An itibariyle eve girdim, motoru park yerinden evin önüne çekip parketmekti amacım ama motora binince içime şeytan girdi sanki, açtım gazı, doğukent bulvarından ikeanın önüne, oradan u dönerek ahlatlıbelin önüne ve oradan da u dönüp benzinim bitti!....bomba gibiyim lannn![]()
Diyceksin diye çok korktum
Frenler güzel olmuş, çok da değişik olmuş, çok da iyi olmuş...
Buarada ben pazar günü motordaydım. Ama işlerim vardı, o açıdan gezdim diyemem. Hani gezdim ama gezi maksatlı olmadı. Zaten güne noktayı yunus ustalarda koydum. Adam Capo mu o mu şu mu derken 690 DUKE almış gelmiş. Vallahi helal olsun dedim. Siz de bir hayırlı olsun deyin bence (Yunuscan resimleri paylaş lütfen :wiinkk: )
Bir de amortisör mevzuu geçmiş, Şu benim amortisörlerin orjinal yağ değerlerini öğrenebilene yemek ısmarlıycam. 5w, 7.5w yoksa 10w mi? Hadi bu kalınlık değerini KTM modellerinden araştırıp tahmin edebilirim ancak Kaç mL yağ olmalı onu bulamıyorum...:silent: Kışın değiştireyim diyorum. Ön takımdan genel olarak memnun değilim. Düşük hızlarda frenlemelerde oluşan saplamalar var amortisörlerde. Frenler de genel olarak biraz nazlı gibi. 2sinin de hidroliğini değiştireyim diyorum kışın ama amortisörün özelliklerini bulamadım daha...