[Ankara - MT]

Fatih sen bize önderlik edersin zira Erhanla biz iki ACEMİYİZ...Yer konusunda da öneriniz olursa açığız

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

(28 günde ) Bir ayda 4 tane Cumartesi var, yaz 4 ay desek, 1 ayda ramazan, 3x4=12 cumartesi var...Hesaplayayım dedim öylesine:)

Arkadaşlar Facebook ta Özgür Beypazarı önerisinde bulundu.
Hüseyin organize etmeyince katılım sönük oluyor bayağı...
Adana MT organizasyon konusunda imrendiriyor...

1..Osman
2..Erhan
3..Fatih
4..Koray
5..Bülent (inşallah bir aksilik çıkmazsa)

Özgür ve arkadaşları sanırsam daha erken gidecekler, siz 11:30 diyodunuz Efe Honda diye, o zaman ben de 11:30 da Efe Honda da olurum bir terslik olmazsa. Telefonlar var zaten, sorun olursa araşırız.

Biri şu çadıra yorum yapsın. Ulan belkide hiç ihtiyacım olmayacak bişeyi sırf ucuz diye alanlar arasına katılacam neredeyse..
Yüzünde gülücükler açan çocuk :)
Bn aldım o çadırdan bakalım gelsin dikeriz çadırı icabında..
Ha ne olur bi gece beni aradığında pencereden dışarı fırlatırım çadırı sana test etmiş olursun :queen: :mrgreen:

Motosikleti
VFR1200X
Gelince bana haber verde size geliyim hemen dikelim çadırı bi bakalım kalitesine :cat:

Bende gelmek isterdim ama bu hafta sonu adaptasyon sürecinin sonu(motosiklet kursu):pr:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------

[/COLOR]
abi muhtemelen 11.30-12 gibi müsait olurum...dönüş de 4-5 gibi olursa iyi olur..kızılcahamamdan ziyade şöyle yatmalık virajlar olsa iyi olmamı...ama çevrede de fazla yok sanırım...

Ayaş - Polatlı arası yol güzeldir...

Ankara'dan Konya'ya 2 motor 4 kişiyiz . Daha konaklama yerleri vs. belli değil.. Ortak karar alınacak...İlgilenen arkadaşlar isim eklesin
1)Kenan Yılmaz-Çağlar Abatay
2)Veysel Abatay-Cihan Abatay
3)
4)
5)

26.06.2012 Salı Sabah erken gidiş.. Gece dönüş şeklinde Gün içinde şehir gezilcek

Arkadaşlar bugün Beypazarına gidemeyip benim gibi aklı orada kalanlar için yarın bir organizasyon yapıyoruz :) Bugünkü tayfadan da gelecekler olabilir düşüncesiyle rotanın aynı olmaması açısında Kızılcahamam olarak planladık, ben şehir dışından geleceğim için eğer herkese uyarsa öğleden sonra 14:00 civarı hareket edicez, muhtemel liste şimdilik şöyle :)

1- Koray+1
2- Buğra+1
3- Ekrem+1 (?)
4- Bülent
5- Ahmet (?)
6- Ozan
7- ...
8- ...
9- ...
10- ...

Göründüğü üzere guruptaki östrojen seviyesini artırmaya çalışıyoruz ama bakalım :cherry:

Arkadaşlar bugün Beypazarına gidemeyip benim gibi aklı orada kalanlar için yarın bir organizasyon yapıyoruz :) Bugünkü tayfadan da gelecekler olabilir düşüncesiyle rotanın aynı olmaması açısında Kızılcahamam olarak planladık, ben şehir dışından geleceğim için eğer herkese uyarsa öğleden sonra 14:00 civarı hareket edicez, muhtemel liste şimdilik şöyle :)

1- Koray+1
2- Buğra+1
3- Ekrem+1 (?)
4- Bülent
5- Ahmet (?)
6- Ozan
7- ...
8- ...
9- ...
10- ...

Göründüğü üzere guruptaki östrojen seviyesini artırmaya çalışıyoruz ama bakalım :cherry:

Valla cikis saati ve hedef cok guzel icimde kalicak bu gezi :( Haftaya da umarim yine tekrarlarsiniz da ben de katilirim :) Iyi seyahatler :cat:

8-9 kişi olarak çıktığımız geziyi tamamladık...saat 12 gibi efe honda dan hareket edilip beypazaraı gişirişinden karagöle saptık...orda grup 2 ye ayrıldı...birinci grup oradan bolu ankara rotasını takip etmek istedi...vakit kısıtı olanlar ise aynı yolu geri dönüp yol üstünde yemek yiyip yolculuğumuzu tamamladık..katılan arkadaşlara teşekkür ederim...güzel bi gündü..

1- Koray+1
2- Buğra+1
3- Ekrem+1 (?)
4- Bülent
5- Ahmet (?)
6- Ozan
7- Evren
8- ...
9- ...
10- ...

Listeye kendimi ekledim ama bulusma yeri neresidir belirtir misiniz? Eger organizasyon iptal olur ise uyari yazarsaniz sevinirim. O durumda daha erken solo cikmayi dusunuyorum.

Bu vesile ile kendimi de kisaca tanitayim. listenin pasif takipcilerindenim. ER-5 kullanıyorum yaklaşık 15000 km.dir. mühendisim, 32 yasindayim, daha fazlasini merak ederseniz yarin konusuruz.

gorusmek uzere.

1- Koray+1
2- Buğra+1
3- Ekrem+1 (?)
4- Bülent
5- Ahmet (?)
6- Ozan
7- Evren
8- Turgay
9- ...
10- ...

Buluşma mekanı v.s belli mi beyler ?

1- Koray+1
2- Buğra+1
3- Ekrem+1 (?)
4- Bülent
5- Ahmet (?)
6- Ozan
7- ...
8- ...
9- ...
10- ...

Herkese slm.

Harikasınız benim de iki kişi gelesim geldi :) gelmekten ötee :) Korayım nerdesin yahuuu ?

Motosikleti
VFR1200X
Buluşma yeri hakkında birşey kararlaştıramadık henüz ama çok da problem olmaz. Mutlaka bir şekilde buraya yazarız sabahdan. Olursa listede olupda bizde telefon numarası olmayan arkadaşlarla bi irtibat sorunumuz olur diye tahmin ediyorum. Bunu engellemek adına isteyen özel mesaj ile telefon numarasını bana veya koraya gönderebilir.

Ben sanırsam 2 kişi gelemeyebilirim şuan gene belirsizlikler içindeyim :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar