Güncel diyelim.
Erhan senin bulduğun yer yapmıyor mu? ZZR Koraya yardım noktasında??
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
.........................Erhan bu konuda yardım için...Ya ben dörtlü sinyal olayını çok arıyorum arkadan uzunları yakıp gelenler, dibine girenler için vs. çok lazım oluyor derdimi anlatamıyorum okuzlere, bu işi düzgünce motosikletler için yapabilecek var mıdır acep buralarda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------
Hocam bi dahaki bulusmada ben kisaca acikliim isterseniz o egitimleri almayi dusunen arkadaslara. Yurtdisi sertifikali hocalardan guvenli surus ve ileri surus aldim ben. Ilgilenen arkadaslara CaliforniaSuperBikeSchool ile ilgili bilgilendirmeyi de yaparim. Sadece racing'ci isi demeyin cogu teknik tum motorlar icin gecerli![]()
Ozet olarak guzel fikir :thumleft: Tam destek benden :cat:
FatihKARAKAŞ Nickli Üyeden Alıntı
İleri sürüş teknikleri ile forum üyelerinden oocan uluslararası geçerli sertifikalı eğitimler veriyor diye biliyorum.
Geçen yemek sırasında bu konu konuşulmuştu. Ankara MT olarak bu tip eğitim organizasyonu yapılırsa katılmayı düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/memb...can-65496.html
FATİH,OOCAN HOCA VE UGUR ........BU EĞİTİM KONUSU GÜME GİTMESİN .....