Ben şaşmaz a gidip geldim, yollar kuru çok güzel de ellerim mahvoldu, baya soğuk hava.
canım öyle kağıt tutmayla olmaz o işler.
motoru yukarı attık, yapacak çok iş var.
amörsör körükleri değişecek, bana tecrübeli biri lazım.
.
Anlasildi merkez tamam...:bounce:
Flashor isine benzemesinn??
bende motorum için şu garajın aynısından yapmaya karar vermiştim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...t-motoronuzun-size-ozel-garaji-74811486/detay
demir iskeleti bitti bana maliyeti 45 lira oldu,o da yalnızca demir parası,o demirin üstüne örtecek branda kaldı tek eksiğim ama bulunduğum yer ilçe olduğundan hiçbir yerde bulamadım böyle bir branda artık şehir merkezine ne zaman gidersem o zaman alırım brandamı ve garajımı tamamlarım
Daha önce modüler garaj maliyetinden bahsedilmişti forumda gezinirken gözüme takıldı ilgilenen arkadaşlar için paylaşıyım ;
Daha önce modüler garaj maliyetinden bahsedilmişti forumda gezinirken gözüme takıldı ilgilenen arkadaşlar için paylaşıyım ;
Vayy Faruk Abi çalışıyomuş da haberimiz yokmuş be. ELcik korumalar tamamen el yapımı sanırsam, biraz tipsiz duruyorAma fonksiyonelliğine bakmak lazım, tipi beğenmezsen değiştirirsin ilerde nolcak, koruma demirleri süper olmuş, artık fırlat makineyi sağa sola bişi olmaz
Dikkatimi çeken, mesela ER-5 de de böyle koruma demiri var, hatta orjinal koruma demiri. Seninkinden farkı makineye daha yakın olması, sende demirler ER-5 e göre daha açıkta duruyor, eğer aralardan geçmene problem olacak bir açıklık değilse hiç sorun değil bence, güle güle düşürebilirsin motorunu abi
Artık koruması var
Eline sağlıkk.
Yarın bilkentte yapılcak olan barkın bayoğlu etkinliğine katılcak olanlar var mı
Ben şaşmaz a gidip geldim, yollar kuru çok güzel de ellerim mahvoldu, baya soğuk hava.