[Ankara - MT]

Bana uyar da bayram gezmelerinin bitmesini bekliyorum 6 yi bulacak o da ondan sonra ancak ;)

Var mi baska bu aksam ustu bi gezi yapalim diyen?

Abi baktım kimseden ses yok bende tek başıma kaçayım dedim şu meşhur Çubuk'taki karagöle pek aman aman biyer değilmiş ama gidip görülebilir yolları fena köy yolu birde toprak dökülmüş heryere baya temkinli gitmek gerekiyor.
Yarın için yapalım bişeyler Kurtboğazı yada başka biyer farketmez???

Bu arada canavar satılık düşünen olursa Ankara grubundan yatması kalkması yok 2012 model 7500'de fiyata bakarız :) :)

Abi baktım kimseden ses yok bende tek başıma kaçayım dedim şu meşhur Çubuk'taki karagöle pek aman aman biyer değilmiş ama gidip görülebilir yolları fena köy yolu birde toprak dökülmüş heryere baya temkinli gitmek gerekiyor.
Yarın için yapalım bişeyler Kurtboğazı yada başka biyer farketmez???

Bu arada canavar satılık düşünen olursa Ankara grubundan yatması kalkması yok 2012 model 7500'de fiyata bakarız :) :)

Demek ki Karagolu cikariyoruz gezi planlarindan ;p

Senin motoru bi arkadasa onerdim bakin bakalim ;) Ne alican peki?

Dondun mu abi eve? Hala gezintilerde misin? Benim isim an itibariyle bitmistir. Var mi su siralar cikmayi dusunen?

Ohhh benim motora binme vaktim geldi....Ççıkıyorum şu an itibariyle..(saat: 17:40) :mrgreen:
Güzergah: Rüzgar nereye eserse...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------

Dondun mu abi eve? Hala gezintilerde misin? Benim isim an itibariyle bitmistir. Var mi su siralar cikmayi dusunen?
Uğur sen çıkacakmısın?

Ohhh benim motora binme vaktim geldi....Ççıkıyorum şu an itibariyle..(saat: 17:40) :mrgreen:
Güzergah: Rüzgar nereye eserse...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------

Uğur sen çıkacakmısın?
Nereye yaaa? Ben de cikiim dedim de guzergah bulamadim : )))

Çok keyifli bir kızılcahamam yolculuğu oldu.. Virajlar ve sucuklar süperdi:) hangisi daha süperdi kararsız kaldım %50-50 diyelim:) en kısa zamanda terkar etmek lazım..

Ooohhoooo biraz turliicam diyip kizilcahamam'a mi gidilir insan onceden soyler kapatir gelirdim arkadan =D Burda biraz turliicam diyince max 50km'yi kastediyor herkes :p Icimde kaldi simdi. Yarin kurtbogazina gitmeden bari bi kizilcahamam'a uzanip gecelim ;)

Ooohhoooo biraz turliicam diyip kizilcahamam'a mi gidilir insan onceden soyler kapatir gelirdim arkadan =D Burda biraz turliicam diyince max 50km'yi kastediyor herkes :p Icimde kaldi simdi. Yarin kurtbogazina gitmeden bari bi kizilcahamam'a uzanip gecelim ;)

vallahi UĞUR hocam bende şehir içinde kısa bir gezi planlıyordum SUPHİ (suprize) arkadaşım arayınca otoyoldan gazladık beraber keyifli bir gün oldu geçen sefer sizlerle oldugu gibi hep beraber
tekrar gideriz hocam:mrgreen: bu arada yarinki kurtbogazı planı nasıl olacak saat kaç hareket nerede toplanılacak?

Yolu uzatan ben oldum evet murat haklı:) ama değdi en azından;)

yok canım ne yolu uzatması çookk da güzel ve keyifli bir gezi oldu:mrgreen: söyledigim gibi Trabzon gidelim de atlar gelirim vallahi her türlü uzunn yollara varım:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

arkadaşlar yarin ne yapıyoruz kurtbogazına gidiliyormu neye karar verdik kimler gitmek istiyor ?

evet arkadaşlar kurtboğazı görünen 3 kişi kesin gelenler bir daha yazsın çok azız, 5 kişi olsa minimum güzel olurdu.

---------- Mesajlar birleştirildi 21-08-2012 - 01:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20-08-2012 23:33 ----------

Arkadaşlar sonradan görenler-gelmek isteyenler olursa beni 0505 643 39 83ü arayabilirler. Yarın saat 11 de Batıkent Carrefour yanında buluşuyoruz.

Abi 600rr gsxr600 yada kawasaki z750 bakıyorum benimkini sattığım anda..
Bu arada bu günkü kızılcahamamı kacırdık heralde yada ses yok gidilmedimi??
Anca uyanabildim :) olmazsa yetişeyim giden gruba

Abi 600rr gsxr600 yada kawasaki z750 bakıyorum benimkini sattığım anda..
Bu arada bu günkü kızılcahamamı kacırdık heralde yada ses yok gidilmedimi??
Anca uyanabildim :) olmazsa yetişeyim giden gruba

Kizilcahamam degil de KurtBogazina gidildi 11de. Orda bayaa bi kalinir gibi ilerleyen saatlerde islerimi bitirirsem ben de gidebilirim. Senin isin yoksa beraber de gidebiliriz ;)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Kizilcahamam degil de KurtBogazina gidildi 11de. Orda bayaa bi kalinir gibi ilerleyen saatlerde islerimi bitirirsem ben de gidebilirim. Senin isin yoksa beraber de gidebiliriz ;)

Bayram boyunca gezip hafta sonu benimle Kızılcahamama gelmezseniz ben size yapacağımı bilirim haberiniz olsun. :)

Tamamdır haberlerşiriz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

Uğur ulusanda tanıdığın varmı bu ikici ele sıfıra bakan?
sıfır er6n yada ikinci ellerinde 2007 zx6r var ikisinede takas almıyorlar ya :silent:
dedim varsa tanıdık bi konuşsak kaan diye biriyle konuşuyorum ben ama pek ümit yok :sunny:

Tamamdır haberlerşiriz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

Uğur ulusanda tanıdığın varmı bu ikici ele sıfıra bakan?
sıfır er6n yada ikinci ellerinde 2007 zx6r var ikisinede takas almıyorlar ya :silent:
dedim varsa tanıdık bi konuşsak kaan diye biriyle konuşuyorum ben ama pek ümit yok :sunny:
Abi mevzu para oldu mu tanimiyolar valla ama takas alirlar mi sorarim ben bi.

oda doğru dimi :)
satmakla uğraşmayım diyorum direk alıp çıkalım al ver diye ama onada giren yok yinede bi sorda abi sana zahmet bakarsın seni tanıyolar diye yaparlar bişeyler :)

Alsalar da dusuk fiyat verirler ki zaten. Yani piyasasi 8.500se adam senden 7-7.5a falan alacak ki kar etsin ve elinde kalma riskini alsin. Benim ninjayi da 9a aliyolardi mesela ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
millet okan abi hafta sonunda onunla birlikte kızılcahamam'a gidecek herkese köfte ısmarlıyormuş :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar