Erhan hala XJ6 için bir bilene sormuyorsun
XJ 600 ler Yamaha'nın nuh zamanından kalma çıplak motorları. Yenilerin hepsi çıplak olsun grenajlı olsun XJ6. Çıplak olan sadece XJ6 diye geçiyor. Yarım grenajlı olan yani fazer gibi olanı XJ6 Diversion ve tam grenajlı olanı XJ6 Diversion F. Tamamen aynılar sadece grenaj farkları var. Uzun yola gideceksen ve grenaj seviyorsan diversion veya diversion f alman daha iyi olur rüzgar açısından. Ama bence motorların görüntü olarak kıralı her zaman naked lardır.
Bu arada yeni kasanın yan grenajlarını ben sevmedim. Gereğinden fazla büyük olmuş ve plastikimsi bir hava katmış motora. Çıplak motosikletlerin grenajlı motorlara göre güzel olan yönü plastik parça fazla kullanılmaması ve kaslı bir görüntüye sahip olmaları. Ön far yapısı ise özgünlüğünü kaybederek Suzuki GSR 750 ye benzemiş. Ben yine renk olarak beyazı tercih ederim :cat:
valla yazarken senden gelecek yorumları bekliyorum..illa sana hitaben sormamızı bekleme..fazer gibi olanı sevsin ben diversion...
benim kafamı karıştıran sahibinden.com sitesinin yamaha altındaki seçenekleri...XJ6 diye yazmış hepsini...XJ600 diversion diye seçenek koymuş ve altında 2011 -12 modeller var...geleneğe göre bütün markalar modellerden sıfır attılar...600, 6 oldu; 1000 1 oldu...ben de XJ600 eskidir diye düşündüm ama baktım yeni modeller var...
işte bunların hepsi seks...sahibinden in yalamalığı..