[Ankara - MT]

bu yazidaki video da gecen (http://www.youtube.com/watch?v=QxIC716LPfY&feature=player_detailpage#t=570s) sayilar yuzde mi? mesela race motor kullananlarda olum orani 17 diyor ne demek bu???:silent: yani %17 ise sicmisiz zaten.

konusu acilmisken motor kazalari ve olum oranlarini bilen yada alakali bi makale, yazi vs bilen biri var mi? cok merak ettim galeyana geldim adeta

hocam orda profesörün demek istediği race tipi motorların karıştığı kazaların yüzde 17 sinde ölüm var.

"Tengo ganas de ti" (2012)

Eğer benim gibi bir "Norton" hayranıysanız kesinlikle izlenmesi gereken bir film, motosiklet sahneleri keyif verici yanlız film ispanyolca-baştan uyarayım :wiinkk:

Aslında bu bir devam filmi, ilk filmi izlemiş olanlar vardır belki - Cennetin Üç Adım Üstünde / Three Steps Above Heaven (Tres metros sobre el cielo) 2010

Yarın için bir gezi planınız ya da kortej tarzı bi hazırlığınız var mı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kızılcahamam çeltikli de olur :)

ya facebook tan yada burdan devam edelim :)

Arkadaşlar mümkünse facebook'taki gelişmeleri burayada yazarsanız iyi olur iş yerinde facebook açılmıyor ve evde de bakmam imkansız eve en erken 11:30'da girebiliyorum eğer planlarınız varsa katılmak isterim Talip ben sizi göksu girişinde beklerim buluşma saatinizin 15 dk sonrasında orda olurum benzin şu bu alır hazır beklerim getirmem gerekenler nedir orada mı yeriz yoksa biz mi bişeyler hazırlayacağız bilgi verirseniz sevinirim

buradan devam edelim o zaman. Önce gideceğimiz yeri kararlaştıralım. Misal Ayaşa gidersek orada yeriz merkezde biyerde. Çeltikçi de yiyecek bir yer olduğunu sanmıyorum. Bilen varsa aydınlatsın. Sabah gidip 9-9:30 gibi gidip öğlen 1e doğru döneriz diyor @makseli

tamam.

talip burdan devam ediyoruz.

arkadaşlar benim aklımada olan öğlen 1-2 gibi evde olmak ve kendi işlerim ile uğraşmak.

hatta size uyarsa sabah 8 - 9 arası çıkalım. sonra da öğlenleyin keyfe keder yemek yeriz yada yemeyiz sonra çıkar geliriz.

yanımıza çay malzemesi alsak yeter kanımca :)

annemin yaptığı böreklerden getiririm ben. yarım tepsi :)

---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:20 ----------

@MotoGT tarık ve @syanur polat ı da görmek istiyoruz. hatta @tirbison yumo yu bile :)

@syanur angaranın bağlarında gezeceğidik

çay olursa çok iyi olur :) Diğer türlü yiyecek alıp orda birşeyler yapmak da uyar kısacası bana hepsi uyar. Amaç gezmek. @wozy hocam sence nereye gidelim? Çeltikçi de balık da varmış bilginize.

Beyler ben yarın motorumu bakıma alıcam ufak tefek yapılması gereken şeyler var bizim "Macun Abi" nin dükkanında olucam :) gelmek isteyenler bana ulaşsın ufak tefek işleri olanlarıda beraberce hallederiz.Turgay sen ne yapacaksın bilmiyorum ama senin keçeleride halledebiliriz orda :cat:

Beyler ben yarın motorumu bakıma alıcam ufak tefek yapılması gereken şeyler var bizim "Macun Abi" nin dükkanında olucam :) gelmek isteyenler bana ulaşsın ufak tefek işleri olanlarıda beraberce hallederiz.Turgay sen ne yapacaksın bilmiyorum ama senin keçeleride halledebiliriz orda :cat:

Kaç gibi gitmeyi düşünüyosun hacı ben de geleyim dün aldım keçeleri yağı falan

o zaman şöyle diyelim;

saat 9 da kafes fırın veya başka bir yerde buluşup 10 - 15 dkk içerisinde katılanları bekleyelim ve çıkalım yola

en geç 9:20 de selçuk abinin tabiriylen "at bin" deriz ve teker döner

tamam ?

çeltikçiye gidiyoruz ? ben 9:20de carrefourun yanından katılayım size beni geçerken ordan alın sonuçta oradan geçeceksiniz? Yanımızda getirilecek birşeyler var mı? Çay şeker vs benim topcase var, geçen kullanmadık ama mangalı bile almıştı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar