[Ankara - MT]

Face yazdım
Ufuk Güler sayesinde 1 saat geciktik, gelmedi haber de etmedi sağolsun. Geç oldu ama güç olmadı Ünal hocam da katıldı önce Kurtboğazına sonra Kızılcahamam a geçtik. Orada meşhurrrr köftecimizde köftemizi yiyip akşama doğru dönüş yaptık. Az olduk ama öz olduk diyebilirim. Yine bir geziye katıldığıma mutlu oldum. Levent Sezer ve Ünal hocama bir kez daha teşekkürler güzel bir gün daha geçirdik. Sevgili günlük bu günlük bu kadar hahahahah :D
buraya da fotoları ekleyelim.

320126_455011021205302_1987220499_n.jpg

538963_455010421205362_996315980_n.jpg

284933_455010907871980_866377001_n.jpg

574708_455010114538726_323887748_n.jpg

319355_455010761205328_1386141455_n.jpg

311790_455009931205411_58267131_n.jpg

422488_455010621205342_1063176641_n.jpg

559196_455009724538765_449307083_n.jpg

418611_455011187871952_321017329_n.jpg

Guzel yapmissiniz kizilcahamam'a uzanarak ;) Simdi tam gezi oldu diyebilirim ;) Kurtbogazinda neden foto yok? Sarmadi galiba orasi? :)

Benim islerim su saate kadar surdu cikamadim cidden ve uzuldum :( H.sonu insallah ;)

Kurtboğazı da iyiydi, ben mangalı getirmiştim topcasedeydi fakat kararsız kaldık biraz daha gezmiş oluruz diye Kızılcahamama gidelim hem de orada yeriz uğraşmayalım mangalla dedik. Motorla giriş ücretsizdi buarada Kurtboğazına, bayram nedeniyle miydi bilmiyorum.

Kurtboğazı da iyiydi, ben mangalı getirmiştim topcasedeydi fakat kararsız kaldık biraz daha gezmiş oluruz diye Kızılcahamama gidelim hem de orada yeriz uğraşmayalım mangalla dedik. Motorla giriş ücretsizdi buarada Kurtboğazına, bayram nedeniyle miydi bilmiyorum.
En dogrusu en guzeli :) Motor yol yapmak icin zaten oncelikle hele ki havalar guzelken ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ünalın duruş,bakış,karizma 10 numara valla :mrgreen:

ünalın duruş,bakış,karizma 10 numara valla :mrgreen:

Levent yahusuhlu çıkmış :):):) en iyi çıkan o:) Kızılcahamam uzak gelmişti başta gözüme Kurtboğazı diye düşünmüştüm şimdi Çamkoruya Amasraya da gidilebilir güzel olur diyorum :) Grupla yolculuk gerçekten çok zevkli, tek başıma yol gitsem eziyet olurken grupla ortalama 90larda etrafı seyrede seyrede baya haz veriyor. Grup ve haz kelimelerini yan yana kullanmak pek doğru olmadı gibi :queen:

ben gelirim OKAN hocam sizinle Kızılcahamama:mrgreen:

Murat Hocamın katıldığı heryere giderim...:mrgreen:
Tarih ? Saat? Yer?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

...kawasaki z750 bakıyorum ..
Ben de versys(enduro) & Z750'yi(naked) inceliyorum son 1 aydır... z750'ye ''600cc killer'' diyorlar ama yeni çıkan ve/veya çıkacak 700-800 cc motorlardan sonra durum ne tam anlayamadım hala:mrgreen:... Senin için hayırlısı Eren ..:)

Valla ben de gelirim, gelmek isterim ama cmt, 2 ye kadar çalışıyorum ki sonraki hafta eskişehire gidebileyim. Bana uyarsa gelirim tabii, uymazsa da siz önden gidin ben yetişirim dicem Uğur gibi ama olmayacak, yani ben bile inanmadım :)

En dogrusu en guzeli :) Motor yol yapmak icin zaten oncelikle hele ki havalar guzelken ;)

Ne demişler
Biyere gitmek için arabaya binilir..Motora binmek için heryere gidilir :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

Murat Hocamın katıldığı heryere giderim...:mrgreen:
Tarih ? Saat? Yer?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

Ben de versys(enduro) & Z750'yi(naked) inceliyorum son 1 aydır... z750'ye ''600cc killer'' diyorlar ama yeni çıkan ve/veya çıkacak 700-800 cc motorlardan sonra durum ne tam anlayamadım hala:mrgreen:... Senin için hayırlısı Eren ..:)
,

Baktım bende abi 600rr alıp kıçmı kıracağıma z750 en iyi tercih :) hatta buldum bıtane anlaştım su an sadece benim motoru satması kaldı var bikaç kişi çözücez inş bayram dönüşü.. Baktım z750yide yiyen bişiler çıktı çokta fifi der satar alırım bi hayabusa yeter anasını satiim :p :)

Milletin gözünü öyle bir korkutmuşumki köfte bile kar etmiyor.

Tamam gençler yoldaki ufak tefek yaramazlıklarınızı görmezden gelicem :)

Okan abicim bu haftayı bırakalım haftaya yapalım bi plan tanışamadık hemde geniş geniş tanışmış oluruz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

o zaman hiç al sat uğraşma erencim.al bi tane S 1000RR hayabusaları sen ye.:mrgreen:

Abi bu gereksiz bi trip olur inanamazsın 17 marttan beri belim ağrımaya başladı :)
z750 hakkaten ciddi bi makina 2 gün kullanma şansım oldu bi naked için akıl almaz bi sevimliliği var hem yakışıklı hem akıyo asfaltta inş. alırımda deneriz beraber benim makina dert oldu anlıyacağın :p bi an önce alsaydım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi bu gereksiz bi trip olur inanamazsın 17 marttan beri belim ağrımaya başladı :)
z750 hakkaten ciddi bi makina 2 gün kullanma şansım oldu bi naked için akıl almaz bi sevimliliği var hem yakışıklı hem akıyo asfaltta inş. alırımda deneriz beraber benim makina dert oldu anlıyacağın :p bi an önce alsaydım :)
en baştan beri sürekli diyorum,racing motorlar evet gerçekten çok çekici fakat cadde kullanımı için tasarlanmamışlar.bizim kullanım amacımıza tam olarak hizmet etmiyorlar.racing'e en yakın F modeller yada naked bi motor hem oturuş şekli hem de sürüş konforu açısından senin ihtiyacını karşılayacaktır.

en baştan beri sürekli diyorum,racing motorlar evet gerçekten çok çekici fakat cadde kullanımı için tasarlanmamışlar.bizim kullanım amacımıza tam olarak hizmet etmiyorlar.racing'e en yakın F modeller yada naked bi motor hem oturuş şekli hem de sürüş konforu açısından senin ihtiyacını karşılayacaktır.

Kesinlikle anladım bunu ben :) Uğur'a çok selamlar ama z750 on numara yeter ağrımasın sağımız solumuz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

Önümüzdeki hafta Eskişehire gidiyoruz hep beraber Erencim (hemde Nallıhan üzerinden) , bu hafta sadece ısınma turları.

Sevgilerimle

Abi ben Opelde çalışıyorum sadece akşam 18:30'dan sonra ve pazarlarım boş çok isterim her tura katılmak ama baya sıkıntı oluyo.. Birde bizim forumda c.tesi gezme sıkıntısı var sadece c.tesileri gezmek caizmiş gibi :) onun için inş. denk gelirde tanışırız yoksa bende ısınma kalmadı 4,5 ayda 7500 km yapan biri olarak :) yanıyorum artık ama zaman yok :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Abi ben Opelde çalışıyorum sadece akşam 18:30'dan sonra ve pazarlarım boş çok isterim her tura katılmak ama baya sıkıntı oluyo.. Birde bizim forumda c.tesi gezme sıkıntısı var sadece c.tesileri gezmek caizmiş gibi :) onun için inş. denk gelirde tanışırız yoksa bende ısınma kalmadı 4,5 ayda 7500 km yapan biri olarak :) yanıyorum artık ama zaman yok :)

Ben cumartesi demedimki , benim içinde Pazar günü daha iyi ...

Valla ben de gelirim, gelmek isterim ama cmt, 2 ye kadar çalışıyorum ki sonraki hafta eskişehire gidebileyim. Bana uyarsa gelirim tabii, uymazsa da siz önden gidin ben yetişirim dicem Uğur gibi ama olmayacak, yani ben bile inanmadım :)
Abi arkadaya senin motoru baglar kaptiririz biz arkadan merak etme sen hem heyecan olur sana da biraz fena mi? :wiinkk: :cat:

Ne demişler
Biyere gitmek için arabaya binilir..Motora binmek için heryere gidilir :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

,

Baktım bende abi 600rr alıp kıçmı kıracağıma z750 en iyi tercih :) hatta buldum bıtane anlaştım su an sadece benim motoru satması kaldı var bikaç kişi çözücez inş bayram dönüşü.. Baktım z750yide yiyen bişiler çıktı çokta fifi der satar alırım bi hayabusa yeter anasını satiim :p :)
Abi naked alip ruzgardan sersemleyip inince yalpalayacagina al bi SS onden kapa git dur keyifle bi sigara ic dinlen devam et daha iyi :cat: (sigara icmiyosan da dur cevreye bak iki geril o da olur)
Kaldi ki abi o agrilar v.s. cidden motorla da alakali ama daha da onemlisi oturus tarzinla. Dogru oturursan motor da rahatsa inan hic bir sey olmuyor. Ninja hyo'ya gore dik de olsa baslangista acaip rahatsiz geliyodu CSS'ten sonra oldukca rahatladim. R1 ise ninja'ya gore inanilmaz rahat mesela. 500km yolu hic bi yanim agrimadan rahat molasiz giderim mesela. Ama 250-300de bir mola ile zaten goldwing konforuna erisirsin :p

---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:50 ----------

Ben cumartesi demedimki , benim içinde Pazar günü daha iyi ...

Abi BAMOS'tan bile tanisamadik gitti 1 yildir, haftaya bi isim cikmazsa gelirim ben de tanisiriz sonunda =D

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Abi BAMOS'tan bile tanisamadik gitti 1 yildir, haftaya bi isim cikmazsa gelirim ben de tanisiriz sonunda =D

Son 1,5 yıldır eğitim haricinde neredeyse hiç motora binemedim Uğurcum ve bu eğitimlerin hiçbiri Ankarada olmadı bu nedenle kendi şehrimi çok ihmal ettim...

Bundan sonra hep beraberiz inşallah.

Sevgilerimle

Abi naked alip ruzgardan sersemleyip inince yalpalayacagina al bi SS onden kapa git dur keyifle bi sigara ic dinlen devam et daha iyi :cat: (sigara icmiyosan da dur cevreye bak iki geril o da olur)
Kaldi ki abi o agrilar v.s. cidden motorla da alakali ama daha da onemlisi oturus tarzinla. Dogru oturursan motor da rahatsa inan hic bir sey olmuyor. Ninja hyo'ya gore dik de olsa baslangista acaip rahatsiz geliyodu CSS'ten sonra oldukca rahatladim. R1 ise ninja'ya gore inanilmaz rahat mesela. 500km yolu hic bi yanim agrimadan rahat molasiz giderim mesela. Ama 250-300de bir mola ile zaten goldwing konforuna erisirsin :p

Abi doğru naked yüksek süratlerde hasat ediyo ama nasıl olsa bız burdan bi kaptırıp 400 500 km yapmıyoruz direk onun için ben kendi hayatımı düşünürsem sehir içi kısa mesafe daha fazla kullanıyorum hatta işe bile sırtımda takım elbisemle gittiğime göre naked daha mantıklı gibi duruyor :) az daha para kazanayım bitane daha alıcam ss koyucam onuda otoparka :) bu z750ye binince bıraktım hayalimdeki sarı-siyah gsxr-600 hikayemi inş alırsam bi tur atarsın yok böle bi keyif :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar