[Ankara - MT]

Gecenin bir yarısı yanımıza gelip bizimle tanışan acayip heyecanlı bir arkadaş vardı hatırladın mı

la kenan bi adamı hatırlayamadın ha al bari resmini koyayım sana

kenanc.jpg

Herkese merhaba,
CBR 600F motorumu Ankara'da bakım için götürebileceğim iyi bir usta arıyorum. Bu işten anlayan, işini layıkıyla yapan, sizlerin referansı ile gidebileceğim, makul fiyatlı bir yer arıyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Herkese merhaba,
CBR 600F motorumu Ankara'da bakım için götürebileceğim iyi bir usta arıyorum. Bu işten anlayan, işini layıkıyla yapan, sizlerin referansı ile gidebileceğim, makul fiyatlı bir yer arıyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.

taylan benim işçilik kalitesi itibariyle tek önerebileceğim yer metin usta'nın yeri, başkent motor.
xt600'lü fatihten aldım isminizi diyebilirsin.
metin usta
başkent motosiklet
gimat oto sanayi sitesi no:18
macunköy-ankara
397 01 93

Herkese merhaba,

arkadaşlar daha iyi bilir ama japon makinaların dilinden en iyi anlayan usta metin ustadır. gimat oto sanayide kime sorsanız yönlendirir sizi. ben referans olamam ama işini çok iyi yaptığını biliyorum. yaşar usta var batıkent sanayide bir de race makinadan anlayan motocenter var roma hamamının arkasında. bildiğim kadarıyla bu 3 usta yüksek hacimli race konusunda işinin ehlidir ama arkadaşlar daha detaylı bilgi verecektir. kolay gelsin

yollar kapanıyo yavaş yavaş..erken çıkacaktım ama big boss iş kitledi akşama bitsin diye...böyle şansın...

:salut:

Bahar gelsin

Donlar çözülsün kaldırımlarda...
Düşüversin süngüsü saçakların
Uyansın toprağım uykusundan.
Bahar gelsin..

Sıyrılsın dallar çıplaklığından
Çatlasın sırrı tomurcuğun.
Bir beşik ırgalansın yeşilliklerce,
Mevsimin boy attığı yerden
Renklerce kanatlar salınsın
Maviliklere....

Etek etek kokular taşınsın bahçelerden
Ve..mevsim öylesine işlesin iliklere.
Gülsün, yüzü gülsün toprağımın.
Açılsın gönlümce pencereler..
Perdelerden mevsime alkış dökülsün...
Gülen dudaklarda bir yeni beste,
Şöyle ahessste ahessste
Bahar gelsin.

arkadaşlar daha iyi bilir ama japon makinaların dilinden en iyi anlayan usta metin ustadır. gimat oto sanayide kime sorsanız yönlendirir sizi. ben referans olamam ama işini çok iyi yaptığını biliyorum. yaşar usta var batıkent sanayide bir de race makinadan anlayan motocenter var roma hamamının arkasında. bildiğim kadarıyla bu 3 usta yüksek hacimli race konusunda işinin ehlidir ama arkadaşlar daha detaylı bilgi verecektir. kolay gelsin
2000 yılında ben de eski motorumu YİBA'nın arkasında Roma Hamamı karşısında daracık bir yerden girilen bir ustaya götürüyordum ama adını hatırlamıyorum. Belki de aynı yerdir (Moto Center). Değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim, yeni önerileri de bekliyorum. Metin usta tavsiye ediliyor gibi görünüyor. Ne diyorsunuz?
Hafta sonu fuara gideceğim, uygun bulursam oradan alacağım birkaç şey (yazlık mont, kask, lastik vb) var aklımda. Dönünce götürmeyi planlıyorum.

2000 yılında ben de eski motorumu YİBA'nın arkasında Roma Hamamı karşısında daracık bir yerden girilen bir ustaya götürüyordum ama adını hatırlamıyorum. Belki de aynı yerdir (Moto Center). Değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim, yeni önerileri de bekliyorum. Metin usta tavsiye ediliyor gibi görünüyor. Ne diyorsunuz?
Hafta sonu fuara gideceğim, uygun bulursam oradan alacağım birkaç şey (yazlık mont, kask, lastik vb) var aklımda. Dönünce götürmeyi planlıyorum.

2000 yılında motocenter yoktu oralarda. ora başka biyerdir.

metin usta tamamdır :cat:

HERKESE İYİ AKŞAMLAR,

BEN ANKARADA ÖĞRENCİYİM DÜN SONUNDA BİR CBF 150 ALMAYI BAŞARABİLDİM

AMA MOTORUN BİR İKİ SIKINTISI VAR BURDAN YOL GÖSTEREN OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM

MOTOR SON 3 AYDIR YATTIĞI İÇİN AKÜ BOŞALMIŞ,

BİR İKİ SAAT GEZ ŞARJ OLUR DİYORLAR DOĞRU MUDUR ACABA?

BİR DE YAĞINI VE HAVA FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM BU İŞİ UYGUN HALLEDEBİLECEK BİRİ VAR MIDIR ACABA?

ÇANKYA TARAFINDA OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:)

HERKESE İYİ AKŞAMLAR,

BEN ANKARADA ÖĞRENCİYİM DÜN SONUNDA BİR CBF 150 ALMAYI BAŞARABİLDİM

AMA MOTORUN BİR İKİ SIKINTISI VAR BURDAN YOL GÖSTEREN OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM

MOTOR SON 3 AYDIR YATTIĞI İÇİN AKÜ BOŞALMIŞ,

BİR İKİ SAAT GEZ ŞARJ OLUR DİYORLAR DOĞRU MUDUR ACABA?

BİR DE YAĞINI VE HAVA FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM BU İŞİ UYGUN HALLEDEBİLECEK BİRİ VAR MIDIR ACABA?

ÇANKYA TARAFINDA OLURSA ÇOK MUTLU OLURUM HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:)

Eğer akün ömrünü tamamlamadıysa ve konjektörün sorunlu değilse şarj olacaktır. basit yağ değişimi filtre değişimi işlemlerini çankayadaki motorcularda yaptırman biraz pahalıya mal olabilir diye tahmin ediyorum. Eğer imkanın varsa batıkent sanayi sitesinde Nail usta var çok iyi insandır. hem tanışmış olursun hemde motorunla ilgili her soruyu ona sorarsın.

Eğer akün ömrünü tamamlamadıysa ve konjektörün sorunlu değilse şarj olacaktır. basit yağ değişimi filtre değişimi işlemlerini çankayadaki motorcularda yaptırman biraz pahalıya mal olabilir diye tahmin ediyorum. Eğer imkanın varsa batıkent sanayi sitesinde Nail usta var çok iyi insandır. hem tanışmış olursun hemde motorunla ilgili her soruyu ona sorarsın.

anladım hocam çok teşşkürler havalar düzelirse ve bulabilirsem dediğin yere giderim ama yine de çankaya da bir babayiğit tamirci çıkar diye de dua ediyorum:)

bide trafik sigortası sordum anadolu sigorta 181 dedi çok yüksek değil mi?

en fazla 90 olur diye düşünmüştüm bilgisi olan var mı acaba?

ben yeni yaptırdım aksigorta 100 küsür çıktı.. daha fazla verme bence. havalar düzelince usta konusunda yardımcı olurum beraber gideriz istersen.ankarada düzgün usta bulmak zordur çok yaşadığım için yardımcı olmak isterim.

ben yeni yaptırdım aksigorta 100 küsür çıktı.. daha fazla verme bence. havalar düzelince usta konusunda yardımcı olurum beraber gideriz istersen.ankarada düzgün usta bulmak zordur çok yaşadığım için yardımcı olmak isterim.[/Q

çok teşekkürler hocam çok iyi olur valla bi de senin motor 250 lik olmasına rağmen 100 küsürse benimkinin 80 90 olması gerekmez mi?

cc ye bakmıyor mu bu sigorta işi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------

ben yeni yaptırdım aksigorta 100 küsür çıktı.. daha fazla verme bence. havalar düzelince usta konusunda yardımcı olurum beraber gideriz istersen.ankarada düzgün usta bulmak zordur çok yaşadığım için yardımcı olmak isterim.

çok teşekkürler hocam çok iyi olur valla bi de senin motor 250 lik olmasına rağmen 100 küsürse benimkinin 80 90 olması gerekmez mi?

cc ye bakmıyor mu bu sigorta işi?

evet motorumu sattım tamam yeni motorlara bakma zamanı geldı.

aklımda 2 tane motor var 2 sınınde artıları var ne yapsam ?

1. en500-1999 model (evet model dusuk bıraz, yakıt bıraz fazla, japon makina, gidişide gayet iyi olduğunu soyleniyor, parça biraz pahalı)
2. venox 250-2008 model (model iyi, yakıt iyi, japon değil, titreşim olmadığını soyluyolar, parça bulursun diyolar)

evet yorumlarınızı almak isterim.

evet motorumu sattım tamam yeni motorlara bakma zamanı geldı.

aklımda 2 tane motor var 2 sınınde artıları var ne yapsam ?

1. en500-1999 model (evet model dusuk bıraz, yakıt bıraz fazla, japon makina, gidişide gayet iyi olduğunu soyleniyor, parça biraz pahalı)
2. venox 250-2008 model (model iyi, yakıt iyi, japon değil, titreşim olmadığını soyluyolar, parça bulursun diyolar)

evet yorumlarınızı almak isterim.

venox ağır makina, 250cc,artık üretilmiyor, sıkıntı...
En500 güzel makina, güçlü, yakıtı öyle çok fazla değildir, seni uzun yolda yormaz ama sıralı silindir olması beni çok düşündürmüştü, hala da birisine tavsiye ederken düşündürüyor... chopper dediğin şey V motor olacak dostum, sıralı silindir benim çook kafamı bulandırıyor. En500 er5 ile aynı motoru kullanıyor, parça sıkıntısı yaşayacağını pek sanmıyorum. Bana sorarsan tabiiki en500, ama bir kullanıcısıyla konuşmak lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar