[Ankara - MT]

Havanın güzelliğe bak ruhsat ve akümüde aldım kim tutar beni söliin bana :D bügü Berkanta ekipman almaya gidicez motomax a sonrada taide motoruna yaz bakımı ardında pratik çalışmalar ve o da bir motorcu olcak :D bi aksiyon olucak mı??

Havanın güzelliğe bak ruhsat ve akümüde aldım kim tutar beni söliin bana :D bügü Berkanta ekipman almaya gidicez motomax a sonrada taide motoruna yaz bakımı ardında pratik çalışmalar ve o da bir motorcu olcak :D bi aksiyon olucak mı??

bizde yunusla saat 1 de etlikte olmak üzere motora bakmaya gidiyoruz...

Biz saat 2de çıkıp çerkeşin oradaki bedil köyüne gidiyoruz. saat 14.00' de 4.44' den hareket edip gidip çadırımızı kurup, içkilerin gözüne vurup, muhabbetin köküne inip, ertesi gün ağaç dikme olayının akabinde öğleden sonra çıkıp tekrar Ankara' ya dönüş var.

Motosikleti
VFR1200X
Biz saat 2de çıkıp çerkeşin oradaki bedil köyüne gidiyoruz. saat 14.00' de 4.44' den hareket edip gidip çadırımızı kurup, içkilerin gözüne vurup, muhabbetin köküne inip, ertesi gün ağaç dikme olayının akabinde öğleden sonra çıkıp tekrar Ankara' ya dönüş var.
Ağaçlar için çukur açma işini kim yapacak sen mi? :)

beyler; çalsın sazlar oynasın gızlar;

yunus ile baktığımız cbr 250 r ile el sıkıştık...deviri pazartesi günü gerçekleştircez inşallah...

Herkese selam..
Bugün hava çok güzel. Gazlamak isteyen olursa telefonum: 05325952481

---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:54 ----------

yunus ile baktığımız cbr 250 r ile el sıkıştık...deviri pazartesi günü gerçekleştircez inşallah...
Hayırlı olsun tekerin düz bassın. Bende fz6 almak üzereyim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Erhan hayırlı olsun :)

pazartesi fotoraf makinasınıda alayım yanıma unutmazsam :)

Herkese selam..
Bugün hava çok güzel. Gazlamak isteyen olursa telefonum: 05325952481

---------- Post added at 14:56 ---------- Previous post was at 14:54 ----------

Hayırlı olsun tekerin düz bassın. Bende fz6 almak üzereyim...

abi sen naptın vardınmı bi neticeye??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hüseyin abi nerelerde ?

buluşan var mı ?

4 44 motor un orda garaj mı var demişti, hatırlayamadım ben

çok sağolun beyler Allah her isteyene nasip etsin inşallah...

bu arada birden bi telaş sardı beni anlamsızca:)
çadırım yok, kilidim yok falan...zincir yağı, WD 40, botun acelesi var mı acaba falan, motorda geçenki fırtınadan dolayı baya tozluydu, yıkanması lazım ama nasıl ne zaman..her şey birbirine girdi:)

Motosikleti
VFR1200X
Arkadaşlar benim gözüm pek kesmiyordu ama yarın tuzgölüne gidelim diyenlerin sesi artmaya başladı. Eğer gidelecek olursak gelmek isteyen olur mu acaba? (sanırım 100-150 km mesafe)En geç bu gece karar verip foruma yazarız yarın sabah toplanırız. 60-90 km hızlarla keyifli bir sürüş ile gelebilirim diyenler takipde olsun. Bilginize..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar