[Ankara - MT]

Şuan feci hastayım ve sabahın ayazında motorla 35 km yol gidiyorum. Toplu taşıma imkanıım yok. Evide taşıyamıyorum çünkü şirket her an balgata taşınabilir yerini ayarlamışlar. Araba tamamen mecburiyetten hiç araba hevesim yok. Zaten nasıl bir hastalıksa bu paraya ne motorlar alırım fikrinden sıyrılamıyorum :pale:

o zaman söyle bir an önce halletsinler şu taşınma işini...sen de evini taşı:)
Geçmiş olsun bu arada...

kafa karenajı çok küçük kalmış gibi...hele ön çamurluk çok kalın geldi gözüme..

Ne fuarı yav, fuar neredeydi ??

Şu inazumayı da zorla sevdirecekler bize... Adamlar yapmış tamam, ama suzuki bu motor ile çok iddialı bir biçimde girmiyor piyasaya. Yani NC700 serisi gibi, belli özelliklere hitap eden bir alet olacak. Ancak hedeflediği konularda çok başarılı olacağını düşünüyorum. Bu motoru CBR ile kıyaslamak gibi bir yanlışa düşmememiz gerekir bence. Ancak bizim forumdakiler motoru bırak kullanmayı daha görmeden yere göğe sığdıramadıkları için insan biraz da soğuyor tabi...

Yakından göremedik ama fotolardan görülen kesinlikle fark yaratacak güzel bir tasarım olmadığı bana göre özellikle muadili sym wolf 250 ile karşılaştırıldığında açık ara sym daha yakışıklı daha güzel, ama sonuçta 250 cc sınıfında bir motor bu yüzden performans ve tüketim önemli o açıdan da değerlendirmek lazım , suzuki suzukidir kötü bir şey yapmazlar heralde.

yok ilanda 1000 lik arıyorum demiş :)

gençler dijital kamera bataryası satan nere var ankara da ?

izmir caddesinde bir işhanı var ismini hatırlayamacağım malesef kamera tamiratı falanda yapıyorlar oraları bi gıvra gel bakim sen evvela..
Konya sokakda esnaf sanatkarlar müdürlüğümü ney o iş hanının içinde girince direk ilk dükkan solda bir pilci var hatta üst katlarında da konyalı led var konya sokakda kime sorsan gösterirler sana

az derken ne kadar yakıyorsunuz söyleyin bakalım.:)

Adam sotede bekliyomuş ya la yakıt sarfiyatı deyince :phortladı birden

Abi reno9 da olur ama şuan lada lara bakıyom. hüseyin abi ve sen bindim bu arabaya demekki var bi keramet :)
Ahmetin arabayı bi göremedim kısmet olmadı henüz. Aslında gönlümde orjinal hatasız hacı muro var hastasıyım..

Olm sakın bulaşma fatik abinin arabayı nerelerde itmedikki kimseler bilmez herkezden saklar ama gel sen beni dinle :queen:
Sen niye sattı zanediyon o arabayı:p

teşekkür ederim abi

Konya sokak ta da varmış bi tane, İsmini hatırlamıyorum ama dün tam kapatma vakti yetiştim :)
Yukarda adres verdiydimdii

bir insanı gün içinde 6 kez köpek kovalarmı yav. üstüne bide yağmura yakalandık cilası oldu...

beyler şöyle bişey ne kadar mal olur..anlayan eden yok mu...ölçülere bağlı demeyin aşağı yukarı bişey işte...

copyofimg00183ny.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/12/copyofimg00183ny.jpg/

Malzemeye bağlı :p Bizim burada biri hayabusası için çadır gibi birşey yaptırmış ona sorabilirim istersen :wiinkk:

Ben çok sordum soruşturdum da 1500-1800 den aşağı yapan bulamadım. Erro Konuşmuştuk seninle sanki bunu :)

Demirci makul fiyatlar istiyor profil için de; iskeleti kaplayacak malzeme pahalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar