Olm bi kere BMW parcasi pahali olur, sonra bunlar krank kiriyomus, stoppie tekteker falan yapinca ustunden atiyomus, arka teker hep on tekerin yanina gelmek istiyomus, dengesizmis, agirmis da agirmis, immobilizer bir sure sonra bozulup kendi kendine aleti calistirmaya basliyomus, alet kendi kendine geziyomus falan, benzini bitince kredi kartini calip kendi kendine benzin aliyomus, yani bana gelmez, yoksa alinabilitesi var
bu motur 2 yıl forumda onu mu alayım bunu mu alayım diye araştıran arkadaşın olması lazım...
not: arkadaş okuyosa 2 yıl lafın gelişi...
Vay be senden daha uzun bir sure de onu mu alayim bunu mu diyen biri varmis yani Erhan

Sasirdimmm
Ya o degilde gecen Sinanin yanina ugradiydim, motoru bi dinlesin diye, orda yine er6n buldum dedim, bosver onu dedi,niye olm ne guzel motor iste diyince de, cok dayanikli olmadiklarini, eline bir tane kol cikaran geldigini soyledi. Ulusan da ki amca da iyi midir kronik derdi var midir dedigimde, yok iyidir, bakimina dikkat edersen iyidir dedi, buraya bikac tane geldi motoru indirdik ama onlar yagsiz kalmisti falan dedi, bunlari birlestirince kafam yine karisti, sanki daha once yeterince karisik degilmis gibi
Yaw Unal senin motor kazaliymis, pertten toplanmis oyle diyolar, gel sana bi guzellik yapayim alayim onu 7bin liraya
Beyler bu arada Okan Abiyle ne zaman bulusuyoruz, bi Yunusgil olma mi hep beraber, 1 gun ara verdik, ozledim lan

Kuvvet macunuyla ben su icemedik o aksam, susuz kaldik, bu aksam bi daha bulussak ya?