[Ankara - MT]

Bende bikac tur attim kizilay civari eller cok üşüyor onun disinda no problem...bu arada benim oğlan satılıkta kulaginizin bi köşesinde dursun :)

Motosikleti
VFR1200X
Daha önce modüler garaj maliyetinden bahsedilmişti forumda gezinirken gözüme takıldı ilgilenen arkadaşlar için paylaşıyım ;
bende motorum için şu garajın aynısından yapmaya karar vermiştim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...t-motoronuzun-size-ozel-garaji-74811486/detay
demir iskeleti bitti bana maliyeti 45 lira oldu,o da yalnızca demir parası,o demirin üstüne örtecek branda kaldı tek eksiğim ama bulunduğum yer ilçe olduğundan hiçbir yerde bulamadım böyle bir branda artık şehir merkezine ne zaman gidersem o zaman alırım brandamı ve garajımı tamamlarım

İyi, güzel, hoşta, burada bu konu konuşulduğunda güvenlik de ön plandaydı. Bu bence biraz gereksiz olmuş. Ama hiç yoktan iyidir tabi.

Daha önce modüler garaj maliyetinden bahsedilmişti forumda gezinirken gözüme takıldı ilgilenen arkadaşlar için paylaşıyım ;

alet adamında dediği gibi branda niyetine...üzerine az bir masrafla koç gibi demir kafes ve sac ya da osb kaplama yapılabiliyo...

bu arada yarınki çiğ köfte organizasyonu için facebook olmayanlara buradan duyuralım...hüseyin abi ya da yunus uygun görürse telefonunu paylaşabilir burda...

yarın saat 14:00 da, facebook grubunda paylaşıldığı için buraya da koyuyorum...

http://harita.yandex.com.tr/?text=T...9.920851&spn=0.020170,0.009913&z=16&l=map,map

30 kasımda "yurtdışına sevkedildi" bilgisi aldığım amerikadan sipariş ettiğim ürün takip ekranında halen ülkeye giriş yapmadı görünüyor...pazartesi p.i.m e gidip soracam bakayım, iki hafta önce sorudğumda yılbaşı falan dediler ama yetti artık...şerefsizler kayıp mı etti nedir...

kayıtlı posta olduğu için sigortadan satıcının parasını bana ödemesi gerekmiyor mu?

Selam motosiklet camiası bi süredir bunlar üzerinde ugraşıyordum ve ensonunda bitirdim ve az önce montajını yaparak sizlerinde begenisine sunmaya karar verdim yorumlarınızı bekliyorum tamamen el yapımıdır :D Elcikler pek hoş olmadı ama motor koruması fena degil gibi biraz yamuk montaj oldu ama daha sonra onları düzeltirim die düşünüyorum En son cıkan resmin benimle alakası yoktur

Vayy Faruk Abi çalışıyomuş da haberimiz yokmuş be. ELcik korumalar tamamen el yapımı sanırsam, biraz tipsiz duruyor:) Ama fonksiyonelliğine bakmak lazım, tipi beğenmezsen değiştirirsin ilerde nolcak, koruma demirleri süper olmuş, artık fırlat makineyi sağa sola bişi olmaz :) Dikkatimi çeken, mesela ER-5 de de böyle koruma demiri var, hatta orjinal koruma demiri. Seninkinden farkı makineye daha yakın olması, sende demirler ER-5 e göre daha açıkta duruyor, eğer aralardan geçmene problem olacak bir açıklık değilse hiç sorun değil bence, güle güle düşürebilirsin motorunu abi :) Artık koruması var :) Eline sağlıkk.

Vayy Faruk Abi çalışıyomuş da haberimiz yokmuş be. ELcik korumalar tamamen el yapımı sanırsam, biraz tipsiz duruyor:) Ama fonksiyonelliğine bakmak lazım, tipi beğenmezsen değiştirirsin ilerde nolcak, koruma demirleri süper olmuş, artık fırlat makineyi sağa sola bişi olmaz :) Dikkatimi çeken, mesela ER-5 de de böyle koruma demiri var, hatta orjinal koruma demiri. Seninkinden farkı makineye daha yakın olması, sende demirler ER-5 e göre daha açıkta duruyor, eğer aralardan geçmene problem olacak bir açıklık değilse hiç sorun değil bence, güle güle düşürebilirsin motorunu abi :) Artık koruması var :) Eline sağlıkk.

Saolasın bülentcim evet elcikte koruma demirinide kendim yapmaya calıştım.Acık olmasını birazda ben istedim gidondan daha icte kaldıgı icin pek ara gecişlerde engel olacagını sanmıyorum motor şu an istirhaatte oldugu icin deneme imkanım olmadı elcıkler icinde bi iyilik düşünüyorum güzel yorumun icinde ayrıca teşekkürler

Yarın bilkentte yapılcak olan barkın bayoğlu etkinliğine katılcak olanlar var mı

Motosikleti
VFR1200X
Faruk abi motor koruma demiri çok güzel olmuş eline sağlık. Mesafede tam kararında görünüyor. Düşme anında ayağını ezilmeden korur sanıyorum. Elcikler estetik açıdan biraz şey gibi biraz hımm siz türkler nasıl diyor.. :cherry:

abi objektif olmak gerekirse elcik korumalar bayaa bildiğin tofaş aynası gibi duruyo yav :p ama önemli olan işlevi tabi.

abi motor korumada sıkıntı yok...diğeri elcik koruma değil de daha çok kol ya da vücut koruma gibi...:)

Sen bana bi vosvos bul yav; 73-74, kaportası boyası önemli değil, çürük olsa da olur, yeter ki alt sacı sağlam olsun. Alıp toplayacağım yavaş yavaş

Abiler, arkadaşlar; Mahallenizde, sokağınızda veya gelip geçerken gördüğünüz terk edilmiş bir vos görüyorsanız veyahut satan, satmayı düşünen tanıdığınız var ise haber verirseniz çok memnun olurum. 73-74model arıyorum, ayırt etmesi de çok kolay, bu modellerin plastik ön göğüsü oluyor, bundan eskilerinde göğüs yok direk şasede torpido falan.

Max bütçem 3,5-4 bin lira.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar