bence bunu yiba çarşısında çözebilirsin.çinli motorların 4lü flaşör devresini alırsan kendin bile uygulayabilirsin .Ya ben dörtlü sinyal olayını çok arıyorum arkadan uzunları yakıp gelenler, dibine girenler için vs. çok lazım oluyor derdimi anlatamıyorum okuzlere, bu işi düzgünce motosikletler için yapabilecek var mıdır acep buralarda.
Murat hocam hoşgeldiniz öncelikle,
Kimse yazmamış niyeyse ben yazayım baritoplanmalar geziler vs burdan ve facebook sayfasından duyrulmakta,
sadece takip etmeniz yeterli sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız..:rendeer:
motorunu benim gibi site dışına park edipde uykusunda, motorunu kamyonetin arkasına atıp kahkahalar atarak kaçan 3 kişi görmek istemeyen biri olarak ne gibi önlem almayı önerirsiniz? benim aklıma gelen
1-kalın bir zincir ve sağlam kilitle demirlere bağlamak
2-alarmlı disk kilidi takmak ( yine rüyada adamlar kamyonete atıyor ama alarma aldırmıyorlar kahkahalar var haayyıırrr)
3-site yönetimi ile kavgayı ve üstünde zıplayan veletlere hiişşt lan eşek sıpaları inin lan üstünden demeyi göze almak (puff)
varsa önerisi olan sevinirim.
motorunu benim gibi site dışına park edipde uykusunda, motorunu kamyonetin arkasına atıp kahkahalar atarak kaçan 3 kişi görmek istemeyen biri olarak ne gibi önlem almayı önerirsiniz? benim aklıma gelen
1-kalın bir zincir ve sağlam kilitle demirlere bağlamak
2-alarmlı disk kilidi takmak ( yine rüyada adamlar kamyonete atıyor ama alarma aldırmıyorlar kahkahalar var haayyıırrr)
3-site yönetimi ile kavgayı ve üstünde zıplayan veletlere hiişşt lan eşek sıpaları inin lan üstünden demeyi göze almak (puff)
varsa önerisi olan sevinirim.
Güncel diyelim.Ya ben dörtlü sinyal olayını çok arıyorum arkadan uzunları yakıp gelenler, dibine girenler için vs. çok lazım oluyor derdimi anlatamıyorum okuzlere, bu işi düzgünce motosikletler için yapabilecek var mıdır acep buralarda.
facebook adresinizi ögrenebilirmiyim tşkler
facebook adresinizi ögrenebilirmiyim tşkler
Kesinlikle. Motora başlarken kendime bir söz vermiştim. Eksik ekipmanla ASLA motor üzerine çıkmiicam diye. Katalitiğe inat da tutuyorum sözümü :cherry:
O kadar da kötü değil be abi. Biraz paraya kıyıp yazlık iyi havalandırmalı bir şeyler alırsan 50-60km yetiyor havalandırma için :cat: Ama şehir içi trafikte haklısın :farao: Ama ekipman eksikliği nedeni ile başına bir şey gelince insan keşke terleseymişim biraz diyor :salut:
Trafikte ben de kendimi arabadaymış gibi düşünüyorum. Full duran ve yeşil yanmasına daha çok olan durumlarda yalnızca araları kullanıyorum.
Genel olarak benim çıkardığım sonuç herkesin mutlaka sertifikalı güvenli sürüş eğitimini alması gerektiği. Trafikte böylece kendimizi riske atmadan güvenli ve keyifli bir biçimde daha rahat motorun keyfini çıkarabiliriz.
Frenlere gelince boş bir yolda bol bol panik fren çalışmak lazım. Böylece refleks haline gelir ön+arka kullanımı. Yüksek süratte bile arkayı kaydırmadan, önü kitlemeden durabiliriz böylece. Ne gerek var diyor insan ama ihtiyaç olduğunda hayat kurtaracak bir çalışma bu.
250 ile ben de duran trafikte o kadar rahattım da eğer ilerde cc büyültmeyi düşünüyorsanız bunun keyfini çıkarın :cat:
hocam tabiki öncelik kapalı otopark..sizde yoksa yan binaların değerlendirilebilir...elbette varolan bütün kilit sistemlerinin olması avantaj...site de oturuyosanız avantajınıza kendinize bir köşe ayarlayabilirsiniz...arabanız varsa önüne de arabayı çekebilirsiniz...ayrıca branda tavsiye ediyo herkes dikkat çekmemesi için...böylece sitenin çocukları da üzerine çıkamaz...ben apartman otoparkına demirden kapalı bir kafes yaptırmayı planlıyorum, apartmandan izin aldım...
Facebook adresim daha önce verilmiş ancak ben tekrar linki ekliyorum.
http://www.facebook.com/groups/162405583878884/
Bu arada Aydın / Didim deyim. Gün boyu yol yorgunluğunu atmaya çalıştım, şimdi internette motor kiralayabilir miyim? diye araştırıyorum.
Geçenki gezi de Murat soruyordu "Abi sizde benim gibi gece kalkıp motorunuza camdan bakıyor musunuz?"
Vallahi özledim motoru yaaa..
Herkese bol selamlar.....
Facebook adresim daha önce verilmiş ancak ben tekrar linki ekliyorum.
http://www.facebook.com/groups/162405583878884/
Bu arada Aydın / Didim deyim. Gün boyu yol yorgunluğunu atmaya çalıştım, şimdi internette motor kiralayabilir miyim? diye araştırıyorum.
Geçenki gezi de Murat soruyordu "Abi sizde benim gibi gece kalkıp motorunuza camdan bakıyor musunuz?"
Vallahi özledim motoru yaaa..
Herkese bol selamlar.....
İleri sürüş teknikleri ile forum üyelerinden oocan uluslararası geçerli sertifikalı eğitimler veriyor diye biliyorum.
Geçen yemek sırasında bu konu konuşulmuştu. Ankara MT olarak bu tip eğitim organizasyonu yapılırsa katılmayı düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/members/oocan-65496.html
Hayatımın ilk yolunu(uzunu kısası yok ilk kez gezdim motorla) yaptık müthiş eğlenceliydi :bestmt:
Selamlar arkadaşlar
gezilerinizi ve fotolarınızı inceledim ve çok imrendim
Bende Ankara'lı bir motosiklet tutkunu olarak gezilerinize dahil olmak istiyorum
beni de aranıza kabul ederseniz memnun olurum
organizasyonlarınızda görüşmek dileğiyle
MURAT
merhaba arkadaşlar bende dün motorumu getirdim istanbul'dan artık sizinle gezilere gelebilirim kabul ederseniz. resimlere bakıp iç çekme günleri bitsin artık değil mi?
ben farklı bi şehir de mi kullanıoyrum acaba..?
şu ana kadar herhangi bilinçli ya da istemeden olan bi tacizle karşılaşmadım...iki taksici yol verdi...bir minibüscü benim geçmem için arabasını geri saldı....bi araba yanındakiyle arasını açtı beni görünce,ışıklarda beklerken trafik polisi sen geç bekleme dedi....dibime yanaşan, yaklaşan olmadı, sadece ışıklarda arabalarını deneyenler oldu bi kaç kereyanımdan geçmeden önce kornayla uyaranlar da cabası...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
hatta bu motorla trafik zozrluğunu da amma abartmışlar diye bile geçirdim içimden![]()