[Ankara - MT]

Eylül'den sonra gidelim beraber vize yok 3-5 gün kalır döneriz :flower: Русские девушки
rus-kizlari_44968.jpg

beyler kızılayda motor nereye bırakılabilir...Otoparklar da olur ya da güvenli olarak koyabileceğimiz bi yer var mı...kilitle bağlayabilirim...

makınada sıkıntım yok hocam makınam masallah mermı gıbı ama nakıt sıkıntım var yoksa sezonda vermem makına
aklında bulunsun makına
Hayırlı satışlar Tuğra

beyler kızılayda motor nereye bırakılabilir...Otoparklar da olur ya da güvenli olarak koyabileceğimiz bi yer var mı...kilitle bağlayabilirim...
Erhan gideceğin yerin önüne dek götür orada bisiklet gibi kilitle. Tabii uzun dönem parktan bahsetmiyorsan

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

Yunus, polikarbon çakmak soketini Ankara'da Kaftanoğlu satıyormuş. Oradan almayı düşünüyorum, bu arada gaz yağlarınız da hazır (Erhan, Selçuk, Yunus, Murat, Ünal), en yakın buluşmada teslim edebilirim.

[/SIZE]

[/COLOR]Yunus, polikarbon çakmak soketini Ankara'da Kaftanoğlu satıyormuş. Oradan almayı düşünüyorum, bu arada gaz yağlarınız da hazır (Erhan, Selçuk, Yunus, Murat, Ünal), en yakın buluşmada teslim edebilirim.

Abi senden ses çıkmayınca aldım ben netten 3 tane 1 ini bi arkadaşa verdim 2 si duruyor birini topcase e birinide direksiyona yapacaktım ama verebilirim 1 inide sana problem yok hatta sigorta falanda aldım bi takması kaldı benimkinin gelen bi kaç arkadaş görmüşrü hatta

bu arda yunus olum senin şu adamı taciz et bi...çük kadar ampülü getiremedi bi..

la şu koçtaştan falan al madem sen böle olmicak bu anasını satim bide İBAN yolla paranı iade yapayım :mrgreen: bu adamın getireceği yok..yahut bülent alsın gelsin la ne uğraşıyoz biz?

Sözü bülent69 a devrederek gidiyorum...

la şu koçtaştan falan al madem sen böle olmicak bu anasını satim bide İBAN yolla paranı iade yapayım :mrgreen: bu adamın getireceği yok..yahut bülent alsın gelsin la ne uğraşıyoz biz?

koçtaşta bi tane kalmış la onu da bülent almış zaten...büyük koçtaşa gitmeye de gözüm yemiyo açıkçası...bülent alabilirse sen bülent in ibana yolla parayı..:)
sen adamı arayıp souyon mu olum abi nerde ampül diye...

merhaba beyler akşam dolaşacak var mı? dolanalım beraber sıkıldım yahu.

Sağol, sen onu harcama o zaman; az önce baktım netten Marintek'e gelmiş. Daha önce ellerinde yoktu. Siparişini geçtim.

Len deccall, demedim mi olm son kalan osram night breaker i ben aldım diye, hayır bitmese alırım sorun değil ama bitti işte.

Evini de biliyom zaten, dur ben seni de evinden aldırayım kuvvetmacunuyla beraber :)

Sakarya' da eski SSK binası var şimdi bizim belediyenin orası o binada başkanlıkla zabıtalar var hemen Karacan'ın karşısı benim motorda orda zabıtalara söylüyorum kimseyi yaklaştırmıyorlar. Saat 21:00'a kadar orda motorum yanına bırakabilirsin.

akşam bi çay içme düzenleyebiliriz aslında şöyle çayı ucuz bi yer bilen varsa iftardan sonra çok makbule geçer??

Sağol, sen onu harcama o zaman; az önce baktım netten Marintek'e gelmiş. Daha önce ellerinde yoktu. Siparişini geçtim.
bende baktım ama göremedim demin :silent: önemli değil abi bana ucuza geldi zaten onlar..

Abi alın şurdan gitsin yaa:

http://s.dealextreme.com/search/strobe.html?category=712

5-10$ arası bi dolu model var. Kargo da bedava. 14-30gün arası teslim garanti. Çoktan gelmişti şimdiye :cat:

Bizim aradığımız Osram Nightbraker adamın birine dedikki al olm bunu sen tak "yoh la beklerim ben ne olacak" dedi hayır bilmesem malımın huyunu neyse ampülcüyü s.kecen ettim kaç gündür ama nafile daha siperiş verecek kadar mal toplanmadı dedi adam artı olarak 15tl kargo parası vereceksen getirteyim erhan :queen: dayının teklifi bu yönde :)
ramazan olmasa yine çıkar dolaşır baska bi yerde bulabilirdim belki ama ramazan dolayısiyle kapalıyız arkadaşım yapabilecek pek bişi yok yanii..Ya koçtaşa gideceksin yada el mahkum bekleyeceksin.

Len deccall, demedim mi olm son kalan osram night breaker i ben aldım diye, hayır bitmese alırım sorun değil ama bitti işte.

Evini de biliyom zaten, dur ben seni de evinden aldırayım kuvvetmacunuyla beraber :)

hadi ben neysede kuvvetmirayı biraz zor aldırırsın yani demedi deme :)

sorma hocam ya, yallı yunusun işi işte...kendine aldı ampülü bizimkini sallıyo..o değil alacağımız da sık bulunan osram night breaker ampül...öyle çine bulaşacak kadar bi malzeme değil..

Heee ben de hala su çakarlı led'ler sandım :) Pardon yaa =D

Heee ben de hala su çakarlı led'ler sandım :) Pardon yaa =D

çakarlı ledleri hallettim aldım yatıyolar şu an masamda ama şu da gelsin de hepsini beraber halledeyim dedim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------

sesin solupun çıkmıyo abi ne zamandır nerelerdesin..?

benim planım olmasa çıkardım...

hanım istanbul'daydı geldi bebişide çok özlemişim 2-3 gün vakit geçirdik beraber motorda aşagıda yatıyor gezeyim kendine gelsin biraz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar