[Ankara - MT]

abicim madem 250cc kategorisi var hyosung gv250 nıye düşünmüyorsun...
bu motoru kullanana kadar bayağı hafife almıştım....yüksek devirde iyi gidiyor namıssız :)

düşünm,yor değilim ama su an için mevcut ilanlardan elime gecen alınabılecek motor (bütçeye göre) olarak bulduğum motorları yazdım...
yoksa 2008 sonrası guzel motor :) ve ankarada 2008 ustu yok bırtane 2010 model var 8 lıra yazmıs kanuninin sıtesinde yanlıs hatırlamıyorsam 8250 yazıyordu 0 ı :)

Güzel oldu ya, her ne kadar az kalsam da yine de güzel sohbetimizi ettik, teşekkürler herkese :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim için güzel bir akşam oldu. teşekkür ederim. :cherry:

ben erken ayrıldım yaa..sonradan gelen arkadaşlarla konuşamadık...

Zincir temizliği için kullanabileceğim gazyağını nerden bulabilirm Ankara'da? (mümkünse Çankaya civarı) Bildiğim kadarıyla şehirdeki benzinliklerde artık yok.

Zincir temizliği için kullanabileceğim gazyağını nerden bulabilirm Ankara'da? (mümkünse Çankaya civarı) Bildiğim kadarıyla şehirdeki benzinliklerde artık yok.

Akköprüdeki çevik kuvveti geçtikten sonraki petrolde mevcut en son ordan almıştım ben.

ben bi ara kırıkkaleden getirtiyodum baktım olmaycak, sonra "CASTROL SPECIAL BIKE CLEANER" kullandım.

Fuara gittiğimde oradan bakacağım ama gazyağı hem ekonomik hem de daha kolay bir çözüm gibi görünüyor.
Zincir yağı olarak da Würth/Ipone/Motul zincir yağları hem yağlama kabiliyeti ve dayanıklılığı hem de sıçramaması/bulaşmaması açısından tavsiye edilir gibi görülüyor. Fuardan bakacağım. Uygun bulursam alırım.

ben bi ara kırıkkaleden getirtiyodum baktım olmaycak, sonra "CASTROL SPECIAL BIKE CLEANER" kullandım.

mahhalle olarak bilmiyorum ama şöyle tarifliyeyim aşti den ankamall istikametinde giderken ankamal köprüsünden ulus dolmuş duraklarına doğru döneceksin (ulus tarafına) ordaki benziklerden birinde vardı sol tarafta kalıyo giderken :) ankarayı daha iyi bilenler daha dogru tarif yapabilir galiba :D

valla umdugumdan sıcak karsılandım efem :p:p
mutlu mutlu oldum,hatta fuara beraber gıtmeye karar verdık :cat:
yolda bol gırgır,eglence olacaga benzer :flower:

kim kim beraber gidiyo fuara...? bişey kararlaştırıldı mı benden sonra..?

Arkadaşlar, ben fuara gitmeyeceğim, Harley' in çekilmesi zaten kawasaki nin gelmemesi, alınacak birşeyin olmaması ve gidenlerin çekilen pek çok fotoğrafından zaten fuarın gezilebilme ihtimali beni caydırdı. Fuarın masrafı ile çok daha faydalı şeyler yapabileceğimi düşününce iyice vazgeçtim, nasılda özgür bana anlatır herşeyi, iyi yolculuklar sizlere, amman dikkatli gidin, ankarada geldiğinizde görüşürüz.

Arkadaşlar, ben fuara gitmeyeceğim, Harley' in çekilmesi zaten kawasaki nin gelmemesi, alınacak birşeyin olmaması ve gidenlerin çekilen pek çok fotoğrafından zaten fuarın gezilebilme ihtimali beni caydırdı. Fuarın masrafı ile çok daha faydalı şeyler yapabileceğimi düşününce iyice vazgeçtim, nasılda özgür bana anlatır herşeyi, iyi yolculuklar sizlere, amman dikkatli gidin, ankarada geldiğinizde görüşürüz.

Abi gelseydin iyi olurdu aslında, daha bu gün konuştuk Özgürle nasıl yapsak falan diye ama senin vazgeçtiğinden haberim yoktu hacı, hayırlısı olsun, bir ihtiyacın olursa biz sana alırız artık :wiinkk:

Kenan, Hacı, senin motorun geri vites dişlisi de amma kuvvetliymiş... :p Önce motorla gidicem dedin, sonra arabayla dedin şimdi de hiç gitmiyorum diyosun... Tam gaz, Geri vites ... Bi de park sensörü taktır tam olsun... Geri giderken bi yerlere çarpmazsın... :queen: Hani boğazda rakı-balık yapıcaktık, hani birlikte takılacaktık, hani kuşlar, ağaçlar, binbir renkli çiçekler... :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kenanın ne suçu var.adamlar doğru dürüst fuar yapmıyor.harley bile yok.amaç çin motoru görmek ise yiba çarşısına gitmek daha mantıklı olur. :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
düşünm,yor değilim ama su an için mevcut ilanlardan elime gecen alınabılecek motor (bütçeye göre) olarak bulduğum motorları yazdım...
yoksa 2008 sonrası guzel motor :) ve ankarada 2008 ustu yok bırtane 2010 model var 8 lıra yazmıs kanuninin sıtesinde yanlıs hatırlamıyorsam 8250 yazıyordu 0 ı :)
zevk senin abicim...birşey diyemem ama ankaraya da bagımlı kalma derim...eski model japonla uğraşmak yeni model çinli ile uğraşmakdan daha zordur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar