Koraycım benim araba işi yattı. babamgil pazar sabahı keskine mezarlık ziyaretine gidecekmiş mümkünse B planına geçelim![]()
Tamam aga ben araba kullanabilecek durumdayım, ben alırım, yarın detayları konuşuruz...
Koraycım benim araba işi yattı. babamgil pazar sabahı keskine mezarlık ziyaretine gidecekmiş mümkünse B planına geçelim![]()
Abovv çok sertBülent abey yetişebilir mi bana?
Soykan sana bi yetişicem görüceksinelbet ben de motor alıcam birgün, belki yarın belki yarından da yakın, belki de önümüzdeki yaza bilmiyom valla
![]()
Bide endülü alacam diyon ya la...
olm camiada adın çıkacak çıkmazsada ben çıkarıcam artık :mrgreen:
la bebe enduromuz olmadığı için korkuyoz işte yağmurdan çamurdan...olum alırsam sana araziden fotolarımı atacam görecen...germeçten sizin eve karşı şerit kaldırımından gitmeyi enduro, atraksiyon sayıyon ya ona yanıyom...
olm fatik abiylen karıştırıyon ellam sen beni :mrgreen:
al madem.. arkada yol görünüyo(Yol derken otobüslerin dolmuşların olduğu yeri kasdediyorum bu arada hemen arkada görünen yayalar için yapılmış parke döşeli yeri değil..) bak bu fotoda fotorafı çektiğim yerin bi 3 metre geriside uçurum bu arada..
Niye çekmediysem işte sonra böle laf sölüyonuz adama.
Ne yapalım nası pozlar istiyonuz söleyinde bundan tevelli öle çekelim madem
http://imageshack.us/a/img195/1651/errolu.jpg
arkadaşlar liste yapmadık atilla bey ayarlama yapacaktı.
Kahvaltı dersek belki gelir :mrgreen:ünal'ın ülke dışında olduğunu biliyorum.
bülent olsa dünyanın diğer ucunda olsa bile gelirdi de ünalın geleceğini sanmam :mrgreen:Kahvaltı dersek belki gelir :mrgreen:
Merhaba,
Bir mani olmazsa yarın gelip tanışmak isterim sizlerle.