1..Osman
2..Erhan
3..Fatih
bey nereden çıkıyor anlamadım şimdi...
)
2..Erhan
3..Fatih
bey nereden çıkıyor anlamadım şimdi...
Yüzünde gülücükler açan çocukBiri şu çadıra yorum yapsın. Ulan belkide hiç ihtiyacım olmayacak bişeyi sırf ucuz diye alanlar arasına katılacam neredeyse..
abi muhtemelen 11.30-12 gibi müsait olurum...dönüş de 4-5 gibi olursa iyi olur..kızılcahamamdan ziyade şöyle yatmalık virajlar olsa iyi olmamı...ama çevrede de fazla yok sanırım...
Arkadaşlar bugün Beypazarına gidemeyip benim gibi aklı orada kalanlar için yarın bir organizasyon yapıyoruzBugünkü tayfadan da gelecekler olabilir düşüncesiyle rotanın aynı olmaması açısında Kızılcahamam olarak planladık, ben şehir dışından geleceğim için eğer herkese uyarsa öğleden sonra 14:00 civarı hareket edicez, muhtemel liste şimdilik şöyle
1- Koray+1
2- Buğra+1
3- Ekrem+1 (?)
4- Bülent
5- Ahmet (?)
6- Ozan
7- ...
8- ...
9- ...
10- ...
Göründüğü üzere guruptaki östrojen seviyesini artırmaya çalışıyoruz ama bakalım :cherry:
Arkadaşlar bugün Beypazarına gidemeyip benim gibi aklı orada kalanlar için yarın bir organizasyon yapıyoruzBugünkü tayfadan da gelecekler olabilir düşüncesiyle rotanın aynı olmaması açısında Kızılcahamam olarak planladık, ben şehir dışından geleceğim için eğer herkese uyarsa öğleden sonra 14:00 civarı hareket edicez, muhtemel liste şimdilik şöyle
1- Koray+1
2- Buğra+1
3- Ekrem+1 (?)
4- Bülent
5- Ahmet (?)
6- Ozan
7- Evren
8- ...
9- ...
10- ...
Göründüğü üzere guruptaki östrojen seviyesini artırmaya çalışıyoruz ama bakalım :cherry:
1- Koray+1
2- Buğra+1
3- Ekrem+1 (?)
4- Bülent
5- Ahmet (?)
6- Ozan
7- ...
8- ...
9- ...
10- ...