[Ankara - MT]

Olm az once bir baslik gordum forumda "egolu pompacilar" diye, Erhan in bahsettigi algida zicicilik olayini yaptim direk :) nasi olabilir diye kafamda bi resmettim, "olmadi biraz daha asagi, tam olarak 98 derecelik aci olusturmazsan pompa yok" meselaa :) Algi, zikir, fikir trilogy :)

Olm az once bir baslik gordum forumda "egolu pompacilar" diye, Erhan in bahsettigi algida zicicilik olayini yaptim direk :) nasi olabilir diye kafamda bi resmettim, "olmadi biraz daha asagi, tam olarak 98 derecelik aci olusturmazsan pompa yok" meselaa :) Algi, zikir, fikir trilogy :)

Allah belanı :queen: 95 oktana 95, 97 oktana 97 diyorsun yani :mrgreen: Dizel muhabbetine girmiyorum...

O değil de şunu bir insan nasıl yapmış olabilir;
479777_10151186626227851_1214953717_n.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaşlar motoru satışa çıkardım,takas olur.:cherry: onaylanınca link eklerim.

gf3fz.jpg

Soykana bende bir laf söyleyecektim lakin ki zaten fazlaca laf söylemişler :)

Capolara gelince aletler güzel ve f/p oranı süper cihazlar.
ilandaki matur yeni düştü zaten ilana dolu bir alet zannedersem yan çantaları yok erhan
ayrıca o paraya 2004 yeni kasa capo alabilme imkanında var tabi, ayrıca benim bildiğim 2003 den sonra yeni kasa capolara geçildi ama elemanın motor 2003 ve şeytan kulaklı sinyal diye adlandırılan kafa grenajı var demekki ben yanlış biliyorum :sunny:

ayrıca senin direk 1000lik bir enduro alman taraftarıda değilim bildireyim..

Capolara gelince aletler güzel ve f/p oranı süper cihazlar.
ilandaki matur yeni düştü zaten ilana dolu bir alet zannedersem yan çantaları yok erhan
ayrıca o paraya 2004 yeni kasa capo alabilme imkanında var tabi, ayrıca benim bildiğim 2003 den sonra yeni kasa capolara geçildi ama elemanın motor 2003 ve şeytan kulaklı sinyal diye adlandırılan kafa grenajı var demekki ben yanlış biliyorum :sunny:

ayrıca senin direk 1000lik bir enduro alman taraftarıda değilim bildireyim..

merkez 25-42 merkez, mevki bildir pıkhhhhh tamam.

Başımın üstünde yerin var hacı sende söyle :)

Tork meselesinin büyütülmesinin sebebi motordan ani tepkiler istediğin zaman düşük devirlerde çabuk tepki verememesi.Motorun güçlü tepki vermesini istiyorsan 7000' devir üstüne çıkman gerekir ki bu seferde güç patlaması yaşanıyor.Yani kullanımı kolay bir motosiklet değil.

Allah aşkına şu Fazer'ı çok abartmayın.Öyle ahım şahım motor değil, yıllarca binilebilir fakat bir süre sonra insanı başka arayışlara iter.Ona verilen paraya belki onun kadar gösterişli olmayıp ondan daha zevkli aletler alınır.

Bu: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-fazer-2003-98524839/detay

Bunu: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2006-model-yamaha-fz6-fazer-106650628/detay

Yakıt ekonomisi hariç, her şekilde döver :) Bilmem anlatabildim mi?

Motosikleti
VFR1200X
Yok hacı alınma tabiki ama şuda bir gerçek piyasada motor kalmadı tırt damgasını vurmadığın :) artık gidip bi er6n almalıyım demeye başladım. Heleki inazuma başlığında kaporasını veripte aylarca bekleyen gergin topluluğa karşı öyle bir giydirme yaptın ki suzuki dava açsa kazanırdı :mrgreen:
"Bu motosiklet çok parası olupta ne alacağını sapıtan tipler için anca, bizi aşar.Verdiğin paraya değmez."

Yok hacı alınma tabiki ama şuda bir gerçek piyasada motor kalmadı tırt damgasını vurmadığın :) artık gidip bi er6n almalıyım demeye başladım. Heleki inazuma başlığında kaporasını veripte aylarca bekleyen gergin topluluğa karşı öyle bir giydirme yaptın ki suzuki dava açsa kazanırdı :mrgreen:
"Bu motosiklet çok parası olupta ne alacağını sapıtan tipler için anca, bizi aşar.Verdiğin paraya değmez."

Say bakalım piyasada tırt damgasını vurduğum motorları :) Bir tarafınızdan element uydurmayın kardeşim :)

Hadi ya bu lafı ben mi yazmışım, emin misin? Çok acımasızca olmuş la :queen: Artık hangi anıma denk geldiyse :pl:

---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:34 ----------

bana bi e ver

bana bi altıııı

eee reee altıııı ee ree altııı

[url]http://b1211.hizliresim.com/13/y/gfn5f.jpg[/url]

Oldu mu şimdi bu oldu mu? :queen: :queen:

Motosikleti
VFR1200X
Say bakalım piyasada tırt damgasını vurduğum motorları :) Bir tarafınızdan element uydurmayın kardeşim :)

Hadi ya bu lafı ben mi yazmışım, emin misin? Çok acımasızca olmuş la :queen: Artık hangi anıma denk geldiyse :pl:

Dostum sana tecrübeli bir forum okuyucusu olarak söyleyebilirim ki o laf benim "hard" listemde ilk üçe girdi. Nasıl hatırlamazsın topiğe küsen adamlar oldu belkide sebebi sensin. Bu akşam başını yastığa rahat koyabilecek misin? :queen:

Not: Beyler bu arada arabanın satışını üstüme bugün aldım. Arabada kalorifer değil soba var sanki don atlet biniyorum. Rusların sıcak olduğunu bilirdim ama bu lada hamam gibi. Motora binen arkadaşlara selam olsun ben artık tırt motorcuyum!

Lan tatlı su bankacısı :) dalga geçiyon ama ucu sana da dokunuyo yani, ha er6 ha er5 :)

O değilde akşam tam bizim apartmana doğru giderken, sokakatan kırmızı bir 1200 gs geçti, alet zenon takmış, farın yanına da iki tane sis farı gibi zenon takmış, uzaktan görünce aha dedim ufo geliyo, nası bi ışık veriyordu alet anlatamam :)Stadyumları aydınlatan ışıklar gibiydi valla :) Bu arada akşam eve gelirken yol çok zevkliydi bea, yerler hafif ıslak ve dolayısıyla kaygan tabii, 1. viteste hafifçe ilerlerken gazı birden açıp yanlayarak 2 ye atmak ve yanlamaya devam ederek 3 e atmanın verdiği zevk paha biçilemez, verdiği yusuf derecesi de 10 üzerinden 6 :)

Soykan yüzünden Suzuki Inazumayı Türkiye ye getirmeyi birdaha düşünmeye başlamış :)

Vicdanım rahat yine olsa yine yaparım :) Şu an Suzuki'ye karşı hukuki bir mücadele süreci içindeyim, hayırlısı. Şaka maka ben onu yazdıktan sonra hiç topice bakmamıştım, artık arkamdan ne dedilerse :cherry:

Araban hayırlı olsun Buğra, sen o kaloriferin sıcaklığını bir kere hissettin ya, artık içine içine işlemiştir.Artık sen o eski sen değilsin.

Bu GS sahipleride sağda solda ne kadar ışık varsa motora takıyor. Xenonları zaten merceksiz, üstüne sis farları felan küfür yiyorlardır.

Lütfen er 6 denen o robotik nesneyi bir yuvarlak far beyefendisi olan er-5 ile karıştırmayalım , biri orta yaşlarında 90'ların grunge ruhuna sahip asi karizmatik bir centilmen , diğeri ise haylaz vurdumduymaz bir 2000'ler fırlaması =)

Motosikleti
VFR1200X
Algıda seçici arkadaşım bülo; galiba bende böyle bir durum yaşadım. Az önce gözüm "su aygırı osurursa" başlığına takıldı. Çok pişmanım izlemiş bulundum. Tecrübenize sığınarak soruyorum neden benim algım bunu seçti :pr:

Ben de izledim lan onu :) ben böyle yapıyorsam su aygırı kim bilir nası yapar beee düşüncesinin sonucu bu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------

vays beee :) Buğra artık arabayla takılacak. Buğradan tüm motorculara : Şimdiiii onlar düşünsüünnnnnnnn :)

Dostum sana tecrübeli bir forum okuyucusu olarak söyleyebilirim ki o laf benim "hard" listemde ilk üçe girdi. Nasıl hatırlamazsın topiğe küsen adamlar oldu belkide sebebi sensin. Bu akşam başını yastığa rahat koyabilecek misin? :queen:

Not: Beyler bu arada arabanın satışını üstüme bugün aldım. Arabada kalorifer değil soba var sanki don atlet biniyorum. Rusların sıcak olduğunu bilirdim ama bu lada hamam gibi. Motora binen arkadaşlara selam olsun ben artık tırt motorcuyum!

o ladadan deil çorum kaloriferi vardır onda bizim çorumumuzun sıcaklığını hissetmişindir sen :queen:

Hayırlı olsn güle oynaya don atlet bin madem..:rendeer:

Vicdanım rahat yine olsa yine yaparım :) Şu an Suzuki'ye karşı hukuki bir mücadele süreci içindeyim, hayırlısı. Şaka maka ben onu yazdıktan sonra hiç topice bakmamıştım, artık arkamdan ne dedilerse :cherry:

Araban hayırlı olsun Buğra, sen o kaloriferin sıcaklığını bir kere hissettin ya, artık içine içine işlemiştir.Artık sen o eski sen değilsin.

Bu GS sahipleride sağda solda ne kadar ışık varsa motora takıyor. Xenonları zaten merceksiz, üstüne sis farları felan küfür yiyorlardır.

hayır kulağında çınlamadı dimi??
şimdide GS'cilere giydirdin maşşalah olm sıkıntın ney senin la?:mrgreen:
herkeze bir kulp herşeye bi burun kıvırma..
Cidden anlamlandıramıyoruz bu durumu :mrgreen:

o ladadan deil çorum kaloriferi vardır onda bizim çorumumuzun sıcaklığını hissetmişindir sen :queen:

Hayırlı olsn güle oynaya don atlet bin madem..:rendeer:

hayır kulağında çınlamadı dimi??
şimdide GS'cilere giydirdin maşşalah olm sıkıntın ney senin la?:mrgreen:
herkeze bir kulp herşeye bi burun kıvırma..
Cidden anlamlandıramıyoruz bu durumu :mrgreen:

GS serisine burun kıvıracak en son insanım la ben :) Bari bunu deme bana daa. Ayıp laaa. :)

Böyle yok burun kıvırıyorsun, yok şöyle, yok böyle diye diye adımı çıkaracaksınız kardeşim.Tamam len bundan sonra susuyorum, gözlerim konuşsun :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar