Hafta sonu için yağışlı diyorlardı, gerçi bugün de yağışlı görünüyor ama hava biraz fazla açık...
Şu da iyiymiş,
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/149486_302306019855473_889046808_n.jpg
"oğlum endurocu demeye utandım" :mrgreen:
Hafta sonu için yağışlı diyorlardı, gerçi bugün de yağışlı görünüyor ama hava biraz fazla açık...
Şu da iyiymiş,
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/149486_302306019855473_889046808_n.jpg
"oğlum endurocu demeye utandım" :mrgreen:
evet esata aldık motoru.şimdilik ehliyet yok ileriki bir zamana kaldı.şimdi evden çıkıyorum mühye ye doğru orada biraz çalışma yapacağız.manevra panik fren vs.müsait olan gelmek isteyen buyursun.akşam için de bişeyler düşünülürse telefonun ucundayım.görüşmek üzere:king:
Aksam yagisli olabilir,gerci az yagacak diyor hava durumu ama islanabiliriz biraz, aramizda sekerden yapilanlar varsa bunu dikkate alsin, benim de icimde minik bir endulucu oldugundan bana sorun degil:bounce:. Ahlatlibel var, su hali saha tenis kortu falan var, oranin tepesinde, orda cimlere yayilabiliriz ama galiba otopark paraliydi diye hatirliyorum bir de alkol olup olmadigindan pek emin degilim. Onun disinda boyle acik alan onerisi olan varsa konussun, eymir diycem ama gecen sefer koray bizi zor sokmustu, yassah hemserim diyolardi, bu sefer nolur bilemem. Bence de acik alan olursa daha iyi olur sanki, aksam serin olabilir ona gore hazirlikli olun.
kawa'cı arkadaşlar acil usta tavsiyesine ihtiyacım var, metin usta'yı aradım adam ben bakmam başka bi yere göster dedi telefonda şaştım kaldım=)
Ankara li uyelerden fatih karakas in bir er-5 i vardi, yakin zamanda satti diye biliyorum. Elektrik problemi vardi onunda, devir gostergesi calismiyordu, akusel sorunlari vardi, kime yaptirdi bilmiyorum ama sorunu cozmustu, onunla irtibata gecebilirsen belki yardimci olabilir. Bu kadar net hatirlamamamin sebebi, zamaninda onun motorunu almayi dusunmemdir onu da belirteyim, kendisini sahsen tanimam.
Bir de turan gunes bulvari tarafinda sinan usta vardir, tiflis caddesi uzerinde, ona bir ugrayabilirsin, benim calistigim yere cok yakin, en azindan fikrini alirsin, gayet iyi bir ustadir, benim ne derdim olduysa cozdu bugune kadar.