[Ankara - MT]

dun hava cok guzel olunca bugunde iyi olursa turlarim demistim ama hava buz gibi gorunuyor.kiyafetlerde kislik degil.evde moto gp oynayacagiz artik.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------

MAKSELI, cocuk (kiz di degil mi?) nasil???Celal abinin uyarisindan sonra sormak geldi icimden :)

Bende dun temizleyemedigim zincirimi falan temizlicem gelen olursa cay corba icerizz:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dun hava cok guzel olunca bugunde iyi olursa turlarim demistim ama hava buz gibi gorunuyor.kiyafetlerde kislik degil.evde moto gp oynayacagiz artik.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------

MAKSELI, cocuk (kiz di degil mi?) nasil???Celal abinin uyarisindan sonra sormak geldi icimden :)

teşekkür ederim abi.

Evet kız :) ilk çocuğumuz. Sağlığı yerinde şükür.

4. aya kadar gece uykular sıkıntı olur dediler. 3. ayına girdi, bekliyoruz :)

bot kullanan arkadaşlara soru;

Müdür senin yüzün bi gülmedi şu botlardan yana , botlarla ilgili pek deneyimim yok ama kalf için egzersiz önerebilirim kış uzun diyet ve egzersizle neden olmasın =) bu arada kalf çalıştırılması ve geliştirilmesi zor bir kas grubudur aslında genel olarak bacak bölgesi böyle,biraz da anatomik ve genetik yapımızla alakalı , bülent başkan da aynı dertten muzdariptir kanımca onun da bu botlardan verim alamayacaığını düşünüyorum, normal bi bot ayakkabı falan olsa ayakkabıcı bi ayar çekerdi galiba ama bu botları murdar etmeleri kuvvetle muhtemel .

Botlar güzelmiş ha bu arada , bunlar çapırla giyilir mi ki sırıtır mı ?

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Cemaat ,
Atila beyin mekaninda kahvaltidayim gelen olursa cay ismarlarim.

Makseli
Allah anali babali buyutsun.

Beyler Yunuslardan yola cıkıyoruz 5 dakkaya, Polat, Yunus, Bulo, Üseyin olarak gidiyoruz Atilla Abinin yerine, plan maç izlemek. Gelmek isteyen herkese duyurulur, bekleriz.

Müdür senin yüzün bi gülmedi şu botlardan yana , botlarla ilgili pek deneyimim yok ama kalf için egzersiz önerebilirim kış uzun diyet ve egzersizle neden olmasın =) bu arada kalf çalıştırılması ve geliştirilmesi zor bir kas grubudur aslında genel olarak bacak bölgesi böyle,biraz da anatomik ve genetik yapımızla alakalı , bülent başkan da aynı dertten muzdariptir kanımca onun da bu botlardan verim alamayacaığını düşünüyorum, normal bi bot ayakkabı falan olsa ayakkabıcı bi ayar çekerdi galiba ama bu botları murdar etmeleri kuvvetle muhtemel .

Botlar güzelmiş ha bu arada , bunlar çapırla giyilir mi ki sırıtır mı ?

panpa benim kalflar büloyla aynı sebepten değil, çapı geniş olmasının nedeni kaslar...yani biraz daha çalışırsa bu sefer pantolonlardan geçmeyecek:)

Valla benim kalflar kiloyle beraber genişledi tabii, bende de uzun motor botları tam kapanmaz muhtemelen. yürüyüş ya da koşu yaparsan düzenli, biraz da kilo verirsen bir iki santim incelebilir ama çok fark beklememek lazım çünkü zati kilolu bir adam değilsin hacı. Ben de çok fark olur bi 15-20 kilo verirsem :)

Cebecide kar tuttuğuna göre Ankara tamamen kaplanmıştır :mrgreen:
Tuzlu su motorcuları nereye kadar tuzlu kalacak bakalım :cherry:

Gurur yapıp da sağa sola girmezseniz sevinirim tabii :wiinkk:

Bu da bonus olsun :p
6092894_460s_v1.jpg

İşime gelmedi ya, üstüme alınmıyorum. Tuzumuz da bir yere kadar :cherry:

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
aslında ben şu üründen aldım 3 tane. bi tane kendime bi tane yedek bitane de birine veririm dedimdi :)

http://dx.com/p/mp043-cool-windproof-motorcycle-handlebar-guard-protector-black-silver-2-pcs-166943

http://img.dxcdn.com/productimages/sku_166943_1.jpg

http://img.dxcdn.com/productimages/sku_166943_5.jpg

elcik ısıtma + elcik koruma ile bence hallolur soğukluk meselesi.

direk soğuk hava eldivene vuruyor normalde, ama bu elcik koruma ile soğuk havanın direk gelmesi kesiliyor. ( okan abi de kullanmak ve faydasını görüyorum demişti )

bide elcik ısıtma olursa süper güzel olur ganımca

Benim gelecek olan asyaya 1 tanesini alabilirim senden:cat:

İşime gelmedi ya, üstüme alınmıyorum. Tuzumuz da bir yere kadar :cherry:

Bu da bonus olsun :p
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6092894_460s_v1.jpg

ben pes dedim bugün itibariynen :)

bu moturu benim en üst kata nası çıkaracağuk?
bi fikir verin hele yiğitler??

100 points goes to GaCCaLL!!!

Tuzlu su motorcusuyum yok ayarın kralını verenlere selam ederekten,
İş yerine gelmiş bulunmaktayım.....

Bende diyodum ki bi fatih abi binmiştir benden başka diye oda tırt çıkmış anlaşılan :queen:

Aşağıda dağıtır yukarıda toplarız macuncum :)

Güzel fikir aslında abi :) ama fatih abinin oraya gittiğimizde 3 kişi kulplaşsak çıkartabiliriz sanırım??

valla sabah dikmen tarafından hatun artçısıyla inen honda beat gördüm, koruma olarak sadece kask vardı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar