Abi baktım kimseden ses yok bende tek başıma kaçayım dedim şu meşhur Çubuk'taki karagöle pek aman aman biyer değilmiş ama gidip görülebilir yolları fena köy yolu birde toprak dökülmüş heryere baya temkinli gitmek gerekiyor.
Yarın için yapalım bişeyler Kurtboğazı yada başka biyer farketmez???
Bu arada canavar satılık düşünen olursa Ankara grubundan yatması kalkması yok 2012 model 7500'de fiyata bakarız![]()
![]()
Uğur sen çıkacakmısın?Demek ki Karagolu cikariyoruz gezi planlarindan ;p
Senin motoru bi arkadasa onerdim bakin bakalimNe alican peki?
Dondun mu abi eve? Hala gezintilerde misin? Benim isim an itibariyle bitmistir. Var mi su siralar cikmayi dusunen?
Nereye yaaa? Ben de cikiim dedim de guzergah bulamadim : )))Ohhh benim motora binme vaktim geldi....Ççıkıyorum şu an itibariyle..(saat: 17:40) :mrgreen:
Güzergah: Rüzgar nereye eserse...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
Uğur sen çıkacakmısın?
Çok keyifli bir kızılcahamam yolculuğu oldu.. Virajlar ve sucuklar süperdiben çıkıp biraz turlayacağım katılmak isteyen arkadaşlar olursa beklerim 5307772235:cat:
Çok keyifli bir kızılcahamam yolculuğu oldu.. Virajlar ve sucuklar süperdihangisi daha süperdi kararsız kaldım %50-50 diyelim
en kısa zamanda terkar etmek lazım..
Ooohhoooo biraz turliicam diyip kizilcahamam'a mi gidilir insan onceden soyler kapatir gelirdim arkadan =D Burda biraz turliicam diyince max 50km'yi kastediyor herkesIcimde kaldi simdi. Yarin kurtbogazina gitmeden bari bi kizilcahamam'a uzanip gecelim
![]()
Yolu uzatan ben oldum evet murat haklıama değdi en azından
![]()
Demek ki Karagolu cikariyoruz gezi planlarindan ;p
Senin motoru bi arkadasa onerdim bakin bakalimNe alican peki?
Dondun mu abi eve? Hala gezintilerde misin? Benim isim an itibariyle bitmistir. Var mi su siralar cikmayi dusunen?
Abi 600rr gsxr600 yada kawasaki z750 bakıyorum benimkini sattığım anda..
Bu arada bu günkü kızılcahamamı kacırdık heralde yada ses yok gidilmedimi??
Anca uyanabildimolmazsa yetişeyim giden gruba
Abi 600rr gsxr600 yada kawasaki z750 bakıyorum benimkini sattığım anda..
Bu arada bu günkü kızılcahamamı kacırdık heralde yada ses yok gidilmedimi??
Anca uyanabildimolmazsa yetişeyim giden gruba
Kizilcahamam degil de KurtBogazina gidildi 11de. Orda bayaa bi kalinir gibi ilerleyen saatlerde islerimi bitirirsem ben de gidebilirim. Senin isin yoksa beraber de gidebiliriz![]()
Kizilcahamam degil de KurtBogazina gidildi 11de. Orda bayaa bi kalinir gibi ilerleyen saatlerde islerimi bitirirsem ben de gidebilirim. Senin isin yoksa beraber de gidebiliriz![]()
Abi mevzu para oldu mu tanimiyolar valla ama takas alirlar mi sorarim ben bi.Tamamdır haberlerşiriz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
Uğur ulusanda tanıdığın varmı bu ikici ele sıfıra bakan?
sıfır er6n yada ikinci ellerinde 2007 zx6r var ikisinede takas almıyorlar ya :silent:
dedim varsa tanıdık bi konuşsak kaan diye biriyle konuşuyorum ben ama pek ümit yok :sunny:
Abi mevzu para oldu mu tanimiyolar valla ama takas alirlar mi sorarim ben bi.
oda doğru dimi
satmakla uğraşmayım diyorum direk alıp çıkalım al ver diye ama onada giren yok yinede bi sorda abi sana zahmet bakarsın seni tanıyolar diye yaparlar bişeyler![]()