[Ankara - MT]

Burdan da yazayım madem,
Hoş daha tam düzene sokamadık evi fakat olduğu kadar,
Bu akşam bi toplaşma yapıcaz benim evde isteyen herkez buyursun gelsin arkadaşlar,
Sonra vay ben duymadım ben işitmedim yok hani bize niye söylenmedi denmesin :)
Adres istanbul yolu honda efe arkası :king:

Hocam bulunduğum yere yakın bende bi uğrarım, tanışalım kaynaşalım :)

OSMAN ABİ oku bak bunları :king: ..... :wiinkk:

Geçen polis uyardı, çakarlar kazaya sebebiyet verebilir, yasak ayrıca bilmiyor musun diye. Ondan beridir düz yakıyorum ledleri. Çakar olduğu zaman 4X daha dikkat çekiyor :) Sen nerden geçtin, nere gidiyordun??

Sen armadaya yaklaşıyordun, ben de Bahçeli'ye doğru gidiyordum; direk gördüm seni 100m önceden.

http://www.aliexpress.com/item/Anti-lock-Brakeing-System-For-most-Chinese-Scooters-Honda-Yamaha-Kawasaki-Motorcycles-Scooter-ABS-Spare-Parts/695649758.html
sizce bu işe yararmı?

Motosikleti
VFR1200X
Beyler dün geceki kokoreç operasyonu güzeldi. Arada yapalım bunu :cat:

Sabah işe geç kaldım falan derken lönk diye çevirmeye yakalandık. Arabanın herşeyi tam diye çok rahattım lakin adam çatır çatır 77 lira emniyet kemeri cezası yazdı çıkardı verdi elime. Güzel bir doğum günü hediyesi. Bu bardağı taşıran son damlaydı biz motorcu adamız kemeri ne bilek amk! Akşam araba lazım olmasaydı ve motora binseydim tertemiz gelecektim..

Beyler dün geceki kokoreç operasyonu güzeldi. Arada yapalım bunu :cat:

Sabah işe geç kaldım falan derken lönk diye çevirmeye yakalandık. Arabanın herşeyi tam diye çok rahattım lakin adam çatır çatır 77 lira emniyet kemeri cezası yazdı çıkardı verdi elime. Güzel bir doğum günü hediyesi. Bu bardağı taşıran son damlaydı biz motorcu adamız kemeri ne bilek amk! Akşam araba lazım olmasaydı ve motora binseydim tertemiz gelecektim..

Ulen o 77 tl'ye bana 6,5 prosiyon kokoreç ısmarlayabilirdin :pale:

beyler bayanlar yarin saat 10da bizim evde bulusmak uzere atilla abinin konaga gidiyoruz motoru olan olmayan almayi dusunen yahut bizi gorupde imrenen herkezi bekliyoruz haliyle :) ben duymadim bilmiyorum yok ona gore.

İyi alıştın sen de buna haa :jocolor:
Neyse yatıyom ben iyi geceler. Yarın da iyi eğlenceler. Sabahtan YDS var kornalara dokunmayınız ahali.
Sıkıştıranlarnın kulağı yerine uzzunlarınızla gözzünü oyunuz lütfen :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnş. sabah 7 de Hüseyingazi deki Yunusla beraber çıkıyoruz.

Tek gün için Nevşehirde nereyi tavsiye edersiniz ?

iyi geceler Ankaralılar 500 tlye kadar nolan-agv-bell veya sharptan 4-5 yıldız almış kask markaları nereden bulabilirim motomaxa baktım doğru düzgün kask yok.internettende almak istemiyorum.kusura bakmayın büyük yazdım dikkat çeksin diye :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gençler bu çarşamba ve cuma günü bilkette 2 söyleşi var,

1.si Kaan TUNA - Motosiklete nasıl başlanır;

https://www.facebook.com/events/445723135502547/450420288366165/?ref=notif&notif_t=plan_mall_activity

2.si Rahmi BARUTÇU ile teorik eğitim ve söyleşi

https://www.facebook.com/events/632987333393453/

Özellikle 2.sine olmak üzere iki organizasyona da katılmayı düşünüyorum. Haber edeyim dedim. Gelirim diyen varsa orada buluşalım. İş çıkışı olduğu için herkesin bireysel gelmesi daha kısa sürer diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar