[Ankara - MT]

Ninja 250 Hararet yapmisti, ZX6R radyatorde su birakmamisti, 1000ligin akibeti noolur dusunmek bile istemiyorum :pr: Ayarlayabilirsem ben de arabayla katilirim :thumleft:

https://maps.google.com/maps?ll=37.016055,27.23382&spn=0.054758,0.077162&t=h&z=14
Hergün bu iki nokta arasında yüzerdim bodrumda müdür bey iken pehhh baya bi olmuş (La Blanche'tan Karşıdaki Çatal Adasına Kadar)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------

yalnız yakınlaştırma seviyesini ortalara aldığınızda görünen koyu renkli yer derin ve tam orada felaket bir akıntı var adanın sahili çok güzel ama kenarları kayalık lanet müren balıklarıyla dolu idi dibe ancak zıpkıncı kıyafeti ile inilebiliyordu rekorum ise 25 metre scuba ile şimdi nerden çıktı derseniz bodrum resimlerime bakıyordum paylaşmak istedim :)

Bide endülü alacam diyon ya la...
olm camiada adın çıkacak çıkmazsada ben çıkarıcam artık :mrgreen:

la bebe enduromuz olmadığı için korkuyoz işte yağmurdan çamurdan...olum alırsam sana araziden fotolarımı atacam görecen...germeçten sizin eve karşı şerit kaldırımından gitmeyi enduro, atraksiyon sayıyon ya ona yanıyom...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

polat yüzüncü yıldan pata pata gidiyodun o kadar ıslık çaldık arkandan...:)

la bebe enduromuz olmadığı için korkuyoz işte yağmurdan çamurdan...olum alırsam sana araziden fotolarımı atacam görecen...germeçten sizin eve karşı şerit kaldırımından gitmeyi enduro, atraksiyon sayıyon ya ona yanıyom...

olm fatik abiylen karıştırıyon ellam sen beni :mrgreen:

al madem.. arkada yol görünüyo(Yol derken otobüslerin dolmuşların olduğu yeri kasdediyorum bu arada hemen arkada görünen yayalar için yapılmış parke döşeli yeri değil..) bak bu fotoda fotorafı çektiğim yerin bi 3 metre geriside uçurum bu arada..
Niye çekmediysem işte sonra böle laf sölüyonuz adama.
Ne yapalım nası pozlar istiyonuz söleyinde bundan tevelli öle çekelim madem :)

errolu.jpg

olm fatik abiylen karıştırıyon ellam sen beni :mrgreen:

al madem.. arkada yol görünüyo(Yol derken otobüslerin dolmuşların olduğu yeri kasdediyorum bu arada hemen arkada görünen yayalar için yapılmış parke döşeli yeri değil..) bak bu fotoda fotorafı çektiğim yerin bi 3 metre geriside uçurum bu arada..
Niye çekmediysem işte sonra böle laf sölüyonuz adama.
Ne yapalım nası pozlar istiyonuz söleyinde bundan tevelli öle çekelim madem :)

http://imageshack.us/a/img195/1651/errolu.jpg

denizde ayağının yere deydiği yere kadar giden yüzme bilmeyenler gibi asfaltı gözden kaybetmemişin:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2*15=30 kişilik yer ayarladım arkadaşlar

osman,turgay,celal,fatih,ünal sizlerden ses çıkmadı başka var mı atladığım.taylan ile bu gün görüştüm yarın gelemeyecekmiş.

ünal'ın ülke dışında olduğunu biliyorum.

Kahvaltı dersek belki gelir :mrgreen:
bülent olsa dünyanın diğer ucunda olsa bile gelirdi de ünalın geleceğini sanmam :mrgreen:

---------- Post added at 19:15 ---------- Previous post was at 19:12 ----------

taşkın sen gelmiyor musun ?

Selam ey millet Bayramın 3 günü http://www.bilkentarena.com/ boya toplarıile savaşmayı düşünüyoruz katılıma göre etkinlik başlatılacak

1-Faruk Gürsoy
2- Mesut Erkul
3-
4-
5-

yaklaşım 18 20 kişi olmamız gerekiyormuş Katılmak isteyenler isimlerini lütfen eklesin (
Yılın belkide son etkinligi olacak :D )

---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 19:58 ----------

Kahvaltıyı ben kacırıyom yaa lanet olsun hic bi pazar cagırmazlarken bu pazar işe cagırıyolar :( orda olanlara hoş muhabbetler afiyet olsun şimdiden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar