[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam B noktasından geçiyoruz zaten, ordaki opet ten alırız seni

ben getireyim termosu, sana vereyim o zaman. olmadı bende taşırım sorun değil.

Hatta içi dolu getireyim :) nolur ne olmaz.

bulabilirsem küçük bi semaver bakayım. bulursam ve çantaya sığarsa sadece onu getiririm :)

ben karfurun oraya gelirim. Ozan senin bahsettiğin benzinlik nerde ?

bu arada arkadaşlar başka katılacak varsa belirtsin :)

Niye o kadar erken gidiliyor diyecektim de vazgeçtim. İyi geziler :king:

ben getireyim termosu, sana vereyim o zaman. olmadı bende taşırım sorun değil.

Hatta içi dolu getireyim :) nolur ne olmaz.

bulabilirsem küçük bi semaver bakayım. bulursam ve çantaya sığarsa sadece onu getiririm :)

ben karfurun oraya gelirim. Ozan senin bahsettiğin benzinlik nerde ?

bu arada arkadaşlar başka katılacak varsa belirtsin :)

Yükünü hafifletirim, pek birşey olmayacak benim çantada. :rendeer:

Hayır tutamıyorum kendimi :queen:

Bi gidemediniz he :mrgreen: benim motorla uğraşmicak olsam alın benim motorla gidin doldurun herbiyanını dicem yani...

Bi gidemediniz he :mrgreen: benim motorla uğraşmicak olsam alın benim motorla gidin doldurun herbiyanını dicem yani...

çay olmazsa olmaz benim için :) semaver olmazsa ketıl olur felan ama olur bi şekilde :) şey termos işte

sende iş bahane, küçük cc motorlar gidiyo diye gelmiyon demi :sunny:

şaka bi yana eğer bugün halledebilirsen motorun işini yarın bekleriz senide ;)

bi gelemedin yunus, bizi beğenmiyorsun herhalde hiç oralı olmuyorsunuz :bounce: Demeyim diyordum da uğur da öyle bir yazmış ki son anda bişi görmüş de vazgeçmiş bişeyi beğenmemiş yani..

bi gelemedin yunus, bizi beğenmiyorsun herhalde hiç oralı olmuyorsunuz :bounce: Demeyim diyordum da uğur da öyle bir yazmış ki son anda bişi görmüş de vazgeçmiş bişeyi beğenmemiş yani..

yaw ben şaka diye yazdım. alınma yok :)

uğurla daha önce tanışmadık ama yunus un öyle birini olduğunu düşünmüyorum.

şimdi yine "cc önemli değil" konuşmaları başlamasın litven :)

yaw ben şaka diye yazdım. alınma yok :)

uğurla daha önce tanışmadık ama yunus un öyle birini olduğunu düşünmüyorum.

şimdi yine "cc önemli değil" konuşmaları başlamasın litven :)

yunuslarla iftar yemeğine gittik, hatta kahvesini bile içtik sağolsun, öyle biri olduğunu ben de düşünmüyorum katılmalarını istediğimden yazıyorum. Uğur da hepsine katılacakmış gibi yapıp gelmiyor gibi görünüyor bana da :) cc muhabbeti şöyle olabilir adam basmak ister beğenmez doğaldır gelen gelir gelmeyen kendi bilir sonuçta.

yahu olurmu öle şey :) az kaldı bi tane 50cc lik Puch bulucam onla gelicem artık buluşmalara :flower: cidden şöle 300-500tl ye temiz gören bilen varsa haber etsin bana :)

çay olmazsa olmaz benim için :) semaver olmazsa ketıl olur felan ama olur bi şekilde :) şey termos işte

sende iş bahane, küçük cc motorlar gidiyo diye gelmiyon demi :sunny:

şaka bi yana eğer bugün halledebilirsen motorun işini yarın bekleriz senide ;)

Bende kaynak yapılcak bi yer var hazır sökmüşken boyicam falan ostime gidicem işte yarın Fatih abinin yanına siz dönüşte buyrun gelin madem :cat: bide turgayın amortisör keçelerine el atıcaz falan baya vaktimizi yicek o ufak tefek işler. Esasen benim sis lambaları gelmedi gelseydi aradan onlarıda çıkartıverecektim...

yunuslarla iftar yemeğine gittik, hatta kahvesini bile içtik sağolsun, öyle biri olduğunu ben de düşünmüyorum katılmalarını istediğimden yazıyorum. Uğur da hepsine katılacakmış gibi yapıp gelmiyor gibi görünüyor bana da :) cc muhabbeti şöyle olabilir adam basmak ister beğenmez doğaldır gelen gelir gelmeyen kendi bilir sonuçta.

O değilde o kadar adamla tanıştım burdan harbiden şu Uğur arkadaşımızla ben bile tanışamadım :queen: bi çayımızı kahvemizi içirtemedik adama :queen:

bülentler 20 liaya bi çadır almışlardı o nasıl acaba?

20 değil len, 70 lirydı benim aldığım, gayet güzel, mat çeşit çeşit var decathlon da, parasına göre işte, 6-7 liradan başlıyo sanırım. Daha ucuz çadırda var ama 20 liralık değil:)

Uğur u görmeniz gezi dışında çok mümkün değil, çünkü adam için eskişihir yolu armada fiziksel sınır, o armadanın ötesinde yaşıyor, bu tarafa geçemiyor, hayır en son kızılcahamam a gittiğmizde bile hararete maruz kaldı fazla rölantide çalıştığından, feci şekilde yanıyor motor:)) Anca gezilerde görürsünüz siz onu, o da gittiğimiz yerde bi görür muhabbet edersiniz, ondan sonra da motoru arkadan görür plakayı bi okursunuz o kadar :)

Kawa 250 yi satmasaydın iyiydi be Uğur, şehir içi de işini görürdü :)

Len Derviş, ben o saatte gelemem muhtemelen ama daha sonra arasam bulamam mı, o kadar karışık mı yaw, akşam üstü gelsem, belki yağ değiştiririm diyorum, halletsek, ordan da size geçsek olma mı?

Müdür macunhane ostimin neresindemiş öyle yav olmadı bende sabah gelirim napıym=)

yahu olurmu öle şey :) az kaldı bi tane 50cc lik Puch bulucam onla gelicem artık buluşmalara :flower: cidden şöle 300-500tl ye temiz gören bilen varsa haber etsin bana :)...

Senin gezilere katılabilmenin tek yolu bu yunus:)...Zira Senin şimdiki motorla gezilere katılmak için FORBES dergisinin hazırladığı dünyanın en zengin 100 adamı arasına girmek lazım...:)..Bu arada benim telefon kırıldı,tüm numaralar silindi senin telefon numarasını bana mesaj atsana yunus, belki bende size takılırım, birde emaneti vereyim artık yük oldu üzerimde...:)

20 değil len, 70 lirydı benim aldığım, gayet güzel, mat çeşit çeşit var decathlon da, parasına göre işte, 6-7 liradan başlıyo sanırım. Daha ucuz çadırda var ama 20 liralık değil:)

Uğur u görmeniz gezi dışında çok mümkün değil, çünkü adam için eskişihir yolu armada fiziksel sınır, o armadanın ötesinde yaşıyor, bu tarafa geçemiyor, hayır en son kızılcahamam a gittiğmizde bile hararete maruz kaldı fazla rölantide çalıştığından, feci şekilde yanıyor motor:)) Anca gezilerde görürsünüz siz onu, o da gittiğimiz yerde bi görür muhabbet edersiniz, ondan sonra da motoru arkadan görür plakayı bi okursunuz o kadar :)

Kawa 250 yi satmasaydın iyiydi be Uğur, şehir içi de işini görürdü :)

Len Derviş, ben o saatte gelemem muhtemelen ama daha sonra arasam bulamam mı, o kadar karışık mı yaw, akşam üstü gelsem, belki yağ değiştiririm diyorum, halletsek, ordan da size geçsek olma mı?

Tamam hacı sakin ol senin çadır 20 liralık değil 20 liralık olan benimkisikiydi :mrgreen: kullanmak nasib olmadı gerçi o yüzden yorum yapamam ama en azından sinek, böcek, ve bilimum yengeçten korur :queen:

Müdür macunhane ostimin neresindemiş öyle yav olmadı bende sabah gelirim napıym=)

madem siz gidgide çoğalmaya başladınız böle 2-şer 3 er Yunusgil Park ta buluşup 9-10 gibi falan çıkalım? ama daha fazla gecikmeyelim ki işleri çabuk halledelim.

Senin gezilere katılabilmenin tek yolu bu yunus:)...Zira Senin şimdiki motorla gezilere katılmak için FORBES dergisinin hazırladığı dünyanın en zengin 100 adamı arasına girmek lazım...:)..Bu arada benim telefon kırıldı,tüm numaralar silindi senin telefon numarasını bana mesaj atsana yunus, belki bende size takılırım, birde emaneti vereyim artık yük oldu üzerimde...:)

ondan diyorum abi zaten çaktırmasana sen :queen: neyse az kaldı abi borçlardan kurtulucaz 3-5 aya sonra ben böle kısa mesafe takılmam bak şimdiden söyleyim...

Mesaj atıyorum bu arada

benim motorun da eskişehir de oldugunu heryer de söylüyorum daha gınağı gelen yok mu benden :D:D

şimdi kızılcahamam - baraj gezisine katılacakları bi sıralayayım. belki gaza gelip ismini ekleyen olur :p

1) makseli ( Mustafa )

2) talip33 ( Talip )

3) Wozy ( Ozan )

4) ..

5) ..

6) ..

boşluklu yazdımki çok gözüksün :) şaka bi yana kalabalık gitmek ister gönül...

Bu arada çevirme olacağını zannetmem ama yine de ehliyet ve ruhsatları unutmayalım. yatırmadığınız vergi - ceza vb kalmasın. uslu bi çocuk olun :)

madem siz gidgide çoğalmaya başladınız böle 2-şer 3 er Yunusgil Park ta buluşup 9-10 gibi falan çıkalım? ama daha fazla gecikmeyelim ki işleri çabuk halledelim.

Olm ondan mı dedik biz, adam gidecek şimdi 20 liralık dan alacak, sonra da eneeee bu sizinkinden değilmiş ki diyecek diye şeyettim ben, yoksa önemli deel, zaten uyuyacağımız 2-3 saat, ya da şöyle diyelim uyuyacağım 2-3 saat :)
Bir de insanları yanıltmayalım lütfen, Yunusgil park da havuz yok, hayır sonra millet mayosunu alıp gelecek, mal gibi kalmasınlar ortada :)

Çok makbule geçer yav 10 da teker dönsün yunusgilden he mi ?

Hee laa :) bak 10 olursa ben de gelirim de yağı en son ne zamna değiştirdiğimi hatırlamıyom, ya 2000 oldu ya da 3000 değiştireli. benim filtre de bakmam lazım bu arada tabii. Ben bi arıyım bakayım, Yunus un filtreyi aldığım yerde bana görede olacaktı heralde.

Ya çadıra falan çok takılmamak lazım gençler 1 mat 1 battaniye yeter uyku tulumuna da gerek yok altı üstü 1 gece. Kalın bi battaniyeyi matın içine serip ikisini dürüm yapıp bağlayacaksın arkaya oh miss.Gecede sarılacaksın battaniyeye tırtıl gibi kundaklayacaksın kendini tamamdır.

benim motorun da eskişehir de oldugunu heryer de söylüyorum daha gınağı gelen yok mu benden :D:D

Senin mevzuyu anımsayamadım bi tekrar etsen? :sunny:

Çok makbule geçer yav 10 da teker dönsün yunusgilden he mi ?
Aynen öyle yapalım giderken ostimin ordan halkekmek büfesinden de simit poğca falan alıp kahvaltı yaparız orda iii olur.

Olm ondan mı dedik biz, adam gidecek şimdi 20 liralık dan alacak, sonra da eneeee bu sizinkinden değilmiş ki diyecek diye şeyettim ben, yoksa önemli deel, zaten uyuyacağımız 2-3 saat, ya da şöyle diyelim uyuyacağım 2-3 saat :)
Bir de insanları yanıltmayalım lütfen, Yunusgil park da havuz yok, hayır sonra millet mayosunu alıp gelecek, mal gibi kalmasınlar ortada :)

Hee laa :) bak 10 olursa ben de gelirim de yağı en son ne zamna değiştirdiğimi hatırlamıyom, ya 2000 oldu ya da 3000 değiştireli. benim filtre de bakmam lazım bu arada tabii. Ben bi arıyım bakayım, Yunus un filtreyi aldığım yerde bana görede olacaktı heralde.

benimkide 20 değildi detam hatırlamıyorum ya 30 mu 40 mı yoksa 25 mi öle bişeydi. ha unutmadan sen 2-3 saat uyuyacaksan demekki öteki arkadaşlar hiç uyuyamayacak :queen:
Sen yağınıda filtrenide kap gel halledelim senin işi de:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar