[Ankara - MT]

ulus halindeki Balıklardandır o koku yanlışın var senin :p

Asıl Hal'in arka tarafında et kamyonlarının yanaştığı bir kısım var, oraya günü birlik bir geziyi tavsiye ederim her faniye, o koku o görüntü ibretlik ! İşte o kokuya yakın bir koku aldım bu sabah burda =)

Asıl Hal'in arka tarafında et kamyonlarının yanaştığı bir kısım var, oraya günü birlik bir geziyi tavsiye ederim her faniye, o koku o görüntü ibretlik ! İşte o kokuya yakın bir koku aldım bu sabah burda =)
Eğerki tarif ettiğin yer heykel tarafından yukarı doğru çıktığında hali hemen geçtikten sonra vakıfbanka gelmeden bi ara var orda orası ise 2 dün değil eveli gün ordan 2 motorla geçtik iş çıkışı bildiğin singapur görüntüsü vardı orda :mrgreen:

o zaman çerkez sokaktan geçmeyin olum hiç..merdiven tarafındaki peynirciler adama dünyayı sorgulatır...:)
Gerçi gitmeyeli yıllar olmuş

Alemsin he, çok güldüm sabah sabah :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------

Bu arada Eskişehirde 30 Ağustos-02 Eylül tarihlerinde festival var biliyorsunuzdur, Manavgatla falan kıyaslanamaz tabiki ama mekan falan çok güzel görünüyor fotolarda, ben izin dönüşü cmrtsi günü festivale katılıp-1 gece kamp yapıp pazar günü de Ankaraya dönmeyi düşünüyorum, 220km Ankaradan, şimdilik gelmeye niyetli birkaç kişi var ama kalabalık olsak daha keyifli olur tabi, daha bir ay var ama şimdiden haberiniz olsun dedim! :wiinkk:
Koray 8-9 Eylülde sınavım olmasa kesin gelirdim ama kusura bakmayın verdiğim bir söz var hala aklımda ama cuma hariç hergün dersane var 9.30 yada 10 gibi çıkıyoruz. 10 Eylülden sonra :salut:

Alemsin he, çok güldüm sabah sabah :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------

Bu arada Eskişehirde 30 Ağustos-02 Eylül tarihlerinde festival var biliyorsunuzdur, Manavgatla falan kıyaslanamaz tabiki ama mekan falan çok güzel görünüyor fotolarda, ben izin dönüşü cmrtsi günü festivale katılıp-1 gece kamp yapıp pazar günü de Ankaraya dönmeyi düşünüyorum, 220km Ankaradan, şimdilik gelmeye niyetli birkaç kişi var ama kalabalık olsak daha keyifli olur tabi, daha bir ay var ama şimdiden haberiniz olsun dedim! :wiinkk:

listedeki 2-3 festivale gitmeye niyetlendim...hepsinde de şehir dışına çıkmam gerekti...bunda da böyle olacak..yıllık izni bayram tatiliyle birleştirince bu da kaynadı...
bir de o tarihten itibaren bekarlık günlerim sona ermekte:)

senin ne sınavın var o zaman o tarihte..?

Eğerki tarif ettiğin yer heykel tarafından yukarı doğru çıktığında hali hemen geçtikten sonra vakıfbanka gelmeden bi ara var orda orası ise 2 dün değil eveli gün ordan 2 motorla geçtik iş çıkışı bildiğin singapur görüntüsü vardı orda :mrgreen:

Aynen öyle vala tam jackie chan filmlerinin çekildiği damdan dama hoplayıp tezgahları devirdiği atmosfer =)

Koray 8-9 Eylülde sınavım olmasa kesin gelirdim ama kusura bakmayın verdiğim bir söz var hala aklımda ama cuma hariç hergün dersane var 9.30 yada 10 gibi çıkıyoruz. 10 Eylülden sonra :salut:

Canın sağ olsun dostum, festival çok, biri olmaz-diğeri olur, hem biz de alacağımızı unutmayız merak etme, hele de boğazla ilgiliyse :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Canın sağ olsun dostum, festival çok, biri olmaz-diğeri olur, hem biz de alacağımızı unutmayız merak etme, hele de boğazla ilgiliyse :wiinkk:
he yav bi aralar tatlı var dediniz yemek var dediniz bişey göremedik.
ozan,osman abi biri daha vardı galiba.

o zaman çerkez sokaktan geçmeyin olum hiç..merdiven tarafındaki peynirciler adama dünyayı sorgulatır...:)
Gerçi gitmeyeli yıllar olmuş

çerkez sokak benim mekanım yahu.peynirci dediğin 1 tane mi 2 tane mi ne kaldı oranın atmosferi bambaşka bence,istanbulun mısır çarşısı tarafına benzetiyorum niyeyse orayı
Aslında genel manada ulus ankarada gezilmesi gereken tek yer tarihi olarak,
Hatta çerkez sokakda benim bi lokumcu var mütemadiyen uğrarım oraya :) sonra gelen arkadaşları suluhanda illaki bi çay içiririm..
Aklıma gelmişken kale tarafında çok güzel oturulacak mekanlar var beyler alkollü-alkolsüz fiyatlarıda gayet makul.
Ramazandan sonra gidelim derim ben..hem manzarada var ve motorları koyacak yerde mevcut..

makınada sıkıntım yok hocam makınam masallah mermı gıbı ama nakıt sıkıntım var yoksa sezonda vermem makına
aklında bulunsun makına

3 tane var kardesım bunu ve kanunı deer satıyorum kanunıyı bı ark soz verdık ama suzi hala satılık

Dün yine arabanın birisi yanımdan teğet geçti, oruçlu kafayla yardırdım yakaladım az ilerde, bilader ne yapıyorsun sen diyorum, bön bön bakıyor suratıma, adam beni görmemiş bile, minicik otomobile 5 tane adam binmişler zaten, dedim "yürüyün gidin .an burdan!" :) Trafikte karşılaştığımız adamlara bak, yok aga ben rusyaya göçecem sonunda böyle olmayacak... :cherry:

[YT]nU1myKNArOA&feature=related[/YT]

Dün yine arabanın birisi yanımdan teğet geçti, oruçlu kafayla yardırdım yakaladım az ilerde, bilader ne yapıyorsun sen diyorum, bön bön bakıyor suratıma, adam beni görmemiş bile, minicik otomobile 5 tane adam binmişler zaten, dedim "yürüyün gidin .an burdan!" :) Trafikte karşılaştığımız adamlara bak, yok aga ben rusyaya göçecem sonunda böyle olmayacak... :cherry:

[YT]nU1myKNArOA&feature=related[/YT]

geçmiş olsun...üzerine bir de atarlanan dallamalar var...

Direk plakayı ve arabanın modelini al(aklında tutmaya çalış) sonrasında kenarda bekleyen polis amcaları ara görünce plakayı, durumu, arabanın modelini söyle onlar gereğini yapar (şimdiden 3 tane leşim var 3 taksici) :queen:

Aga gereğini ben de yaparım da :bounce: elemanlar alttan aldılar nedense 5 kişi olmalarına rağmen, iftarada az kaldıydı, uğraşmadım anlayacağın, ama Rusya fikrim henüz değişmedi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar