[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi doğrudan kamera bataryası olarak bilmiyorum ama konya sokakta %100 bulursun diye düşünüyorum. olmadı seni 2 gün bekletir yaparlar :D

aklıma geldi il konya sokak geldi :)

zaten iş çıkışı önce oraya gidecem.

başka yer bilen varsa diye sorayım dedim

Motosikleti
VFR1200X
Bende satıyom motoru hatta bi araba takas teklifi geldi ama 1.9 dizel europalar en sıkıntılı arabalarmış hiç yanaşmadım :) Şuan kredi çekme aşamasındayım eğer çekersem motoru satmaktan vazgeçip yanına bi gariban arabası alacam az yakan çok kaçan (tofaşk dışında)
Not: Varsa 4000-8000 tl sağlam bir araba tanıdıktan almak iyi olur

Valla ikinci el dizel, özellikle turbo dizelden kaç, senin dediğin paralarda ölüsünü bile zor alırsın, alırsan da bi ton mosraf çıkarma ihtimali yüksek olur. Bence düşük hacimli benzinli/lpg li bir araba alman daha mantıklı. Bizim Ahmet Uno yu satacam diyordu ama motoru gibiyse düşünmek lazım :)

Aklımda olsun sağdan soldan duyarsam haber veririm.

Motosikleti
VFR1200X
reno 9 al la bitane.
ben alamıyom bari sen al.
Abi reno9 da olur ama şuan lada lara bakıyom. hüseyin abi ve sen bindim bu arabaya demekki var bi keramet :)
Ahmetin arabayı bi göremedim kısmet olmadı henüz. Aslında gönlümde orjinal hatasız hacı muro var hastasıyım..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu arada benim araba skoda favorit lx 135 di.
eğer temizini bulabilirsen kesinlikle tavsiye ederim.şahsen tekrar araba alacak olsam yine skoda düşünürdüm.

Motosikleti
VFR1200X
bu arada benim araba skoda favorit lx 135 di.
eğer temizini bulabilirsen kesinlikle tavsiye ederim.şahsen tekrar araba alacak olsam yine skoda düşünürdüm.
Evet abi hatırladım sonradan senin arabayı ama onların fiyatı daha yüksek baktım piyasaya :)

Bende satıyom motoru hatta bi araba takas teklifi geldi ama 1.9 dizel europalar en sıkıntılı arabalarmış hiç yanaşmadım :) Şuan kredi çekme aşamasındayım eğer çekersem motoru satmaktan vazgeçip yanına bi gariban arabası alacam az yakan çok kaçan (tofaşk dışında)
Not: Varsa 4000-8000 tl sağlam bir araba tanıdıktan almak iyi olur

arabasız idare edebilecek konumdaysan hiç bulaşma bence, marşa basmasan bile bir sürü masrafı var...hiç ummadığın anda ummadığın yeren arıza verebilir..kışın genelde motorla idare edebilen birisin..arabanın sana katacağı çok bişey yoksa boşver bence...borca girmeye gerek yok...

az derken ne kadar yakıyorsunuz söyleyin bakalım.:)

Aha geldi 100 km de 3litre yakan ZZR :bounce: Dağılın.... :)

Valla ikinci el dizel, özellikle turbo dizelden kaç,

Turbo olmayan dizel mi kaldı aslan parçası,,, napalım 2,5luk Ford minibüs mü alalım çiçek abbas modeli ? :)

reno 9 al la bitane.
ben alamıyom bari sen al.

İlk yaşam belirtileri... Bukadar çalışma abi, foruma yazamıyon sonra bak :)

Motosikleti
VFR1200X
arabasız idare edebilecek konumdaysan hiç bulaşma bence, marşa basmasan bile bir sürü masrafı var...hiç ummadığın anda ummadığın yeren arıza verebilir..kışın genelde motorla idare edebilen birisin..arabanın sana katacağı çok bişey yoksa boşver bence...borca girmeye gerek yok...
Şuan feci hastayım ve sabahın ayazında motorla 35 km yol gidiyorum. Toplu taşıma imkanıım yok. Evide taşıyamıyorum çünkü şirket her an balgata taşınabilir yerini ayarlamışlar. Araba tamamen mecburiyetten hiç araba hevesim yok. Zaten nasıl bir hastalıksa bu paraya ne motorlar alırım fikrinden sıyrılamıyorum :pale:

Millet hacim büyütüyor hacııııı... :mrgreen: Biz de hala çeyrek litrelerde demlenelim... :)
Ben daha 2000 km'lik cüccük kadar tecrübemle oturduğum yere oturuyorum kardeşim :mrgreen: Kısmetse 1-2 seneye artık.
Sen daha kısa zamanda verirsin inşallah 600cc'nin haberini :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar