Olur mu olur vallaBence İstanbuldan gelen otobüslere falan kaptana rica edip öyle yolladılar anca geldi =)
Olur mu olur vallaBence İstanbuldan gelen otobüslere falan kaptana rica edip öyle yolladılar anca geldi =)
Bence İstanbuldan gelen otobüslere falan kaptana rica edip öyle yolladılar anca geldi =)
Alırken iyice bak dediğim gibi 2 dudaklımı 3 dudaklımı? orjinalinden aldıysan sıkıntı yoktur gerçi.
bu yazidaki video da gecen (http://www.youtube.com/watch?v=QxIC716LPfY&feature=player_detailpage#t=570s) sayilar yuzde mi? mesela race motor kullananlarda olum orani 17 diyor ne demek bu???:silent: yani %17 ise sicmisiz zaten.
konusu acilmisken motor kazalari ve olum oranlarini bilen yada alakali bi makale, yazi vs bilen biri var mi? cok merak ettim galeyana geldim adeta
hocam orda profesörün demek istediği race tipi motorların karıştığı kazaların yüzde 17 sinde ölüm var.
hocam orda profesörün demek istediği race tipi motorların karıştığı kazaların yüzde 17 sinde ölüm var.
Yarın için bir gezi planınız ya da kortej tarzı bi hazırlığınız var mı ?
kızılcahamam çeltikli de olur![]()
Beyler ben yarın motorumu bakıma alıcam ufak tefek yapılması gereken şeyler var bizim "Macun Abi" nin dükkanında olucamgelmek isteyenler bana ulaşsın ufak tefek işleri olanlarıda beraberce hallederiz.Turgay sen ne yapacaksın bilmiyorum ama senin keçeleride halledebiliriz orda :cat: