[Ankara - MT]

valla buluşma olursa ben gelebilirim ama bi kaç işim var...duruma göre 9 gibi boşa çıkma ihtimalim var, planlar uymazsa 8 de de boşa çıkabilirim...

taylan hocam bugün almak için benim fırsatım olmayabilir, arabayla olduğum bi zaman geçerken alabilirim senden...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

böyle bir olayın amliyeti ne olur beyler, aşağı yukarı...?
benim projede sol taraf sac olup karşıyı duvara dayıyorum...

cbf600nyeniantalar034wi6.jpg

valla buluşma olursa ben gelebilirim ama bi kaç işim var...duruma göre 9 gibi boşa çıkma ihtimalim var, planlar uymazsa 8 de de boşa çıkabilirim...

taylan hocam bugün almak için benim fırsatım olmayabilir, arabayla olduğum bi zaman geçerken alabilirim senden...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

böyle bir olayın amliyeti ne olur beyler, aşağı yukarı...?
benim projede sol taraf sac olup karşıyı duvara dayıyorum...

http://img174.imageshack.us/img174/4323/cbf600nyeniantalar034wi6.jpg

erhan ölçüleri tam verip bi demir doğramacı ile görüşmek lazım aramızda onlardan yok tahminim ama forumdan Piyanist_irfan abimize bi pm at ölçüleri belki biliyordur bunların fiyatlarını falan..
Birde zor bir işlem değil aslında kaynak makinesi olacak flex olacak parçaları alıp yap-boz gibi birleştireceksin..

Erhan, yakınız zaten, herhangi bir zamanda geçerken alırsın. Evdeysem tabii.
Ben akşam üstü (6 gibi) bi bahçeli yapıp birşeyler yemeyi düşünüyorum. Katılmak isteyen facebook daki grup sayfamızdan telefonumu alabilir, arayabilir, mesaj gönderebilir.

ben motorla geldim bana uyar taylan biliyorsun ben saat 7de çıkıyorum bahçeli de sana eşlik ederim. erhan saat 8-9 gibi seninle de gezerim. ugur seninlede otabanda uçarım :)) her şeyi yaparım :)))
her kez ayrı bir şey diyor yok mu ortada buluşsak.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selçuk abi sende çok uçmalı kaçmalı takılıyorsun :)

bütün gün kapalı alanda deliriyorum. iş güç yok zaten iyice sıkıldım. yer arıyorum kendime valla

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en güzelini yapıyorsun abi takılıyorum :)
ben de evde eşyaları topluyorum.bi nevi spor yapıyorum.akşama sabit yerde bi toplaşma varsa,ben de gelmek isterim evde sıkıldım valla :(

Ben birazdan cikiyorum :wiinkk: Mesai cikis saati sehir taraflarina inmeme ihtimal yok benim ne yazik ki trafikte olurum herhalde sicaktan :( Hacettepe/Armada arasi sehir tarafina dogru 45 dakika suruyor o saatte, motorlar bile gecemiyor sikisikliktan :(

erhan sen ne yapacaksın

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:09 ----------

millet gelin bahçeliye işte

Ula tam da benlik bulusma olmus valla, geleydim iyiydi, ee bugun var mi bisiler yapmayi dusunenler, malum cuma, hafta sonu falan yani?

Annemin işleri ile uğraşıyordum Erhan o yüzden gelemedim.
Annemi dün Ramazan Umresine gönderdik.
Bu arada hepinizin ramazan ayı mübarek olsun...
abi 1 ay çok fazla kişiden ses çıkmaz gibi geliyo:)
çarşamba gün seni bekledik buluşmaya gelmedin...dün de 6 kişi buluşup bahçeli tunalı falan takıldık..sonra dağıldık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar