Bir yarım saat kadar önce, Ankara'da, İstanbul Yolu (İstanbul istikameti) üzerinde, Yenimahalle-Güvercinlik dolaylarında aklımı başımdan alan, tabiri caiz ise altıma mıçırtan o iki tane 1000'likci race kullanan elemanlar burdan mı, dalga geçtiğiniz sırt çantalı, kırmızı kasklı, CBR 250R sahibi benim, sivilde karşıma çıkmayın olum, yemin ediyom oyarım. :cherry:
Kalp krizi geçirdim sandım, ulan bu bana yapılır mı dürzüler.l:
Aheste aheste 80 sabit gidiyorum, yol boş pazar gecesi, biri sağımdan sokulmuş, biri solumdan, farkında değilim. Aletler egzostlu, 1000 cc bariz. Ben aynaya falan bakmıyorum zaten o kadar stabil ve sakinim ki, bu iki maneti kopasıca aynı anda yanıma çaktırmadan süsüp gaza bi koydu, hareeleleeeeoooyyyy çata çata çata, sarsılarak işedim altıma, kolum bacağım kastı, kan beynime sıçradı.
Hele bi çıkın la ortaya.![]()
gece gece ne güldüm yahu
onlarda burayı okuyup sana gülüyorlarmış bir düşünsene :queen:
Bir yarım saat kadar önce, Ankara'da, İstanbul Yolu (İstanbul istikameti) üzerinde, Yenimahalle-Güvercinlik dolaylarında aklımı başımdan alan, tabiri caiz ise altıma mıçırtan o iki tane 1000'likci race kullanan elemanlar burdan mı, dalga geçtiğiniz sırt çantalı, kırmızı kasklı, CBR 250R sahibi benim, sivilde karşıma çıkmayın olum, yemin ediyom oyarım. :cherry:
Kalp krizi geçirdim sandım, ulan bu bana yapılır mı dürzüler.l:
Aheste aheste 80 sabit gidiyorum, yol boş pazar gecesi, biri sağımdan sokulmuş, biri solumdan, farkında değilim. Aletler egzostlu, 1000 cc bariz. Ben aynaya falan bakmıyorum zaten o kadar stabil ve sakinim ki, bu iki maneti kopasıca aynı anda yanıma çaktırmadan süsüp gaza bi koydu, hareeleleeeeoooyyyy çata çata çata, sarsılarak işedim altıma, kolum bacağım kastı, kan beynime sıçradı.
Hele bi çıkın la ortaya.![]()
Kazalı mı? Soykan umarım kazalı olduğunu bilerek almışsındır.Benzin pompası ve enjeksiyon iğnelerine zarar verme ihtimalin var,
Motorun zaten kazalıydı iyice fiyat düştü,
5 lira çalışır..
beyler yüklenin ucuza kapatırsak herkeze 1 tur benden![]()
Benzin pompası ve enjeksiyon iğnelerine zarar verme ihtimalin var,
Motorun zaten kazalıydı iyice fiyat düştü,
5 lira çalışır..
beyler yüklenin ucuza kapatırsak herkeze 1 tur benden![]()
@soykan motoru öldürmüşsün,,, Enjeksiyon beyinleri ile motor lifleri birbirine karışmış. O yüzden ilk marşta almamış. Sonra ateşleme beyni ile filtreleme zımbırtı beyinleri birbirine ters düşmüş düz kontak yapmış. Ve ayrıca hava filtresi meme yapmıştır motorun kesin. Ben o motoru üstüne para verseler alırım...
Yunus burada olmak istemezsin :mrgreen:
Nereler buralar tam olarak ?Dünki eğitimden bir video,
Ulen Derviş, hocanın traktörüne hararet yaptıracakmışsın az kaldıydı yani, o sakin, yavaş kullanan adamı da delirttin ya la
Nası çıktı sonuçlar, Polat virajların hepsini alabildi mi, yoksa arada pas geçtikleri oldu muSonuç kısmında sizlere neler dedi acaba dökülün bakalım.
Polatoğlan yine yaptı yapacağını,
Ama halka arz etmeden ondan şantaj için bişeler koparmaya çalışıyorum bi yandanduruma göre ifşa edeceğim :queen: