[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[/COLOR]Here you can see the dramatic difference of emergency stopping on dirt roads or gravel with abs vs no abs.
First WITH ABS, it takes about 100 ft to stop, hopefully in the real event the cliff or the obstacle was not at 80 ft from where you hit the brake. Second video is WITHOUT ABS just HARD on the REAR brake ONLY, you can see the difference, about half the distance, last is HARD on REAR brake and progressive pressure on the front brake, NOW THAT IS DIFFERENT, it cuts the distance by about 80 (YES EIGHTY %).

demiş dayı.

seviye al başını gidiyo beyler :sunny:

Zaten asfaltta da ABS olmadan daha kısa mesafede durmak mümkün, eğer elinin ayarı iyiyse ve motorun limitlerini iyi biliyorsan...

Haklısın, aslında aynı motorun ABS'li olanı kullanırsan bence limitleri daha kolay öğrenebilirsin. Yol şartlarına göre de o limitleri ayarlamak kendine kalmış. Bu sebeple bir ara ben Bülent abeyin motorunu alıp frenaj denemem gerekiyor :)

Aradı konuştuk, haftasonu görüşeceğiz. İzmir'den bir beyfendi aradı da anlaşamadık fiyatta.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

@ Makseli eyvallah.

"dslr" fotoğraf makinesi bana ne önerebilirsiniz? 2. el almayıda planlıyorum.

Bir arkadaşımın 5,5 yaşındaki oğlu için (2 teker bisiklet kullanıyor) kaliteli mümkünse alüminyum bir bisiklet arıyoruz. Ha buralar motosikletçi diyarı derseniz hani 2 teker ya oradan bağlantı kurup bir anlayan vardır diye düşündüm. Selamlar,

Bende ibretlik bir paylaşım yapayım,
Soykan Yetiş..

[YT]JNQ7m2tbJjQ[/YT]

Gözünü sevdiğimin R1100 serisi, bakımları ne kadar kolay ve az masraflı, izlerken zevk aldım. Bu iş tam senlik Yunus Usta :)

Şu senkron ayarı ve birkaç detaylı işler dışında bakım için bu motoru servise götürmek, kendi motorculuğuna hakarettir bence.

Son olarak, motor daş daş daş.

R1100R sanırsam artı olarak yağ soğutmalı, videoda yağ radyatörü gördüm gibi. Resimlerinde de ona benzer bir şey var.

2000-BMW-R1100Ra-small.jpg

Gözünü sevdiğimin R1100 serisi, bakımları ne kadar kolay ve az masraflı, izlerken zevk aldım. Bu iş tam senlik Yunus Usta :)

Şu senkron ayarı ve birkaç detaylı işler dışında bakım için bu motoru servise götürmek, kendi motorculuğuna hakarettir bence.

Son olarak, motor daş daş daş.

R1100R sanırsam artı olarak yağ soğutmalı, videoda yağ radyatörü gördüm gibi. Resimlerinde de ona benzer bir şey var.

http://www.totalmotorcycle.com/photos/2000models/2000-BMW-R1100Ra-small.jpg

Tam benlik iş hakkaten oynaya oynaya yaparım ben bunları :)
lakin motor 1100r değil bir ufağı r850r,
İzlerken gözümü kırpmadım neredeyse,
amcam bujileri bile tork anahtarıyla sıktı hatta koruma demirini dahi torkladı,
ve motorun temizliği beni benden aldı,
nasıl imreniyorum şöyle temiz motorlara anlatamam..
Biz niye böle pisiz la bilo?
B.k götürüyo motorlarımızı hep??

BMW'de sanırsam tork anahtarı şart. Tabi bizim servisler ve ustalar ne kadar önem veriyor tartışılır.

Adamın bir vida için yapmadığı hokkabazlık kalmadı :)

Tam benlik iş hakkaten oynaya oynaya yaparım ben bunları :)

amcam bujileri bile tork anahtarıyla sıktı hatta koruma demirini dahi torkladı,

İşte bunlar sana göre değil yavrucum, kendini kandırma. Sen usta ayarı el ayarıdır mantığında olduğun için asya ile yola devam et. Bunlara fazla sulanma :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar