olm bak lanlı lunlu konuşupda adamı dellendirme bak seviyeyi düşürdüğün yetmiyomuş gibi bide üste çıkmaya çalışıyon töbeee töbeeee :queen:
Seviyeyi de düşürürüm üste de çıkarım olm, yapım bu, forum yöneticisi gibiyim elllaaamm
olm bak lanlı lunlu konuşupda adamı dellendirme bak seviyeyi düşürdüğün yetmiyomuş gibi bide üste çıkmaya çalışıyon töbeee töbeeee :queen:
sabrinin barcelona halk plajında slip don ve şambrel ile yüzdüğü videoyu arıyordum, buraya geldim
ulusta yağmur yok hoş olsada beni pek bağlamıyor ama şuan için tatlı su motorcuları evlerine gönül rahatlığı ile gidebilir görünüyor :cherry:
bu klipte,birbirlerine çok değer veren sevgili mavi istiridye barı sakinleri sakinliklerini bozan kişileri dansa kaldırıyorlarkenan araya kaynak oluyolar olm kavga bilem edemiyoz :queen: :mrgreen: ulusta yağmur yok hoş olsada beni pek bağlamıyor ama şuan için tatlı su motorcuları evlerine gönül rahatlığı ile gidebilir görünüyor :cherry:
Bide unutmadan hüseyin başkan ne demek isteniyor bu klipte??![]()
[YT]tdbt-sx5MDc[/YT]
bende yeni aldım 28 gün oldu,şuanda 1850 km deyim. İlk başlarda çukurlardan kaçamıyordum,kör gibi 10-15 metre ötedeki çukura giriyodum.Stop ettirme genelde yanlış viteste kalkarken olurdu.Şuan da; birazda lastiklerden büyük çoğunlukta tecrübeden dolayı ne çukura giriyorum nede stop ettiriyorum.Kendimce faydalı olacak ayağımı yere koymadan dengede durmayı geliştiriyorum.Motorla hergün yeni bişey öğreniyorsun.yaw ben bu motor olayını kıvıramıyo muyum neyim anlamadım..gerçi daha 40 km anca oldu...araya da biraz zaman girdi...bugün 2 kere stop ettirdim...bir de benim motorun daha zor kontraya gelme olayı olabilir mi? heyecandan mı bilmiyorum ama kasis ve çukurlardan kaçamıyorum
bende yeni aldım 28 gün oldu,şuanda 1850 km deyim. İlk başlarda çukurlardan kaçamıyordum,kör gibi 10-15 metre ötedeki çukura giriyodum.Stop ettirme genelde yanlış viteste kalkarken olurdu.Şuan da; birazda lastiklerden büyük çoğunlukta tecrübeden dolayı ne çukura giriyorum nede stop ettiriyorum.Kendimce faydalı olacak ayağımı yere koymadan dengede durmayı geliştiriyorum.Motorla hergün yeni bişey öğreniyorsun.
Tavsiyem km yap;yağmur,soğuk,rüzgar demeden.Hergün işe gidiyorum kamu kurumunda çalışmaktayım, 10-15dk da kıyafetleri çıkarıp,kıravatı takıyorum içeri giriyorum,milletin bi bakışı var anlatamam.