ben getireyim termosu, sana vereyim o zaman. olmadı bende taşırım sorun değil.
Hatta içi dolu getireyimnolur ne olmaz.
bulabilirsem küçük bi semaver bakayım. bulursam ve çantaya sığarsa sadece onu getiririm
ben karfurun oraya gelirim. Ozan senin bahsettiğin benzinlik nerde ?
bu arada arkadaşlar başka katılacak varsa belirtsin![]()
ben getireyim termosu, sana vereyim o zaman. olmadı bende taşırım sorun değil.
Hatta içi dolu getireyimnolur ne olmaz.
bulabilirsem küçük bi semaver bakayım. bulursam ve çantaya sığarsa sadece onu getiririm
ben karfurun oraya gelirim. Ozan senin bahsettiğin benzinlik nerde ?
bu arada arkadaşlar başka katılacak varsa belirtsin![]()
Niye o kadar erken gidiliyor diyecektim de vazgeçtim. İyi geziler :king:
Hayır tutamıyorum kendimi :queen:
Bi gidemediniz he :mrgreen: benim motorla uğraşmicak olsam alın benim motorla gidin doldurun herbiyanını dicem yani...
Hayır tutamıyorum kendimi :queen:
Bi gidemediniz he :mrgreen: benim motorla uğraşmicak olsam alın benim motorla gidin doldurun herbiyanını dicem yani...
bi gelemedin yunus, bizi beğenmiyorsun herhalde hiç oralı olmuyorsunuz :bounce: Demeyim diyordum da uğur da öyle bir yazmış ki son anda bişi görmüş de vazgeçmiş bişeyi beğenmemiş yani..
yaw ben şaka diye yazdım. alınma yok
uğurla daha önce tanışmadık ama yunus un öyle birini olduğunu düşünmüyorum.
şimdi yine "cc önemli değil" konuşmaları başlamasın litven![]()
bi gelemedin yunus, bizi beğenmiyorsun herhalde hiç oralı olmuyorsunuz :bounce: Demeyim diyordum da uğur da öyle bir yazmış ki son anda bişi görmüş de vazgeçmiş bişeyi beğenmemiş yani..
çay olmazsa olmaz benim içinsemaver olmazsa ketıl olur felan ama olur bi şekilde
şey termos işte
sende iş bahane, küçük cc motorlar gidiyo diye gelmiyon demi :sunny:
şaka bi yana eğer bugün halledebilirsen motorun işini yarın bekleriz senide![]()
yunuslarla iftar yemeğine gittik, hatta kahvesini bile içtik sağolsun, öyle biri olduğunu ben de düşünmüyorum katılmalarını istediğimden yazıyorum. Uğur da hepsine katılacakmış gibi yapıp gelmiyor gibi görünüyor bana dacc muhabbeti şöyle olabilir adam basmak ister beğenmez doğaldır gelen gelir gelmeyen kendi bilir sonuçta.
bülentler 20 liaya bi çadır almışlardı o nasıl acaba?
yahu olurmu öle şeyaz kaldı bi tane 50cc lik Puch bulucam onla gelicem artık buluşmalara :flower: cidden şöle 300-500tl ye temiz gören bilen varsa haber etsin bana
...
20 değil len, 70 lirydı benim aldığım, gayet güzel, mat çeşit çeşit var decathlon da, parasına göre işte, 6-7 liradan başlıyo sanırım. Daha ucuz çadırda var ama 20 liralık değil
Uğur u görmeniz gezi dışında çok mümkün değil, çünkü adam için eskişihir yolu armada fiziksel sınır, o armadanın ötesinde yaşıyor, bu tarafa geçemiyor, hayır en son kızılcahamam a gittiğmizde bile hararete maruz kaldı fazla rölantide çalıştığından, feci şekilde yanıyor motor) Anca gezilerde görürsünüz siz onu, o da gittiğimiz yerde bi görür muhabbet edersiniz, ondan sonra da motoru arkadan görür plakayı bi okursunuz o kadar
![]()
Kawa 250 yi satmasaydın iyiydi be Uğur, şehir içi de işini görürdü
Len Derviş, ben o saatte gelemem muhtemelen ama daha sonra arasam bulamam mı, o kadar karışık mı yaw, akşam üstü gelsem, belki yağ değiştiririm diyorum, halletsek, ordan da size geçsek olma mı?
Müdür macunhane ostimin neresindemiş öyle yav olmadı bende sabah gelirim napıym=)
Senin gezilere katılabilmenin tek yolu bu yunus...Zira Senin şimdiki motorla gezilere katılmak için FORBES dergisinin hazırladığı dünyanın en zengin 100 adamı arasına girmek lazım...
..Bu arada benim telefon kırıldı,tüm numaralar silindi senin telefon numarasını bana mesaj atsana yunus, belki bende size takılırım, birde emaneti vereyim artık yük oldu üzerimde...
![]()
madem siz gidgide çoğalmaya başladınız böle 2-şer 3 er Yunusgil Park ta buluşup 9-10 gibi falan çıkalım? ama daha fazla gecikmeyelim ki işleri çabuk halledelim.
Çok makbule geçer yav 10 da teker dönsün yunusgilden he mi ?
benim motorun da eskişehir de oldugunu heryer de söylüyorum daha gınağı gelen yok mu benden![]()
Aynen öyle yapalım giderken ostimin ordan halkekmek büfesinden de simit poğca falan alıp kahvaltı yaparız orda iii olur.Çok makbule geçer yav 10 da teker dönsün yunusgilden he mi ?
Olm ondan mı dedik biz, adam gidecek şimdi 20 liralık dan alacak, sonra da eneeee bu sizinkinden değilmiş ki diyecek diye şeyettim ben, yoksa önemli deel, zaten uyuyacağımız 2-3 saat, ya da şöyle diyelim uyuyacağım 2-3 saat
Bir de insanları yanıltmayalım lütfen, Yunusgil park da havuz yok, hayır sonra millet mayosunu alıp gelecek, mal gibi kalmasınlar ortada
Hee laabak 10 olursa ben de gelirim de yağı en son ne zamna değiştirdiğimi hatırlamıyom, ya 2000 oldu ya da 3000 değiştireli. benim filtre de bakmam lazım bu arada tabii. Ben bi arıyım bakayım, Yunus un filtreyi aldığım yerde bana görede olacaktı heralde.