldin

ayrıca

Cumartesi gonya yolcusu bu genç :)

Vayyyy Unal gelmiş hoşgelmiş, nettin naptın anlat hele dicem ama burdan olmaz, tez elden çalıştır motoru da görüşelim, bizim Yunusta vardı bi ara akü şarj aleti ama noldu bilmiom, en mantıklısı şarja takmak, enjeksiyonlu aleti vurdurmaya kalkma hacı. Haftasonu görüşürüz illaki, bol bol konuşuruz.

Boyle damdan düşer gibi saçma sapan bişi yazıp da ne cevabı bekliyosun ki, müneccimmiyiz araba aynası dedi galiba diye düşünücez...

hacı bende yok bendeki de emanetti,
Ama alıcam artık bi tane anasını satayım :)
evin girişinede bi kutu koyucam hayır kutusu diye oraya attığınız paralarlan takım düzücem :queen:

Saçımızı falan düzeltiriz sıfatımıza bakarız..

bugra yine aynayi catlatmak istiyorsun:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------

POLAt ...cuma gunu rahmi barutcuya sorariz benim fren ile arkadasin ayna sorusunu...uzmanim diye geciniyodlar:):)

hacı bende yok bendeki de emanetti,
Ama alıcam artık bi tane anasını satayım :)
evin girişinede bi kutu koyucam hayır kutusu diye oraya attığınız paralarlan takım düzücem :queen:

Bizimkilerde zaten hayır kutusunu paraya boğmaya hazır bekliyor :)

Tork anahtarı alırsak benden 20 lira :cherry:

İlgililere duyurulur..

hoşgeldin başghan

Bu Arada genşler, son 9 saati kalmış bir şehir fırsatı, belki işine yarayan olur;

http://www.sehirfirsati.com/deals/ankara/06-motoankara-motorsiklet-surus-kurs-egitim/19927205

kenan nerdesin la..hiç görünmüyon...

İlgililere duyurulur..

Ünal sende anti-karınca gibisin maşaallah..Kışın çalışıp yazın geziyorsun :):) Hoşgeldin :)

Motosikleti
VFR1200X
benim hyosung gt250r da plaka kuyruğun altında öyle almıştım, önümüzdeki hafta muayeneye girecek bir sorun çıkarırlar mı ki tecrübesi olan?

İlgililere duyurulur..

Kardeşim hoş geldin, ölü sezonu yurt dışında geçirdin valla :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar