Pazar günü toplanıyoruz eren önceki sayfalara baksana.
9da ordayim okan abicim
Pazar günü toplanıyoruz eren önceki sayfalara baksana.
Unutmadan 1 tanede fotoğraf koyayım yahu.
http://img9.imageshack.us/img9/391/20121014144526.jpg
---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
Hatunla ne alakası var la orda da gittik Taygır reyizle buluştuk akşamınan dediğin gibi olaydı peheee..
Olm herkezi kendinizle karıştırmayın anadınmı :queen: içinizde hala yaşam savaşı veren fanila erkeği olarak dolaşmaktan gurur duyuyorum ben :mrgreen:
buralarada yazamayışımın sebebi gittiğim yerlerin hemen hemen hepsinde internet olmayışı.
samsunu özlemişim be abi..ale:
yalnız abi bu arada pazar sabahı kızılaydan geçen varsa eşlk etmek isterim bende yolları pek bilmiorum da takip ederimolmadı sora sora bağdat bulunur sonuçta...
samsunu özlemişim be abi..ale:
yalnız abi bu arada pazar sabahı kızılaydan geçen varsa eşlk etmek isterim bende yolları pek bilmiorum da takip ederimolmadı sora sora bağdat bulunur sonuçta...
Sen bana takıl. Bülenti de seyranın bağlarından toplar aşağı geliriz kızılaya. Sonra biz basar gideriz, bülent başkanımız da titreyerek takip eder bizi... :cherry:
Koraya nazar boncuğu takalım, yunusa da kurban keselim. Bugüne bugün 1450 km yi bir arada görmüş bir adam değildi kendisi. Bunun şerefine kahvaltıya kurban kesiyoruz o vakit...
Yeni F650 lerde İnternet de varmış... Pardon F750 miydi yoksa...:bounce: Yoksa 750F miydi neydi, geçen gün birtane yolda gördüydüm... Emindim 750 li ve F vardı ama, yaşlılık işte.... :mrgreen:
Kahvaltıya gelip, benim motorun bakımlarını yapıp geri dönecekmiş memleketine. Yanlış hesapladığı yakıt tüketimi ile mutlu mesut dolaşıyormuş yollarda. Bir de sorsan Endurocuyum der, ama sor bakalım kaç kere asfaltın dışına çıkmış... :cherry: Kendisine F.Sinatra feat. Pavarotti'den "My way" türküsünü armağan ediyorum...![]()
beyler pazar günü buluşması için yolu bilemem bulamam diyen varsa balgat tarafından geçecek arkadaşlar benim iş yerinde buluşup gideriz,orası ters diyen olursa eskişehir yolunda kafes fırın var orada buluşur devam ederiz. saat 9:15 benim iş yeri(bilen biliyor), 9:30 esk. yolu kafes önü hareket ederiz.saat:10-10:30 mengen sofrası. geç gelen avucunu yalar bizim motorları yıkar![]()
Unutmadan okan abiye tekrar teşekkür ediyorum burdan,
Niye;
Daha rahat motor kullanmamı öğrettiği için,
Daha güvenli motor kullanmamı öğrettiği için,
Ara ara küçük ama can alıcı anekdotlar verdiği için :rendeer:
dua edelimde yağmur yağmasın...tadımız kaçmasın...
Teşekküre gerek yok Yunus,
Parasını ödediğin hizmetin meyvalarını toplamışsın. Yani düzgün bir ticaret yapmışsın darısı diğer eğitim alan arkadaşların başına
Sevgiler
Sen bülentin hemen önünden katıl konvoya :cherry:Kızılay tarafından gelecek ekip bende takılayım peşinizeBir yerde toplaşıp birlikte gidelim.
Sen bülentin hemen önünden katıl konvoya :cherry:
beni almak için gönüllü olan varsa ne ala,fakat yok alamayız diyen için canı sağolsun otobüs,dolmuş bi şekilde geleceğim yani.saat 09:45 gibi oradayım inşallah.
Abi ben-Buğra araba ile katılacağız kısmetse, birlikte gideriz...