[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu akşam için başta osman abiye ve katılan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.allah kazasız belasız nice uzun seneler nasip etsin,kesene bereket osman abi.

Osman Abi eline sağlık yawww:) kesene bereket, bundan sonraki hertürlü ehliyet, sertifika, ne biliyim bilimum evrak işlerindeki kutlamalara hep varım abicim:) Güzel akşamdı, özlemişiz be ya, sonundaki yağmurda sanki sezon bitiyor, elinizi çabuk tutun der gibiydi.

o kadar baklavadan sonra masaj salonu arayışlarına girmiştir bir kısım motorcu herhalde...birbirine sormalar, "bizim bi arkadaş gitmiş" ler vs...

Osman abi, ehliyetin hayırlı olsun, Allah kaza bela ve vermesin. Kesene bereket. :cat:

Gecenin süpriz gelişmelerine ise kimseler değinmemiş... Yahu ne ıslandık ama, ne geceydi... :)

Ben unutmuştum ne güzel şimdi ekrana bakıp yine gülmeye başladım millet deli mi bu diye bakıyo bana, vele baklava güzeldir ..:)

Hayırlı olsun Osman Abi tekrardan

o kadar baklavadan sonra masaj salonu arayışlarına girmiştir bir kısım motorcu herhalde...birbirine sormalar, "bizim bi arkadaş gitmiş" ler vs...

valla baklavanın etkisimidir bilmem ama o kadar baklavadan sonra Üseyin abiyi göremedik hani göremememiz normal ama bide yaklaşık 13 motorcuyu yağmurun altında bırakması paha biçilemez :queen:

valla baklavanın etkisimidir bilmem ama o kadar baklavadan sonra Üseyin abiyi göremedik hani göremememiz normal ama bide yaklaşık 13 motorcuyu yağmurun altında bırakması paha biçilemez :queen:

Okadar baklavanın üzerine iykide bizi görmedi... :)

@trgy Vallahi ayıptır, insanlık hælidir, biraz empati yap loo :mrgreen:

Peki köpeklere ne oldu ? Bir bana saldırdı (dişiydi :mrgreen: ) 2 tanesi Hüseyin abiyi köşede kıstırmış, mekan tartışması üzerine dişlemişler...Onlara da mı baklava verdiniz?

Neyse en azindan birimiz masaja gitti:) gitti gitmesine de biz de o arada islanmasaydik iyiydi :) Olm benim boyum kisalmis, cekmisim galiba ben dun yagmurda:) ya da bu tisort yavsamis biraz ve uzamis da olabilir :)

Yav o 12-13 tane adamın olayı idrak edip sokakta kaldığını anladığındaki birbirine olan bakışları geliyor aklıma tutamıyorum kendimi :mrgreen:

hahhahahahhahaha :mrgreen:

Ben olaya sonradan müdahil olupda sizi öyle gördüğüm an aklıma geldi birde vay babooo :queen:

@ syanur
vele bız önceden çok yaşadık bu durumu ama bu kadar kalabalık bir gurubun mağdur olduğunu daha önce hiç görmemiştim :mrgreen:

@gaccall
sen son ümidimizdin herkeste meraklı bir bekleyiş vardı ama sende de o şaşkın bakışı gördüğümüzde yıkıldık güruh olarak

Moderatör
Ankara Mt, noldu bizim baklava? Yagmurda ruzgarda balaklavasiz kalin, camasir makinaniz kireclensin bir gram kalgon bulamayin insallah.

Ankara Mt, noldu bizim baklava? Yagmurda ruzgarda balaklavasiz kalin, camasir makinaniz kireclensin bir gram kalgon bulamayin insallah.

senin baklavayı ben ayırdım ama sende topkaseli matorunlan buralara gelmediğin içürü güzelce ben yiyeceğim hemide hacıbabadan :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar