[Ankara - MT]

22_12_2012_BRAT-_BMW_1986_R80RS_01.jpg

işte bu..adamlar yapmış...

Ekstradan bişey yapılmamış fazlalıklar atılmış..
gayet sade ve başarılı bir çalışma:cat:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ekstradan bişey yapılmamış fazlalıklar atılmış..
gayet sade ve başarılı bir çalışma:cat:

İşte asyadaki mantığımız da bu olsun diyorum da sen de tamam demene rağmen hala grenaj seti peşindesin. Bence tekerlerin üstüne şık bir çift çamurluk ayarlayalım gerisini sökelim diyorum. Sonra sonra zevkine göre ufak tefek şeyler atarız üstüne. Bırak global dünyanın köpek ettiği grenaj ve sticker setlerini dostum.

Kötü mü ettik kartaş ne güzel siteler işte .

Yok o mana da değil. İsimlere takıldım cidden. Hani ben normal olarak "mychinesemoto" forumunu bulmakta zorlanmıyorum da sen bu sitelere nasıl ulaşuyorsun diye düşünmedim değil. Ona maksuben komtanım... ::asker::

Şuna söyleyecek söz bulamadım :cat:

Yok o mana da değil. İsimlere takıldım cidden. Hani ben normal olarak "mychinesemoto" forumunu bulmakta zorlanmıyorum da sen bu sitelere nasıl ulaşuyorsun diye düşünmedim değil. Ona maksuben komtanım... ::asker:::

Başkanım bu cafeci hipster cemiyetinin herhangi birinin bloguna sitesine falan denk geldin mi daldan dala diğerlerine de atlayıveriyorsun kaçış yok , görsel zevklerini de beğeniyorum ayrıca :)

Erhan senin kaba etin bukadar güzelse.... Neyse, cuma akşamı görüşürüz :wiinkk:

Buarada Vhat.the F.ck Racings 'den bir haber, bir gelişme var mı??

Erhan senin kaba etin bukadar güzelse.... Neyse, cuma akşamı görüşürüz :wiinkk:

Buarada Vhat.the F.ck Racings 'den bir haber, bir gelişme var mı??

hacı maliye ye gerekli evraklar verildi sahibi tarafından, ptesiye kadar düzeleceğini umuyoruz, değilse bile ortada bi yanlışlık olduğu belli...geç olsun güç olmasın ama içim içimi de yiyo açıkçası...allahını seven üzerime VFR atsın:)

Olum adam satışı yapabilmek için takla atıyordur şimdi. Yine şanslısın aslında, adam son sürat işlerini bitirmeye çalışıyor. Başka biri olsaydı olay yılan hikayesine dönebilirdi. Senin yapabileceğin ve yapman gereken tek şey beklemek :)

Olum adam satışı yapabilmek için takla atıyordur şimdi. Yine şanslısın aslında, adam son sürat işlerini bitirmeye çalışıyor. Başka biri olsaydı olay yılan hikayesine dönebilirdi. Senin yapabileceğin ve yapman gereken tek şey beklemek :)

aynen öyle, adamın arabasında da haciz var çünkü ve amerikaya gitmeden halletmesi gerek...esasında babası uğraşıyo, ben ise havaalanında şınayder bekleyen galatasaraylı gibiyim:)

Ulen buradaki bebeler aynaları sinyaller çamurlukları sökünce apaçi diyonuz , elin gavuru yapınca bobber diye ağzınızın suyu akıyor. Adaletmi bu şimdi :)

yok ben o değilim vallah :queen: şimdiye kadar kimseye öle bişi dememişem..

Bu da gayet başarılı lakin bence çok civcivli abi ben daha çok sadelikten yanayım..

polatada 1 çift sözüm var ama yüzyüze...

---------- Post added at 13:03 ---------- Previous post was at 12:15 ----------

Bu arada okan abinin kanlısı yine yazmış foruma,
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/111572-600-cc-lik-icin-ne-kadar-tecrube-gerekir-2.html

:queen:

Ulen bu kız("sıla") gitsin alsın R6 alsın var ya kaskıda benden o kadar diyorum
Neden mi? Aşagıda
http://www.youtube.com/watch?v=BZKbYH1W0HE
:bounce:

İlk yazdığında dalga geçmiştim bu sefer göynüm el vermedi =)
Sen geç dalganı daha ER5 neyim uğraşırken hatun gidip "R6" lütfen dikkat ...R5 değil bildiğin "R6" almak istiyor.
Garajda benim motorun yanında siyah "R6" var insan değil binip kullanmayı garajın karanlığında yaklaşmaya korkuyor.
Sıla Hanım hayırlı uğurlu olsun bu tecrübesizlikle ben pisikletle bilem geçerim seni :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar