Vay arkadaş yaprak dökümü oluyor Ankara'da bildiğin :sunny:
abi doğrudan kamera bataryası olarak bilmiyorum ama konya sokakta %100 bulursun diye düşünüyorum. olmadı seni 2 gün bekletir yaparlaryok ilanda 1000 lik arıyorum demiş
gençler dijital kamera bataryası satan nere var ankara da ?
abi doğrudan kamera bataryası olarak bilmiyorum ama konya sokakta %100 bulursun diye düşünüyorum. olmadı seni 2 gün bekletir yaparlar![]()
Vay arkadaş yaprak dökümü oluyor Ankara'da bildiğin :sunny:
az yakan motor candırMillet hacim büyütüyor hacııııı... :mrgreen: Biz de hala çeyrek litrelerde demlenelim...![]()
az derken ne kadar yakıyorsunuz söyleyin bakalım.az yakan motor candır![]()
km'de 15 krş civarı. çinçançon macit için azaz derken ne kadar yakıyorsunuz söyleyin bakalım.![]()
Abi reno9 da olur ama şuan lada lara bakıyom. hüseyin abi ve sen bindim bu arabaya demekki var bi kerametreno 9 al la bitane.
ben alamıyom bari sen al.
Evet abi hatırladım sonradan senin arabayı ama onların fiyatı daha yüksek baktım piyasayabu arada benim araba skoda favorit lx 135 di.
eğer temizini bulabilirsen kesinlikle tavsiye ederim.şahsen tekrar araba alacak olsam yine skoda düşünürdüm.
Bende satıyom motoru hatta bi araba takas teklifi geldi ama 1.9 dizel europalar en sıkıntılı arabalarmış hiç yanaşmadımŞuan kredi çekme aşamasındayım eğer çekersem motoru satmaktan vazgeçip yanına bi gariban arabası alacam az yakan çok kaçan (tofaşk dışında)
Not: Varsa 4000-8000 tl sağlam bir araba tanıdıktan almak iyi olur
az derken ne kadar yakıyorsunuz söyleyin bakalım.![]()
Valla ikinci el dizel, özellikle turbo dizelden kaç,
reno 9 al la bitane.
ben alamıyom bari sen al.
Şuan feci hastayım ve sabahın ayazında motorla 35 km yol gidiyorum. Toplu taşıma imkanıım yok. Evide taşıyamıyorum çünkü şirket her an balgata taşınabilir yerini ayarlamışlar. Araba tamamen mecburiyetten hiç araba hevesim yok. Zaten nasıl bir hastalıksa bu paraya ne motorlar alırım fikrinden sıyrılamıyorumarabasız idare edebilecek konumdaysan hiç bulaşma bence, marşa basmasan bile bir sürü masrafı var...hiç ummadığın anda ummadığın yeren arıza verebilir..kışın genelde motorla idare edebilen birisin..arabanın sana katacağı çok bişey yoksa boşver bence...borca girmeye gerek yok...
Ben daha 2000 km'lik cüccük kadar tecrübemle oturduğum yere oturuyorum kardeşim :mrgreen: Kısmetse 1-2 seneye artık.Millet hacim büyütüyor hacııııı... :mrgreen: Biz de hala çeyrek litrelerde demlenelim...![]()