[Ankara - MT]

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2007-honda-shadow-109139571/detay
Gidip şu motorun sahibini dövebilir miyiz? Shadowcuları göreve çağırıyorum :pl:

Selçuk abi onu bunu boşverde, alıyor muyuz sana canavar ER6 ?:)
Benimle başlayan motosiklet değiştirme furyası son sürat devam ediyor. Motosiklet bakımından grup resmen yenilendi.

Biz de dün akşam yunuslarda diyorduk, şu soykan da olmasa naaparız diye...

içimden bir ses ktm 990 veya cbf 1000 diyor okan hocam:)

AksesuarLAR felan demiş, CBF1000 bence düşük ihtimal. Erhanın muhattap olduğu adamın da art niyetli olması söz konusu değil. Adam şuanda bizden daha zor durumda emin ol :) Ama hallolmayacak bir iş değil bence. Adamın motoru satmaktan vazgeçmesi de söz konusu değil zaten.

Buarada iyi bir 50cc 2zamanlı tavsiyesi olan var mı arkadaşlar? Karşı saldırı ile grup ortalamasını(cc) düşürme niyetindeyim ::150::

Yahu GaCCaLL , tekrar sağ ol len

Heeee, almışınız motoru götürmüşünüz. 1 dakka bile göremedik, üstüne binemedik. O kadar da "vara vara" diye heyecan yapmıştık...

Hayırlı olsun, kazsız belasız :wiinkk:

Heeee, almışınız motoru götürmüşünüz. 1 dakka bile göremedik, üstüne binemedik. O kadar da "vara vara" diye heyecan yapmıştık...

Hayırlı olsun, kazsız belasız :wiinkk:

Teşekkürler, belki birgün bir başka yerde,

Abi ne demek :) başım gözüm üstüne :rendeer:
Esas sen sağ ol botlar için :king::thumleft::flower:

ayağında paralansın, güle güle giyesin....

Biz de dün akşam yunuslarda diyorduk, şu soykan da olmasa naaparız diye...

Ne yapardınız, merak ettim?

Açılışı ben yaptım, kapanış artık kime kısmetse.

Çok peşin hükümlüsün diyorum ve dahada bişey demiyorum demiyorum tabikide,
Muhalefetse muhalefet,
elemanın motoru bakımsız olabilir eyvallah bunuda karbon kaplamasından ve egzoz manifoldlarından bu yoruma ulaştığını varsayıyorum,
ama bence gayet diri duruyor alet yaşta yağmurda hakkını vererek kullanılmış olmasındandır derim bende sana niye bu alet böyle dersen
eleman yahut önceki sahipleri cafe endurocusu değil de bildiğin harbi endurocudur bilemezsin,
gaga güzel olmuş ve şu farada bir el atıp 1150 kafa grenajı taksaymış tadından yenmezmiş,
yan çantaları da dedemle akran heralde baya bir eski model ama iş görür mü fazlasıyla tabiki!
senin o niğdedeki amcanın motoru gibi motor 40 da 1 denk gelir,
koruma demirleri silindir başları da gayet temiz görünüyor fotolardan ve
resimlere bakarsan eleman çadırla açık alanda saklamakta motorunu,
benim düşüncem gayet diri durmakta alet sadece kozmetik manada yapılacak egzoz borusu işlemi var,
kaldıki onuda yapsa ne olur yapmasa ne olur ona takılmam bile..

ha unutmadan alette bir çiftte hella var birde sol silindir buji kağaı orjinal sağdakinde yazı falan yok..

Peşin hükümlülük ile alakası yok. Bana öyle geldi, diyelim. Motoru büyük ihtimal daşş gibidir ama kozmetik olarak bayağı işi var. Neyse bir iki şeyi dışında fena değil, fiyatını da diğer vicdansızlar gibi çok yazmamış. Eğer geçmişi temiz ise bir iki bakımla cillop gibi olacak bir motosiklet.

Bizim motosikletlerimiz 14 yıl sonra Allah bilir nasıl olacak, bu aletler hala sapasağlam.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
soykacım doğum günün kutlu olsun.motorun ile birlikte nice güzel senelere :rendeer:

soykacım doğum günün kutlu olsun.motorun ile birlikte nice güzel senelere :rendeer:

Çok teşekkürler Hüseyin abi :joker: Yeni yıl, yeni yaş derken artık karar verdim; hiçbir şekilde motosikletler dahil her şeye muhalefet olmayacağım, önüme konan her şeyi çok beğeneceğim, asla sorgulamayacağım :)

Seninde yeni motosikletin hayırlı olsun, ilerde Allah sana ER6 nasip etsin :)

Dogum gunun kutlu olsun Soykan, nice yillara.
Sana da hayirli ugurlu olsun Huseyin, guzel gunlerde saglikla kullanman dilegiyle...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkür ederim taylan.hep birlikte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar