Olum bülent bu adamlar test sırasında bu motorlar ile ~7 litre yakıt tüketmişler. Senin nane havalar soğuk diye 7 civarı tüketiyordu sanırım. Hoş değil valla, sinir bozucu biraz...:jocolor:
Anaa, olm bu aletler yakmıyo sayılır bu kadar motora ve agırlıga yani

BEnim motor bu aralar düzelmezse zaten başlayacam onun aşkının ızdırabına, ulen hiç bakım yaptırmadan önce alet 6 litre yakıyodu dip gaz gidince, kışa bi girdik feriştahı şaştı valla. Neyse bu aralar havalar ısınıyo, görecez bakalım son durumu.
Olm ben Sinanın oraya uğradığımda Aytaç vardı, o yapmış senin debriyajı, alt tarafta, koptuğu yerde, metal eğilmiş mi dedi bişi dedi, ondan dolayı senin teli yemiş alet sürtmekten, orayı düzeltmiş mi, baktın mı nedir son durumu?
Yunus artık ön maşa sökmeye ağzını 100 liradan açıyo haberiniz olsun
Hayırlısı Osman Abi, hangisini istiyosan onu al yaw, bugün akşam bi dişçi müşterimizdeydim, sahibi yaşlıca bi amcam, halen çalışıyor, sekreteryadaki hatunlar az önce çıkan bir adamın arkasından bu da çok ters yahu, hiç yüzü gülmez, memnun olmaz, nemrut bişi dediler, bu yaşlı amcam da onlara biz hizmet sektöründe çalışıyoruz, insanlara hizmet sunuyoruz, ne derlerse desinler, ne kadar alçalırsa alçalsınlar onların seviyesine inmeden, edebinizi koruyarak işinizi yapmalısınız, bizim işimiz onlarla tartışmak değil dedi. Adam dişçi, aldığı en fazla 2-3 bin liradır adamın ağzını komple yapsa. Şimdi bu adam böyle düşünürken, en kötü müşterisi 20bin liradan başlayan Hondacı amcamların da biraz böyle düşünmelerini isterdim açıkcası.