[Ankara - MT]

Abi 7de cikicam işten (şimdi belli oldu)olazsa arayım cikinca bana uyar

Eren'im ses cikmadi senden. 7 gibi turu tamamlayip cayyoluna ulasmistik biz :) Aklimdaki rota olmadi arkadasin koruma eksigi yuzunden Ikea'nin ordan cevre yolu incek direkt. Gerci keyifli tek tuk viraj var orda da bi de sakindi epey o saatlerde =D

Eren'im ses cikmadi senden. 7 gibi turu tamamlayip cayyoluna ulasmistik biz :) Aklimdaki rota olmadi arkadasin koruma eksigi yuzunden Ikea'nin ordan cevre yolu incek direkt. Gerci keyifli tek tuk viraj var orda da bi de sakindi epey o saatlerde =D

8bucukta anca cikabildim abi işten o saatten sonrada aramadim dolaniyosunuzdur yetisemem diye başka zaman artik kısmet değilmiş :)

erro yanı yokmu bı hareket paslandım ben ya :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

a.s nasılsın kardesım

ben askerden bı geldım pır geldım bı kere gezıye katılabıldım oda bı kac arkdaslarla en kısa zmaanda goruselım ama hbrlernızı beklıyorum tanısalım barı :) bı taylan hocamı tanıyorum okadar

ben askerden bı geldım pır geldım bı kere gezıye katılabıldım oda bı kac arkdaslarla en kısa zmaanda goruselım ama hbrlernızı beklıyorum tanısalım barı :) bı taylan hocamı tanıyorum okadar

bekleriz her zaman..hoşeldin diyelim o zaman...

yunus benim ampül noldu aslanım...?

Len hayırsız tosbağalar, akşam bişey yapan var mı? Yoksa yine Yunusgile uğrarız mı dionuz:) Bahçeli Tunalı falan düşünen varsa haber edin.

o zaman ben şimdi sekansın oraya gidiyom...iftardan sonra yunusların parkta takılırız diyelim..plan değişirse de bana uyar...

Senin iki günde gelen ampül benim niye 15 Günde geliyo la, adama baski yap arkadasa ve tüm internet camiasina rezil oldüm ticari itibarim iki paralik oldu de

olm senin şu telefonundan forumcak muzdaribiz la herkez arkadandan diyo bu erhan yazdığı karakterlerin farkında değil yahut nikeraguacası mükemmell!! hayır yazdıklarını okumuyonda galiba

nası bi yazı şeklidir bu yahu :jocolor:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar